Sari la conținut

ApacheChief

Membru
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ApacheChief

  1. Detaliile urmeaza curand. A fost fain anii trecuti, anul asta o să fie si mai fain. E a 5-a aniversare HAMC Bucuresti si primul an in care va fi pe durata intregului wknd, nu doar de o zi. Locația e bestială, noua ne place, cred ca o sa va placa si vouă. Ne vedem in septembrie
  2. Detaliile vor urma in perioada urmatoare! Hai sa petrecem impreuna, cine a mai fost la noi stie ca ne distram fain, cine nu e binevenit sa se convinga!
  3. Si, asa cum v-am obijnuit in ultimii ani, si anul acesta deschidem toamna astronomica cu un poker run fain. Plimbare, haleala, concerte si gagici pe scena.
  4. Da boss, striptease, premii and all that shit.
  5. Asa cum deja stiti, si anul acesta vor avea poker run-ul devenit deja traditional in aceasta perioada. De data asta vom avea o scena exterioara cu un concert bestial facut cadou de niste baieti minunati. Multam si va asteptam. REGULAMENT PARTICIPARE 1. In primul rand aceasta nu este o cursa, nu exista premii pentru viteza - nu contează care ajunge primul la sfarsit sau la vre-unul din punctele de oprire sau la final. Aceasta nu este o cursa! 2. Mana castigatoare este determinata de clasarea conform regulamentului de poker clasic (pentru necunoscatori regulile de clasare sunt scrise pe fiecare foaie de scor). 3. Foile de scor se vor completa de catre organizator in fata jucatorului si aceasta va ramane la jucator intre punctele de oprire. 4. La fiecare punct de oprire fiecare participant va trage cate o carte care se va nota pe foaia sa de scor de catre organizator. Jucatorul are datoria de a tine foaia de scor pana la urmatorul punct de oprire, fara sa o piarda sau sa o completeze personal. In cazul perderii sau incalcarii oricarei reguli descalificarea este automata. 5. Taxa de participare este de 15 lei per jucator/motocicleta. 6. La ultimul punct de oprire orice jucator poate, la cerere, sa cumpere o singura alta extra-carte contra sumei de 10 lei, inlocuindu-si una din cartile deja "in mana".
  6. Punctul de plecare este Biker's Bar, de acolo urmatoarea oprire este in parcarea reprezentantei Harley Davidson Bucuresti, de acolo la Bikersclub Otopeni, de acolo la Rock in Regie, iar punctul final Clubhouse-ul 81 de pe Blvd Ghencea (in incinta complexului Tamilia) REGULAMENT PARTICIPARE 1. In primul rand aceasta nu este o cursa, nu exista premii pentru viteza - nu contează care ajunge primul la sfarsit sau la vre-unul din punctele de oprire sau la final. Aceasta nu este o cursa! 2. Mana castigatoare este determinata de clasarea conform regulamentului de poker clasic (pentru necunoscatori regulile de clasare sunt scrise pe fiecare foaie de scor). 3. Foile de scor se vor completa de catre organizator in fata jucatorului si aceasta va ramane la jucator intre punctele de oprire. 4. La fiecare punct de oprire fiecare participant va trage cate o carte care se va nota pe foaia sa de scor de catre organizator. Jucatorul are datoria de a tine foaia de scor pana la urmatorul punct de oprire, fara sa o piarda sau sa o completeze personal. In cazul perderii sau incalcarii oricarei reguli descalificarea este automata. 5. Taxa de participare este de 15 lei per jucator/motocicleta. 6. La ultimul punct de oprire orice jucator poate, la cerere, sa cumpere o singura alta extra-carte contra sumei de 15 lei, inlocuindu-si una din cartile deja "in mana". 7. Locul 1 - 300 de lei +o sapca support, locul 2 - un hanorac si o sapca support, 3 - un tricou si o sapca support.
  7. In zilele urmatoare voi Adauga si regulamentul pt Poker Run si detalii mai multe despre chef. Multam si va asteptam. REGULAMENT PARTICIPARE 1. In primul rand aceasta nu este o cursa, nu exista premii pentru viteza - nu contează care ajunge primul la sfarsit sau la vre-unul din punctele de oprire sau la final. Aceasta nu este o cursa! 2. Mana castigatoare este determinata de clasarea conform regulamentului de poker clasic (pentru necunoscatori regulile de clasare sunt scrise pe fiecare foaie de scor). 3. Foile de scor se vor completa de catre organizator in fata jucatorului si aceasta va ramane la jucator intre punctele de oprire. 4. La fiecare punct de oprire fiecare participant va trage cate o carte care se va nota pe foaia sa de scor de catre organizator. Jucatorul are datoria de a tine foaia de scor pana la urmatorul punct de oprire, fara sa o piarda sau sa o completeze personal. In cazul perderii sau incalcarii oricarei reguli descalificarea este automata. 5. Taxa de participare este de 10 lei per jucator/motocicleta. 6. La ultimul punct de oprire orice jucator poate, la cerere, sa cumpere o singura alta extra-carte contra sumei de 10 lei, inlocuindu-si una din cartile deja "in mana".
  8. Iar locatia exista, nu e special pregatita pt asta.
  9. Asteptam toti bikerii care vor sa bea o bere, sa manance un gratar si sa asculte o trupa faina alaturi de noi.
  10. Si iar ne facem de cap fain cu cei care vor sa petreaca cu noi maine, 20 dec.
  11. Vad ca tot nu s-a scos afisul asa ca voi preciza in scris. Din anumite motive subiective se va suspenda temporar aceasta petrecere pt urmatoarele 2 wknd (respectiv datele de 6 si 13 dec 2013). Va voi anunta cu placere urmatoarea data la care ne vom putea distra din nou in aceeasi locatie faina cu toti oamenii cu chef care vor sa ne viziteze.
  12. Toata lumea este binevenita sa petrecem impreuna, fain, asa cum ne place, chiar daca e iarna si nu iesim calare!
  13. Salut, HAMC Romania invita pe data de 26 octombrie incepand cu ora 20:00 toti motociclistii care vor sa sarbatoareasca alaturi de noi. Bikers Otopeni este numai pt noi si prietenii nostrii cu aceasta ocazie.
  14. Nu ma iau dupa aparente mah Bad To The Bone...nu stii ce mi-ai aratat pe piept la Harley sambata?
  15. O duc eu, in bucuresti. O sa treaca incet prin spatele unui cadru, deci o sa faca, cu toate dublele posibile, maxim 2 km. Nu am nevoie de HD oltean nebun, din ala am destule, tre comunista.
  16. ...functionala, pt 2 zile. E vb de o filmare si motocicleta in cauza trebuie sa treaca prin cadru, deci probabil ca o sa faca 2 km maxim. Trebuie sa fie functionala, nemodificata. Astept raspuns in cursul zilei de astazi.
  17. http://picasaweb.google.com/10951916892348...108590224338706
  18. Sincere condoleante familiilor si speram ca vinovatul sa fie judecat fara menajamente si sa primeasca ce merita. R.I.P.
  19. Da, a fost f fain si intr-adevar au avut ceva rock in vene... Abia s-a terminat si astept deja sa vina editia 2009
  20. Mda, a fost fain... iar Gooffy, Mara si Tano au fost prezenti la aproape toate concursurile Cine a fost s-a simtit bine din ce-am vazut eu pe-acolo. Anul viitor o sa fie mai misto.
  21. Am senzatia ca acei bikeri care tot continua cu intrebari cred ca trebuie sa li se spuna tot ce stiu altii trecand prin multe pt a le afla. Toata informatia pe care o poti publica este aici, restul este 'bucataria' fiecarui club sau ceva pt care tre sa 'muncesti' pt a merita. Jack & Coke. P.S. nu exista MC si MC traditional... este prin esenta un mod de organizare identic si traditional. Cat despre diferenta intre 1%... despre asta este destula 'maculatura' si aici, pe acest topic. Spor la citit.
  22. ce faci mah...) uite-l si pe ovidiu. Abia astept sa ne vedem odata... distrusilor:)))))
×
×
  • Creează nouă...