Sari la conținut

rgr

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1993
  • Club
    fara

rgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. la voi conteaza doar cei 2000 euroi? dar piesele de schimb? dar service-ul? dar vanzarile after market? daca ai nevoie de un piston in cat timp il ai? dar o pompa de ambreiaj? dar un inaltator de ghidon? la astea nu va ganditi?
  2. nu m-am dat desi am astepta cursa asta f mult. si acum ma intreb de unde mi-a venit acel gand salvator care m-a facut sa ma intorc din drum si sa ma duc sa ma dau pe trasee cunoscute. a fost o zi senzationala. multumesc ca mi-ai adus aminte! hai sa vedem cluburile.
  3. ca sa lamurim o problema mai veche o sa te rog sa scrii si clubul participantilor. sa vada si ionut ce inseamna trei saptamani de antrenament pe circuit.
  4. sunt vehement inainte de cursa fiindca dupa aceea pot doar sa fluier a paguba. si ar fii bine sa nu mai tii tu parte ursului caci eu stiu despre tine ca iti plac lucrurile bine facute! ajungem sa organizam concursurile ca acum 5 ani. in loc sa mergem inainte cu concursuri adevarate facem in asa fel incat sa ne fie greata de orice inseamna activitate organizata. salutare si mult noroc!!!!
  5. oricum nu este prezenta obligatorie! oare cum ramane cu sportivitatea? organizatorii ce pazesc? oare este un concurs cu premii sau o cursa pentru adunarea de fonduri pentru binefacere? ziceti-mi contul ca va trimit 100 lei dar macar nu imi stric week-end-ul!!! de unde stiti voi sa organizati concursuri cand voi nu participati la concursuri? var place sa mergeti la la concursuri cu diplome si cupe cu numele tiparit pe ele?
  6. am auzit ca organizatorii permit "campionilor locali" sa se antreneze pe traseu cam de doua saptamani. oare o sa ajungem la "gazeta de perete" cu organizarile care se petrec in ultima vreme? vai de capul nostru!!!!! www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=278497&st=20&start=20
  7. rgr

    Enduristi Din Cluj

    mai piti, unde te dai tu maine?
  8. credeti ca cei de la hobby se vor putea da mai mult de o ora?
  9. daca patrick a zis asa ceva inseamna ca este un nesimtit si un increzut. tipic.....
  10. mai fratilor, daca o cursa nu este bine organizata dar totusi are acordul federatiei, cine credeti ca trebuie tras la raspundere? daca in regulament se prevads anumite norme de siguranta, norme de minima orientare, daca nu sunt respectate cine este de vina? de ce avem regulament? de ce avem federatie? cine trebuie sa vegheze la aplicarea regulamentului? RESTUL SUNT POVESTI!!! DA?
  11. nu au fost multe probleme, a fost doar una: FEDERATIA ROMANA DE MOTOCICLISM si oficiali incompetenti care isi bat joc de banii si viata noastra.
  12. ceva mai concret se poate? avem etapa de enduro sau nu avem?
  13. dupa cunostiintele mele la inceputul lunii mai este programata la mangalia prima etapa a CN enduro. cam multe evenimente intr-un interval atat de scurt. este cam riscant sa traversez tara sa ajung sa se intample nimic.
×
×
  • Creează nouă...