Sari la conținut

rgr

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rgr

  1. la voi conteaza doar cei 2000 euroi? dar piesele de schimb? dar service-ul? dar vanzarile after market? daca ai nevoie de un piston in cat timp il ai? dar o pompa de ambreiaj? dar un inaltator de ghidon? la astea nu va ganditi?
  2. nu m-am dat desi am astepta cursa asta f mult. si acum ma intreb de unde mi-a venit acel gand salvator care m-a facut sa ma intorc din drum si sa ma duc sa ma dau pe trasee cunoscute. a fost o zi senzationala. multumesc ca mi-ai adus aminte! hai sa vedem cluburile.
  3. ca sa lamurim o problema mai veche o sa te rog sa scrii si clubul participantilor. sa vada si ionut ce inseamna trei saptamani de antrenament pe circuit.
  4. sunt vehement inainte de cursa fiindca dupa aceea pot doar sa fluier a paguba. si ar fii bine sa nu mai tii tu parte ursului caci eu stiu despre tine ca iti plac lucrurile bine facute! ajungem sa organizam concursurile ca acum 5 ani. in loc sa mergem inainte cu concursuri adevarate facem in asa fel incat sa ne fie greata de orice inseamna activitate organizata. salutare si mult noroc!!!!
  5. oricum nu este prezenta obligatorie! oare cum ramane cu sportivitatea? organizatorii ce pazesc? oare este un concurs cu premii sau o cursa pentru adunarea de fonduri pentru binefacere? ziceti-mi contul ca va trimit 100 lei dar macar nu imi stric week-end-ul!!! de unde stiti voi sa organizati concursuri cand voi nu participati la concursuri? var place sa mergeti la la concursuri cu diplome si cupe cu numele tiparit pe ele?
  6. am auzit ca organizatorii permit "campionilor locali" sa se antreneze pe traseu cam de doua saptamani. oare o sa ajungem la "gazeta de perete" cu organizarile care se petrec in ultima vreme? vai de capul nostru!!!!! www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=278497&st=20&start=20
  7. rgr

    Enduristi Din Cluj

    mai piti, unde te dai tu maine?
  8. credeti ca cei de la hobby se vor putea da mai mult de o ora?
  9. daca patrick a zis asa ceva inseamna ca este un nesimtit si un increzut. tipic.....
  10. mai fratilor, daca o cursa nu este bine organizata dar totusi are acordul federatiei, cine credeti ca trebuie tras la raspundere? daca in regulament se prevads anumite norme de siguranta, norme de minima orientare, daca nu sunt respectate cine este de vina? de ce avem regulament? de ce avem federatie? cine trebuie sa vegheze la aplicarea regulamentului? RESTUL SUNT POVESTI!!! DA?
  11. nu au fost multe probleme, a fost doar una: FEDERATIA ROMANA DE MOTOCICLISM si oficiali incompetenti care isi bat joc de banii si viata noastra.
  12. ceva mai concret se poate? avem etapa de enduro sau nu avem?
  13. dupa cunostiintele mele la inceputul lunii mai este programata la mangalia prima etapa a CN enduro. cam multe evenimente intr-un interval atat de scurt. este cam riscant sa traversez tara sa ajung sa se intample nimic.
  14. apropo de calendarul competitional: ce cursa de enduro se poate face la mangalia?
  15. cand umbla bmw-ul prin sahara honda facea desfacatoare de conserve.
  16. hai sa-ti explic punctul meu de vedere. 1. motorizare, transmisie la bmw este varf de tehnologie si in ziua de azi, fara vibratii, fara zgomote, acces usor la orice subansamblu, intretinere ieftina, cuplu omniprezent, putere destula, consum acceptabil. la honda tenologie invechita, vibratii si trepidatii uneori neplacute, intretinere nu chiar ieftina, cuplu aproape bun, putere aproape destula, consum uneori chiar mic. 2. suspensii:la bmw ,reglabile, inovatoare, fara pretentii indiferent de starea drumului si sarcina incarcata ,confort maxim in orice conditii, stabilitate perfecta in orice conditii de rulare, la honda bune, cursa lunga, fara posibilitate de reglaj la schimbarea suprafetei pe care se ruleaza, confort aproape nul dupa cateva ore de pilotat, orientata spre racing. si mai sunt cateva maruntisuri care nu conteaza prea mult dar te fac sa te simti bine cand te gandesti la motocicleta proprietate personala (bmw) , de exemplu trusa de scule, anvelope tubeless, manere incalzite, abs, display digital si analog, far de raba, comutatoarele de semnalizare, ghidon larg cu sistem antivibratii, plus cilindrii aia imensi sub genunchi. O MOTOCICLETA GROZAVA! fabricata acum 12 ani. multi se leaga de sistemul de racire, personal cred ca cel de pe honda are aceleasi capacitati, dar exista posibilitatea montari unui cooler pentru performante superioare. in rest exista multi factori subiectivi sau obiectivi care ne fac sa ne alegem lucrurile si obiectele de care ne folosim. respecte.
  17. eu am un 1100 gs. al doilea motor. am facut schimb cu o africana vreo doua zile. nu mi-as cumpara niciodata asa ceva.
  18. despre concurs nu mai stiti nimic? in afara de data!
  19. Se accepta doar GPS-uri GARMIN. ce prostie mai este si asta?
  20. oare cum ar fii sa nu mai existe astfel de urgente? unde putem gasi calendarul competitional?
  21. daca ploua, ce minunatii se pot intampla? avem nevoie de troliu?
  22. salut. la vremea lor erau niste motoare adevarate. pentru padure sunt cam grele. pentru drumuri mai lungi sunt obositoare. daca ai grija sa verifici uleiul la fiecare iesire si sa-l schimbi la 3-4000 km nu vei avea probleme niciodata. din fabrica este dat un consum de ulei de 0,8 l/ 1000 km. in rest intretinerea este ca la orice motor. noroc.
×
×
  • Creează nouă...