Sari la conținut

RaDuCu_CostEL

INACTIV
  • Număr conținut

    168
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RaDuCu_CostEL

  1. Buna ziua! Dragi posesori de vespa , doresc sa ma ajutati si pe mine sa gasesc aceasta carena din imagine.Eu m-am chinuit vreo 1h si nu am reusit sa o zaresc. Multumesc anticipat! Ps:De preferat ar fi s-o gasiti pe site-ul: http://www.easyparts.nl/choosedrawings/18/..._ET2_50_2T.html (a nu se considera reclama) sau daca nu pe orice site.
  2. Oke ... o las asa @Vladul : nu-i nici o suparare , doar de aia am intrebat.In legatura cu scuteru meu , in caz ca nu ai fost atent , e in 4T deci nu-mi afecteaza performantele. In legatura cu sunetul , eu vreau sa paraie putin mai tare ca e prea silentios. M-am gandit si la toba sport , dar daca nu ma insel si nu spun prostii , pel anga faptul ca se gasesc foarte greu pentru 125cc 4t , is si exagerat de scumpe (un Leo Vince era parca 300 Euro).
  3. Cred ca o sa am mari probleme cu poltia Sau macar cum o pot face mai zgomotoasa pe cea originala? Eu i-am taiat finalul ala mic cu tot cu o bucata de toba , arata urat , nici nu suna mai tare si acum am observat ca teava care trce prin interiorul tobei e indoita in mai multe directii ca sa iasa aerul mai greu.Eu ma gandesc sa-i dau 3 gauri cu bormasina.(vezi imagine) Oare ar suna mai tare?
  4. Salutare tuturor! As vrea sa-mi confectionez o dar nu stiu ce materiale sunt necesare (ex: tipul de teava(aluminiu , metal) , diametru , etc).Va rog frumos ajutati-ma cu o lista a materialelor necesare. Ps:Vreau ca toba sa fie goala in interior si sa semene cat de cat cu cea din filmul de mai sus. Multumesc anticipat!
  5. http://www.youtube.com/watch?v=wC7rvyA5JjQ Deci nu mai pot :) :D
  6. Sincer , eu nu posed permis de conducere de nici o categorie , doar Cursul de legislatie rutiera dar as fi foarte fericit sa se bage permis categoria MA , deoarece , orice persoana care il va obtine nu-si va permite sa treaca pe rosu , sa traga de gaz ca maimuta , sa nu acorde prioritate , sa conduca sub influenta bauturilor alcolice , etc .
  7. Valeu ce urat apare scris Aprilia in loc de aprilia , dar merge si asa
  8. Eu zic ca ati avut mare mare noroc ...
  9. Multumesc pentru raspuns , piciorul mi l-am fisurat intr-un scranciob :) improvizat intre 2 copaci cu niste funii si m-au dat baietii mai tare ... si am sarit de pe funia aia si de pe la 2 metri am cazut direct in calcai.Am fost la doctor , am facut radiografie si mi-a zis ca e fisurat calcaiul si ca era cat pe ce sa-mi puna tija.
  10. Salutare tuturor! Am coborat azi in carje pana jos la scuter (am piciorul in gips) si am vrut sa-l pornesc. Surpriza! Bateria , deabia putea sa invarta 1 data motorul si dupa aia murea de tot. Am demontat-o de pe scuter si cand ma uit la nivel , era cu putin peste limita minima. Acum am 2 intrebari pentru voi: 1.Cu ce trebuie completata bateria?(eu stiam cu apa distilata) 2.De cati amperi este bateria?(ca am vazut un 9 pe ea si cred ca e de 9 amperi) Ps:Nu's maestru in photoshop Multumesc pentru timpul acordat citirii postului si imi cer scuze daca am deranjat cu ceva.
  11. De curozitate , ce marca era masina? Ps:Daca era Golan ... nu te cred
  12. Eu il tin bagat in boscheti , legat de un copac si cu un nailon pe el.(+alarma)
  13. Ma scuzi ca ma bag peste tine dar am si eu o intrebare pentru cei ce vor citi. Castile Nitro sunt bune de ceva?
  14. @ mihaiand : Ce placute mari de inmatriculare aveti voi din arges! @ mihaiand : Ce placute mari de inmatriculare aveti voi din arges!
  15. Vezi ca merge sa adaptezi una de Dacie 1310 ... ceri la magazin auto ... garnituri pentru piston frana spate si iti incape acolo ... eu asa am scuteru meu pentru ca am avut aceeasi problema ca a ta.
  16. Felicitari!Ai acumulat inca un post. Daca pe tine nu te intereseaza , asta nu inseamna ca pe noi (restul lumii) nu ne intereseaza , asa ca te sfatuiesc sa te abtii de la comentarii idioate. Ps: Nu mai raspunde in topicul asta ca stricam topicul omului si nu-i frumos.(daca ai ceva sa-mi zici , exista PM)
  17. Vorba lu' microb ... pe strada ... ma plictisisem de bacaul asta ... n-am unde sa ma mai duc si am zis sa ma bag si eu oleak pe pista @Microb : nu te-am mai cautat pentru ca am zis ca nu iesi ... era vreo 7-8 ceasu si stiu ca lasi mobra in izvoare @brick23 : Da. Cu 20 de ron te dai o ora Ps: Care e din bacau si vrea sa vina ... vineri si sambata vin baietii din Bucuresti sa se dea aici pe pista.
  18. Scuterul meu se intelege cel mai bine cu Motul Scooter Expert 4T ... e 31 de lei litru si eu zic ca nu-i chiar asa de scump.
  19. Multumesc pentru raspuns , am observat ca daca tin apasat butonul de armare da bipuri o gramada. Ps:Cam asa arata telecomanda mea.
  20. Si eu am urmat acesti pasi , am tot alarma chineasca pe scuter italian dar ar fi o problema .... numai cand atingi saua deja face ca toti dracii de pe pamant. Cum pot sa ii mai scad din sensibilate?(daca se poate asa ceva pt. ca nu are nici un surub , buton , nimic) Eu am desfacut-o si am vz ca e un arc inauntru si cand se misca arcul , incepe alarma. Repet : AS vrea sa diminuez sensibilitatea alarmei ... se poate asa ceva?
  21. Crezi ca eu is mega fericit ca am o Vespa ? Nu ma uit la design cand stiu ca am un motor fiabil in 4T facut de piaggio in 1997 si care merge si in ziua de azi cu 100-110 km/h Ps:Nu e de 50cc , e de 125 (ca sa nu va mirati de ce fuge 100-110)
  22. Acum alta problema , am cautat role de dimensiunea 19x14 si nu se gasesc.Am incercat pe easyparts si se gasesc 19x13,7 12g.Are ceva daca in loc de 19x14 is de 19x13,7?
×
×
  • Creează nouă...