Sari la conținut

DENTISTRY

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    PH O4 DOC
  • Club
    PLA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    NU

DENTISTRY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. stie cineva daca este suficient pentru scurgerea lichidului de racire la aprilia 650 ei doar desfacerea surubului inferior de la pompa de apa sau se mai desface ceva undeva ..... ms !
  2. DORESC SA ACHIZITIONEZ MOTORETA SUS-AMINTITA SI NU SUNT DECIS DACA MODELUL IN CAUZA ESTE SUPERIOR CELOR DE ACEEASI CILINDREE DE LA KAWASAKI SAU HONDA . DE ACEEA AS APRECIA F F F MULT DACA SA PRIMI CEVA SFATURI DE LA CEI CARE SUNT IN TEMA CU SUBIECTUL IN CAUZA . RESPECT
  3. Mirea ti-am atras atentia ca ai s-o versi ..... Oricum, faina iesire.....
  4. Dar domnul cu ochelari si fara mustata a facut mult antrenament se pare , ca prea i-a iesit perfect figura.... sau....e acrobat de meserie..... greu MAN cu offroad-ul asta!!
  5. caut pe cineva cere ma poate ajuta sa tapitez o sa de APRILIA PEGASO sa o fac noua cine stie sa faca lucru de calitate sa trimita PM sau aici pe topic. as prefera sa fie din BUC, PLOIESTI ,BV sau pe aproape
  6. off topic Cobra! esti beton man cu pozele astea de la LILC chiar daca sunt de o seama cu Matusalem nu pot sa nu -mi aduc aminte cum ma rupea Gogonea la sfarsitul cl a 12-a inainte de bac prin 91 Bafta la BAC si mai pune-ne poze sa ne mai amuzam si noi astia mai batrani....
  7. Da-te cu ia cativa km apoi o lasi sa se aseze nivelul uleiului cald ,desfaci joja si cu ea desfiletata si motorul drept masori nivelul .Daca depseste limita MAX nu este ok ori mai dai drumul la ulei ori il schimbi si pui altul+filtrul de rigoare...numai bine
  8. stie cineva daca se poate face vreun reglaj pe spate la Aprilia Pegaso pentru a se mai putea inalta de fund? off topic: dar nasucul cand il pui monstruletz......(prietenii stiu de ce... )
  9. dar ce anume te deranjeaza la tobele originale de vrei sa le schimbi? eu am vazut in Croatia anul tecut o aprilia garda cu toba after-market (cred ca leo vince ....daca nu ma insel)dar nu mi s-a parut nik spectaculos nici estetic nici sunet.....dar poate ma inse eu ce mi s-ar parea o idee mai buna este daca se mai poate inaltza de spate un pik (presupun ca din cele doua piulite de pe gatul amortizorului central dar in carte zice ca tre lasat 1.5 cm pana la capatul filetului....)asta bineinteles ptr cei mai inalti...... gothmog : trimite-mi P.M cu nr tau de tel sa vb pe indelete numai bine!
  10. Monstruletzule,fii atent pe 1 mai poti mere cu mine la mare ca io am motor dar nu permis iar tu ai permis dar nu motor (paradox mare.... ) poti sa ramai la mine o noapte si plekam a doua zi......ce zici?(sa-ti mai aduci si tu aminte cum mere pegaso.... .....am glumit) astept propuneri numai bine!
  11. Monstruletzule , la PLOIESTI la PAULA S BIKER SHOP se gasesc oglinzi identice cu cele originale daca te mai intereseaza . de protectii ptr maini te invart io dupa smaeb pt ca o sa -mi iau handguarduri (ca si cele de enduro)si o sa le am in plus pe cele originale . Poate ma sfatui si pe mine unde gasesc un releu de pornire original pt ca reusii sa-l omor pe ala din fabrica (vezi ca -i postat mai sus) sau poate ai o alta solutie .NUMAI BINE!
  12. Hristos a a inviat ,tuturor! in legatura cu pornirea cu bateria slaba vteau sa va spun tuturor ce mi s-a intamplat mie datorita bateriei aproape moarte pe care o aveam. Am pornit-o cu chiu cu vai dar din cauza ca nu mai putea furniza un curent corespunzator au ramas sudate lamelele releului de pornire si implicit electromotorul . Eu cred ca s-a produs un arc electric care a frovocat lipirea contactelor. Asa ca mare grija la starea bateriei . As mai dori sa aflu de la posesori de APRILIA PEGASO INJECTIE cum se face diagnoza senzorilor montati pe ea ca din manual nu sunt foarte lamurit si imi sta becul de la injector aprins permanent. oare se poate srtica ceva?Toate cele bune!
  13. te rog foarte mult sa explici pe scurt ce inseamna la aprilia 3 e.i sa scazi ralanti-ul ca io nu ma pricep si cred ca m-ar ajuta la consum(cred).bafta!!. a mea este pe injectie! bai monstrule infernal(Gothmog), cand ai de gand sa ne vedem sa-ti dau manualul? mai trimite-mi o data nr tel ca te sun io!P.S. AI GRIJA LA DUBELE CARE INTORC IN MIJLOCUL STAZII........ : D Azi vreau sa dau rezerv jos...sper sa reusesc sa surat filtrul de impuritati din ulei de acolo......bafta!!!
  14. cine poate sintetiza cam ce scule s-ar putea cara pe motor si care ar fi cele mai frecvent intrebuintate la plecare intr-o calatorie dat fiind spatiul limitat de care dispui.cred ca e o tema utila incepatorilor si nu numai .......numai bine
×
×
  • Creează nouă...