Sari la conținut

buly

EX+
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de buly

  1. R.I.P Comentariile sunt de prisos.
  2. Doresc sa imi fac un syssy si suporti pentru coburi pentru vt600c si daca are cineva originale montate pe umbra lui sa puna ceva poze sa imi dau seama ce si cum. mersi mult.
  3. Salut, eu sunt cel in cauza. In primul rand trebuie sa multumesc celor care m'au ajutat sa rezolv problema... fie de acasa (motorangel, conu) fie cei care au oprit ( cei care m'au ajutat sa pornesc motoru impins si mai ales sibianului cu bmw care chiar o descoperit cauza si am rezolvat buba) si lui Adi din brasov care o venit cu dacia papuc sa imi duca motoru. Din fericire erau numai 2 cabluri roase de lant si am reusit sa ajung la intrunirea de la brasov calare. asflat uscat!
  4. Eu eram cu motoru stricat... erau 2 cabluri roase de lant... multumita prietenilor de acasa si bikerilor ce au trecut pe langa mine si au oprit, am reusit sa rezolv problema. asfalt uscat
  5. buly

    Tobe Gaurite

    tobele suna ceva mai bine, dar se poate si mai bine. la intrunirea de la cluj am vazut tobe care nu erau gaurite si sunau super, desi erau originalele de la shadow (probabil aveau surdinele scoase... nici proprietarul nu stia). gaurile le dai longitudinal intre plasa aia interna si toba externa.
  6. maine dimineata pornesc din timisoara catre cluj . ne vedem acolo si asfalt uscat la toti
  7. buly

    Tobe Gaurite

    Si eu am dat cate 3 gauri in fiecare toba, tot de 5 si sound'ul s'a modificat, dar nu satisfacator. Mai dau cate 3 sa fie treaba buna. Referitor la surdine, e adevarat ca trebuiesc taiate tobele si sudate la loc, operatiune care mi se pare prea complicata, asa ca raman la gaurit. Asfalt uscat.
  8. buly

    Tobe Gaurite

    Am auzit de tobele voastre dar nu mi se potrivesc la chopper dupa cum zici si tu.
  9. buly

    Tobe Gaurite

    salut, tobele de la shadow'ul meu nu is gaurite si se aud de parca am motor electric, adica deloc. unde as putea sa ma duc in timisoara la cineva care se stie si a mai facut operatiunea de gaurire a tobelor si la cat ma ajunge cu banii? intr'un alt topic am citit ca e posibil sa le schimb cu tobe BORLA, dar is facute la Pitesti si pe site la ei zic ca au desfacere numai in Pitesti si Bucuresti. Tobele de pe louis nu mi se par la un pret atractiv. orice sfat ii binevenit. asfalt uscat
  10. @motorangel: manualul ti'l pot da eu, ne intalnim in timisoara si rezolvam treaba. te'am adaugat in lista de la messanger asa ca discutam acolo detaliile. asfalt uscat.
  11. Doresc sa imi pun alarma la Honda Shadow VT600C din '93, imi recomandati ceva? Eventual ceva instructiuni de instalare, mai exacte decat cele de la alarma... adica specifice modelului. Mersi si asfalt uscat!
  12. Salutare, de o luna am si eu o Honda Shadow vt600c din '93. Felicitari tuturor pentru acest topic si pentru informatiile utile oferite ( mai ales pentru manuale ). Pun si o poza cu ea si va urez asfalt uscat!
  13. Salutare, Ma intereseaza de unde as putea cumpara in Timisoara o alarma pentru motocicleta si cine o poate monta. Cam la ce pret ajung cu totul (cumparat plus montat). Orice informatii sunt binevenite. Mersi
×
×
  • Creează nouă...