Jump to content

andreea01

Membru
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Carnet moto din
  mai 2006
 • Numar Moto
  B 95 EAA

Recent Profile Visitors

1,666 profile views

andreea01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Multumesc multumesc! Am vazut concursul, foarte ok fata de cel de anul trecut. Show-ul facut de castigatoare a fost de-a dreptul surprinzator de frumos, s-a vazut ca s-a muncit...o coregrafie excelenta. Si celelalte concurente au fost la inaltimea asteptarilor, unele destul de ingenioase la proba artistica si mai ales la pozitiile pe motor
 2. anca paispe la aparat laur, eu sunt internationala
 3. Nu ne-a anuntat nimeni nimic cum ca s-ar mai merge si in alta parte. Lasa..data viitoare
 4. S-au facut anumite greseli la aceasta intalnire, este doar parerea mea din ce am vazut. Nu am putut sa ajung la 8 30 la arc asa ca am aterizat direct la suc. Au fost fete incepatoare carora nu li s-a explicat cum se merge in grup, de care nu s-a tinut cont..fiecare mergea cum stia. Trebuia sa se stabileasca o medie de viteza si sa se conformeze toata lumea...pana la urma nu conta cu cat mergem ci ca faceam senzatie in trafic...eram aproape 20 de muieri pe motoare Data viitoare vom incepe intalnirea si cu o mica sedinta sa ne putem adapta toate, fiecare dintre noi a fost obisnuita sa merga intr-un fel dar in grup se merge cu totul altfel. Si eu am fost incepatoare si am fost protejata (multumesc ancuta) asa ca o sa incerc sa spun din putinele mele cunostinte si altor fete care sunt mai incepatoare decat mine.
 5. De ce nu iesi?? Hai cu moto, o sa fie fun! Ne plimbam putin si apoi ne oprim la un suc!
 6. Se pare ca o sa fim si mai multe de data asta! Foarte bine!
 7. La cererea initiatoarei topicului toate mesajele baietilor au fost sterse....dar tu reverse puteai sa vii, esti bineprimit in grupul fetelor motocicliste, doar stii ca esti prietena mea cea mai buna
 8. S-a stat pana pe la 22 30 la arc. Putine fete...dar se va mai face o intalnire si sper sa fim cat mai multe. Era destul de urat afara pe la ora 20 si am crezut ca o sa ploua...d'asta s-a anuntat ca se amana.
 9. Cam sta sa ploua Deci pana la urma cine vine sigur? Care sunteti din Militari si vreti sa veniti dar va e teama de trafic, s-o sunati pe ank14, ea sta la Leu. Pentru ca vremea nu tine cu noi, am vb cu ank14 si am stabilit sa amanam intalnirea. Poate cu ocazia asta fetele care nu puteau sa vina din diverse motive vor avea ocazia sa ni se alature data viitoare.
 10. Pai te acomodezi pe drumul catre arc
 11. Ancuta??? Unde esti??? Intra sa vezi la ce dezbateri s a ajuns pe topicul tau Daca stiai tu....
×
×
 • Create New...