Sari la conținut

maephisto

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de maephisto

  1. asta ar fost si primu meu gand, daca nu m'ar fi intrebat nevasta ce i'am facut de suna asa diferit:D
  2. Salutare! Am un Suzuki Savage 650 din 1998. Acum vreo luna am avut o problema electrica la motocicleta (un fir rupt), insa cum nu am avut timp sa o duc chiar atunci la service, a stat in curte vreo 3 saptamani. Cand am reusit in final sa o duc la service, a fost gata treaba in cateva ore si seara am fost sa o iau acasa. Acuma vine partea interesanta. Motocicleta suna diferit (o tonalitate mai joasa), raspundea mai bine la acceleratie - adica trageam de gaz si se simtea cum te smucea in spate si parca turatia era mai mica la acceeasi viteza fata de inainte. adica, inainte de toate astea, abia reuseam sa ajung la vreo 110 si la viteza asta nu ii mai dadeam pt ca turatia imi zicea ca nu mai poate. Dupa, am ajuns fara probleme la 140 si mi se parea ca mai poate. Problema este ca dupa vreo 2 zile a revenit usor la comportamentul prost. am remarcat ca merge iar prost dupa ce am alimentat (cat a mers bine, a mers cu benzina bagata acum 1 luna). Am intrebat si mecnaicul si mi'a zis ca nu a facut nici un alt reglaj care sa fi putut genera perioada aia buna si frumoasa. Sa fie oare benzina de vina ? de vreo cateva luni alimentez la omv cu maxxmotion 95. Sau daca n'a fost benzina, ce'ar fi putut fi ? Multumesc!
  3. Super tare ideea! Ma bag si eu!
  4. Mersi de raspuns! Poti sa imi dai mai multe detalii? E complexa problema, pot verifica eu sau sa chem un mecanic? P.S. : zgomotul de care vbesc vine din maruntaiele motorului, si isi mareste frecventa cu cat dau drumul la ambreiaj mai mult... Mersi frumos!
  5. Am un Suzuki Savage din 98, si aseara am observat o problema : atunci cand am ambreiajul apasat si ii dau drumul, cam dupa jumatate din cursa manetei incepe sa se auda un pacanit metalic, ca si cum ceva care se roteste ar atinge ceva fix. Se intampla si in viteza si in neutru. Vreo idee care ar putea fi problema? Mersi!
  6. Mersi! Ti'am trimis un pm.
  7. Am fost cu motorul la verificat , si am dat si de problema. S-a rupt intinzatorul lantului de distributie. Asa ca daca stie cineva de unde as putea face rost de intinzator+lant+patina, sau macar una dintre ele, v'as fi recunoscator. Mersi frumos!
  8. Am nevoie de lantul de distributie, intinzator si patina, pentru un Suzuki Savage din '98. Daca are cineva de vanzare, sau stie de unde as putea cumpara, v'as fi recunoscator. Mersi frumos!
  9. mersi de raspuns. mai mult paca-paca decat zornait...si a aparut brusc, nu treptat, si e de la relanti pana la maximum de turatie
  10. am un Suzuki Savage din '98, monocilindru, si o mica problema. Se aude un pacanit ca de metal pe metal, in partea superiora a cilindrului, in ritmul motorului marindu'si cadenta orada cu acceleratia si viceversa. Are cineva o idee care ar putea fi cauza ?
  11. Mersi de sfaturi. Bateria am testat'o aseara, 11,60 V. Bujia, o sa incerc sa o scot de'acolo si s'o testez, eventual sa o inlocuiesc.
  12. Motocicleta a stat la caldura toata perioada asta...pe hol, deci frig nu i'a fost nici o clipa.Si bateria presupun ca e ok, pt ca farurile, claxonul, toate electricele functioneaza. Si socul era tras, dar tot n'a pornit. Am remarcat umezeala pe cilindru, in jurul bujiei.
  13. Azi am scos la lumina motorul, dupa o luna de iernat la caldurica. A stat la caldura, nu l'a deranjat nimeni...asa ca ma gandeam ca o sa zbarnaie de la primul contact. De unde... s'a chinuit un pic sa porneasca, a mimat o pornire si apoi nimic. Face ca atunci cand nu ai benzina in rezervor. Prima chestie la care m'am gandit, a fost ca am lasat toata perioada asta destul de putina benzina...maxim 2 litrii in rezervor, asa ca am impins'o pana la benzinarie si i'am mai bagat inca vreo 5 l . Dar tot nimic, acelasi comportament. Bateria nu are nici o problema , functioneaza ok...am incercat si pornirea impinsa, tot nimic. Vreo idee ce sa mai incerc, sau care ar putea fi problema? Mersi. P.S. : Motorul e un Suzuki Savage (LS650) cu un cilindru, si pana acum nu mi'a facut nici o problema, mecanica sau de orice fel.
  14. Capatul l'am scos, dar din pacate tot la fel se misca...Si nu prea stiu cum sa demontez toate ansamblurile din ghid, sa vad ce s'a deformat.
  15. Salutare! Am o problema cu o motocicleta. A trantit'o cineva in parcare, pe partea dreapta, si de atunci, acceleratia nu mai functioneaza cum trebuie : adica dupa ce tragi de ea, nu se mai invarte singur manerul inapoi. Deci presupun ca e o problema cu un arc, si intrebarea mea e unde e arcul asta : la capatul cablului de acceleratie, sau in maner ? Sau are cineva alta idee care ar putea fi problema ? Motocicleta e un Honda CBR 600 F4i 2001. Mersi!
  16. superb parcul ala!! Si povestea la fel!
  17. mai stiu eu una la fel in Tm. sau 2 daca nu ma insel...:-?
  18. maephisto

    Suzuki Savage 650

    Savage'ul e un motor micut, si la 190+ cm ai tai, s'ar putea sa ti se para incomod. Eu am cam ~180 cm, si mie mi se potriveste foarte bine.
  19. Cumpar scarite chopper (pt un suzuki savage ls 650). Cele din fata, sau si pt pasager daca are cineva un tot setul- noi sau second in stare buna. PM.
  20. maephisto

    Suzuki Savage 650

    esti mare! nush de ce n'a iesit nimic cand am dat search:D Mesaj completat una bucata propretar de savage, aici aici:D
  21. si eu am cumparat motorul din alt judet, si nu am putut sa pastrez numerele, a trebuit sa o inmatriculez in judetul de domiciliu, cu numere din acel judet. poti sa ii platesti tu amenzile respectivului si primesti chestia aia fiscala de la primaria lui, si totul ar trebui sa fie in regula.
×
×
  • Creează nouă...