Sari la conținut

H3llF0rge

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de H3llF0rge

  1. H3llF0rge

    Util

    E fara camera. M-am dus cu motoru' pana la MallVulcan pe langa Iulius si au rezolvat baietii in 5 minute m-a costat 10 RON, Sambata la ora 21:30!. Cei care ati mai folosit snur, tine mult si bine ar trebui sa-mi fac griji?
  2. H3llF0rge

    Util

    La nici o saptamana de la montarea cauciucurilor noi am reusit sa ma dau intr-un surub. Cauciucurile au fost montate la SF Moto, oare ofera si servicii de vulcanizare? Puteti recomanda un alt service (non-stop?) unde as putea rezolva problema rapid si profi? Inca nu imi dau seama daca roata pierde sau nu din presiune. Ce fac daca raman in pana in garaj?
  3. H3llF0rge

    Util

    Permisul era deja la postas. Am sunat-o si am ridicat-o direct de la el plasticul mult asteptat! Multumesc Mihai pentru informatii!
  4. H3llF0rge

    Util

    Cei care ati luat permisul recent, imi spuneti in cat timp a ajuns permisul la domiciliu prin posta? Daca nu o sa fiu acasa de unde ridic? Am auzit ca toate permisele se ridica de la oficiul postal de langa gara, e adevarat?
  5. H3llF0rge

    Util

    Daca ar fi sa scoatem din ecuatie pretul, tu unde te-ai duce cu motocicleta mult iubita? profi = fara zgarieturi noi pe janta/cadru/carene, service curat, roti echilibrate dupa montare, sa nu rada de tine cand intrebi prostii, sa lucreze cu programare, sa rezolve treaba in max 1h.
  6. H3llF0rge

    Util

    Setul recomandat de tine nu aveau pe stoc, am luat tot de la ei dar altceva de la michelin, ajunge maine Puteti sa-mi recomandati si un service de anvelope profi in Cluj?
  7. H3llF0rge

    Util

    Imi recomanda cineva un magazin online/fizic in Cluj de anvelope moto noi si un service unde pot fi montate? Tocmai am aflat dot-ul cauciucurilor mele si au fost fabricate in 34/05. Chiar daca se prezinta bine am decis sa le schimb. Front Tire 120/70ZR-17M/C 58W Rear Tire 160/60ZR-17M/C 69W De preferat marca Pirelli.
  8. H3llF0rge

    Util

    Va rog sa ma iertati daca s-a mai discutat, am cautat si nu am gasit nimic. Unde se lipeste abtibildul de ITP pe numarul de inmatriculare, randul 1/2 stanga/dreapta? Este obligatoriu de lipit?
  9. H3llF0rge

    Util

    Am gasit pana la urma cheie bruta kawasaki aici: http://www.key.ro/index.php?cPath=67_79 Au si de Honda/Suzuki/Yamaha/Ducati etc. Ajunge maine.
  10. H3llF0rge

    Util

    Nu are.
  11. H3llF0rge

    Util

    Am fost la Cora, nu au modelul din poza. Poate nu am fost suficient de explicit, caut exact modelul din poza cu inscriptia/logo-ul kawasaki, nu orice model de cheie aftermarket. De facut, fac, costa 20 RON dar trebuie sa vin eu cu cheia.
  12. H3llF0rge

    Cu si despre accidente

    Parcarile subterane sunt mult prea scumpe pentru omul de rand. Poti sa te uiti in Marasti de exemplu cate masini parcheaza acolo. Pe de alta parte e si o problema de mentalitate a oamenilor, ca de ce sa-mi pierd timpul cu parcarea subterana cand pot parca si pe marginea drumului pe gratis la 10 metri de locul unde am treaba. In Cluj trafic-ul mi se pare acceptabil fata de alte orase cu un numar comparabil de masini. Oricum nu mai e mult pana in vara, cand o sa fie ... liniste in trafic.
  13. H3llF0rge

    Util

    Aveti vreo idee unde se copieaza chei Kawasaki ca in poza de mai jos? Daca se gasesc undeva in Cluj nu as da bani pe curierat.
  14. H3llF0rge

    Util

    Buna seara, Urmeaza sa-mi cumpar o motocicleta luna viitoare dupe ce dau examenul practic in data de 19 Mai. Motocicleta intentionez sa tin intr-un garaj privat, subteran, inchis in Andrei Muresanu. Garajul respectiv s-a spart de doua ori in ultimele 2 ani, au disparut 2 seturi de cauciucuri de iarna si 2 biciclete legate cu lanturi. Intrebarea mea este daca se fura si motociclete in Cluj din garaje? Ar trebui sa-mi fac griji si sa montez alarma/camera de supraveghere/grilaj pe geamuri? Ca si valoare, caut o motocicleta pana in 2500 euro. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...