Sari la conținut

motorhead23

Membru
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    yamaha xz 550

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki marauder 125,kawasaki ltd 440,suzuki intruder 750,yamaha xz 550

motorhead23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. So,10 milioane in strada?Scade te rog copii,batranii si vezi cu ce ramai,din acestia scade si pe cei 5 milioane care au votat si vor vota psd mereu,cu ce ramai?1-2 milioane,sa zicem ca ies astia,reprezinta fix 10% din populatia tarii care voteaza,deci,matematic sanse zero.Cat despre muiepsd...sunt doar vorbe pe net,ca asa e la moda,in realitate votantii psd voteaza si voi ramaneti cu muia..Nu,nu sunt sustinator psd,nici al vreunui alt partid,ce nu pricepeti voi e ca poporul despre care vorbesti a ales psd...asta e realitatea,asta e puterea lui,asta a vrut,ca sunteti voi 10% care nu acceptati realitatea e problema voastra . Cat despre diaspora,surpriza,o parte din ei,chiar mare ,sunt tot sustinatori psd,daca va bazati ca unii care au fugit afara sa faca bani pentru ei,nu pentru tara,o sa iasa in strada in loc sa isi construiasca case sau sa se duca in concedii va inselati,in rest numai de bine ce sa zic,votez din 92 si am luat destule tepe cu toate partidele politice,astept un singur exemplu de politican corect si care a luptat pentru tara dupa 1990,macar unul singur! Si intreb pentru mine,nu pentru un prieten,ca imi pot asuma macar o intrebare,daca aparea vreun sofer cu placute pe care scria muieusl,muieciolos,muiejohannis,muierezist,tot asa vehementi la adresa politiei erati sau dam pe fata ipocrizia care ne caracterizeaza ca popor?
  2. motorhead23

    camping Cluj

    Multumesc,e o idee buna,o iau in considerare,daca imi lasi si un nr de telefon in privat ar fi perfect..
  3. Multumesc frumos pentru raspunsuri,am rezolvat singur inlocuind releul de semnalizare.
  4. pai cam asta ma gandesc si eu ca e dar nu stiu unde sa merg cu motorul,am mai schimbat o data releul la Bardak dar este ocupat service-ul in perioada asta si eu trebuie sa rezolv problema cit mai repede.
  5. Salut,am nevoie de ajutor pt o problema la partea electrica la motocicleta mea,ieri in mers a cedat semnalizarea,am ajuns acasa si am observat ca siguranta este arsa,am schimbat-o dar becurile ramaneau aprinse ,am desfacut sub sa si am pus mana pe releul de semnalizare care era foarte incins,azi nici becurile nu se mai aprindeau la semnalizare...as vrea sa stiu unde as putea sa merg la un service in zona Colentina-Tei sau apropiat de zona asta..eventual si o estimare de pret pt manopera si durata..multumesc!
  6. motorhead23

    camping Cluj

    Nu vreau gratis,caut doar un loc de camping mai aproape de oras sau in oras si nu cunosc zona deloc,multumesc pentru sugestii.
  7. motorhead23

    camping Cluj

    Salut,vreau sa vin la concert la Depeche Mode cu motocicleta si cortul in spate,stiti vreun camping sau unde as putea instala cortul pentru o noapte sau doua 22-23 iulie? Multumesc.
  8. Eu vreau sa plec sambata dimineata pe 22 iulie,mers lejer cu cascat ochii la peisaje,sa ajung sambata in zona Cluj si sa ma campez undeva,a doua zi fiind concertul vreau sa fiu odihnit si relaxat,plus ca am bilet in A+early enter si trebuie sa fiu mai devreme la intrare.
  9. Si eu am acelasi plan,cazari in Cluj nu mai sunt inca de anul trecut,sau gasesti la preturi astronomice,cazare la cort pe undeva in zona sau poate cu noroc vreo pensiune in apropierea Clujului,as pleca de sambata dimineata pt ca nu vreau sa merg presat de timp.Poate mergem impreuna daca nu apare altceva.
  10. Se numeste colantare nu infoliere,din cite stiu un taxi de colantat integral costa 700-800 lei,evident cu un colant de calitate slaba-medie,exista colant transparent pentru masini dar pretul e mai mare.Cit despre durata de viata,daca este pus de unii care chiar se pricep poate tine mai mult de 5 ani dar in timp se matuieste ,daca masina are vopseaua umflata prin unele locuri 100% se va lua cu tot cu colant la decolantare.Pe la muchii si imbinari de obicei nu se ridica,totul depinde de cei care le colanteaza,E indicat sa gasesti o firma care face ceva de calitate,altfel in citeva luni o sa vezi efecte nedorite.De evitat totusi firmele care colanteaza taxiuri pentru ca majoritatea le fac in viteza fara atentie la detalii,pretul va reflecta si calitatea produselor si a executarii,nu te bucura daca gasesti ieftin pentru ca in cazuri de gen ieftin chiar inseamna si prost,un pont bun e sa cauti doar firme care au in portofoliu colantari auto si nu care fac si colantari auto din cind in cind .Un sfat bun e sa astepti primavara sau sa cauti un atelier unde dispun de o hala speciala pentru asa ceva,ca si la vopsire colantarea se face de preferat intr-un mediu fara praf,altfel vei gasi sub colant mici pietricele sau nisip iar in timp in zona aia se va umfla colantul si evident va crapa,va intra apa si de aici multe probleme,daca gasesti vreo firma care lucreaza la temperaturi mici e posibil sa te trezesti cu multe imbinari ale colantului pe masina sau cu tot felul de umflaturi sau crapaturi pe colant atunci cind se schimba temperatura,deci mare grija unde alegi sa iti colantezi masina sau o parte din piese,de retinut ca peste partile de plastic nu tine colantul decit foarte putin timp,deci se va colanta doar partea de tabla.Cit despre colant,multi folosesc colant obisnuit fara sa spuna clientului ca nu e colant special auto,cauta pe google si vei gasi un cod care apartine numai colantelor auto (751 sau 970) 641 si 651 de exemplu nu sunt indicate pentru colantare integrala ci mai mult pentru stickere,iar ca firma de colant recomand Oracal ,e mai scump dar calitativ este unul foarte bun.Succes!
  11. motorhead23

    Suzuki Intruder

    Nu e nou,la vanzare mi-au oferit ei un an garantie plus o revizie gratuita la sfarsitul perioadei de un an,motorul e din 86 ,o sa merg la ei.
  12. motorhead23

    Suzuki Intruder

    Salut,nu am incercat,inca este in garantie pina in august.Cind l-am cumparat anul trecut mi-au zis ca i-au facut sincronizarea,probabil trebuie refacuta,In august am revizia gratuita la ei,o sa vad exact ce are atunci doar ca pina atunci nu vreau sa agravez situatia,de aia am si intrebat,multumesc de sugestie!
  13. motorhead23

    Suzuki Intruder

    Salut,o mica problema la intruderul meu,un vs 750,porneste dimineata cu shock-ul tras,merge cateva secunde si apoi se opreste brusc,azi cu greu am reusit sa il repornesc,dupa-amiaza a pornit normal fara shock,am mai patit asta iarna trecuta dar atunci nu a mai pornit deloc,i-am reincarcat bateria dupa ce a stat toata iarna,curatat bujiile,azi a facut la fel ca atunci.In timpul mersului imi mai da "in nas" din cind in cind,aud ca un clantanit undeva in zona rezervorului,daca tin turatia mica la relanti se opreste imediat dupa acel clantanit,ce poate sa fie?Multumesc.
  14. Si daca primii pe care ii gasesti pe acolo sunt niste babe si vreo 4-5 puradei,ce faci?Iar pe urma,ce facem,orice motociclist care va trece pe acolo va simti pe pielea lui ce s-a intimplat la Posada...Nu cred ca se va intimpla nimic,sunt doar frustrari aruncate ca de obicei pe forum,visam cu ochii deschisi ca trecem cu aruncatoare de flacari prin comune de gen si sa aprindem gratarele,cu tot cu case si cu zburatoarele din ele,insa nu se va intimpla nimic,politia nu face nimic,legea ii ajuta,noi la fel,nu facem nimic,viata merge mai departe cu aceleasi ciori pe gard.
×
×
  • Creează nouă...