Sari la conținut

alex1002ro

Membru
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Honda Transalp 600V

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki SV 650 '01, Yamaha FZ6 '09

Vizitatori Recenți Profil

635 citiri profil

alex1002ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Nu vreau sa starnesc scandal, dar daca se confirma ce "zice" stiristii de ora 5, si motociclistul i-a botit mecla soferului, nu prea mai e combinatie petitiile nostre... Nu ca nu ar fi (moral) justificat si ca nu am face cu totii la fel... Dar... Nu pusca, legal vb.
  2. Cred ca doar motociclistul poate sa spuna ce s-a intamplat. Eu am vazut Passat-ul intors aproape complet la 90 de grade, cu fata spre Ploiesti dar pe sensul celalat, probail intra in vreo curte, ceva, iar motocicleta culcata pe dreapta, pe acostamentul din dreapta. Nu m-am uitat cu foarte mare atentie la motor, dar nu parea foarte tavalit, deci (estimez si eu ca gura-cascai) nu s-a intamplat la viteza mare..
  3. Gen, like... Aici, pe forum, e furtuna intr-un pahar de apa. Ma gandeam daca e panica sa iau barda din masina, dar, oricum, e apa de ploaie.
  4. @kosh, si ei au incasat-o, era unul pe jos... Ma mir ca nu "a" facut uz de arme... Ca era cam panica...
  5. @unanat..... Man, erau 4 militieni, un echipaj, gen, daca nu erau ei, iesea panica.... Chiar au fost pe faza.
  6. Eu nu am luat-o, spre deosebire de tipul cu chopper-ul, ca nu eram costumat in moto... Altfel... Oricum, filmarea se termina pt.ca incepusera sa traga indienii de mine..
  7. Motociclistul si pasasagera par ok. Pe ea au luat-o in salvare, acuza dureri la umarul drept si bazin. Pe el l-au cam batut tiganii din Barcanesti, nu stiu ce si cum. A intervenit politia sa ii desparta. Cine ii stie... Adaug si pozele cu masina si filmele cu ei imediat » Post actualizat in 29 Aug 2015 11:40 Si filmul..
  8. Salut, daca te ajuta asta... FZ6, totusi, 2008...
  9. alex1002ro

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare. Are cineva de vanzare partea electrica de la un contact de Virago 535? sau un contact fara cheie? Am nevoie macar de partea de plastic dinauntru, care inchide contactul cu doua lamele...
  10. Si iata ca nici un raspuns de la magazin.... Si eu am luat de la ei, chiar doua seturi in doua saptamani pentru ca DOT-ul promis de Simona (dealtfel imposibil de promis, ca doar nu le face ea) nu era corect. Am cerut 2012 si au venit august 2011.... Acum sa fim seriosi, chiar nu conteaze cele 4-5 luni, dar de ce pana mea promiti ce nu poti face ?!?! La al doilea set m-am resemnat. Ca Simona tot cu zambetul pe buze era Si ghici ce? va trebui sa-l iau pe al treilea set (alta motoreta) tot de la ei (daca nu gasesc un pret mai bun in alta parte)... Asta e cerea si oferta... Trist.
  11. Daca ma mobilizez sa pun si poza... as participa si eu la concurs. (si mai ales la baute)
  12. Salut! mai ai cumva monopostul la vanzare? si daca da, la ce pret? merci.

  13. Am zis ca vreau eu husa poti sa ma suni la 0732129504 sunt din Ialomita sa stiisi sa zici un pret

×
×
  • Creează nouă...