Sari la conținut

Mariusica

INACTIV
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    marius_bi

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    BMW F650ST
  • Numar Moto
    BV----BMI
  • Club
    BikeBeers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F650ST

Mariusica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Motorul este de 400. Este demontat in doua, din cate am inteles avea nevoie de o secmentare, dar fostul proprietar l-a schimbat cu totul. si asta a ramas ca piese de schimb. nu m-am uitat la el atent. dar e complet. Cine se pricepe poate sa-l vada oricand. Nu pot sa cer un pret pe el, ca nu prea stiu care sunt preturile, mai degraba sper sa ajut pe cineva care are o probleme la motor, si stie ca ce am eu si nu-mi trebuie ii poate fii lui de folos. O sa ma uit unde mi-ai zis, la axul din fata sa vad ce e cu kilometrajul. Mersi. Va astept prin Brasov cand aveti chef de plimbare si e mai caldutz afara. Poata facem un Transfagarasan. Dar nu inainte sa vad de ce joaca asa tare roata pe spate. Asfalt...lin!
  2. Salutari! Tocmai am devenit posesor de Burgman intamplator, in urma unui schimb. Acum se pare ca am nevoie de putin ajutor din partea voastra pentru ca vreau sa-l pun la punct, asa cum imi place mie sa mearga, ceas elvetian. Se pare ca a cam fost neglijat de fostul proprietar. Azi am facut prima tura cu el si am constatat cateva defecte, kilometrajul nu mai indica viteza, frana de siguranta, sau de mana cum se numeste e blocata, nu misca deloc. Si roata din spate are joc destul de mare, nu stiu ce poate sa fie.. are rulmenti.. cum e asta? Sunt deschis la orice sugestie si sfat inainte sa ma apuc de demontat la el. P.S. Mi-a dat si un motor ca piese de schimb, daca cineva are nevoie de el sa ma contacteze. Asfalt uscat!
  3. De vazut, se vad si manusi si casca, si o genunchiera. R.I.P . Toate sunt asezate pe motor.
  4. Pentru posesorii de BMW. Aniversare BMW la Contempo Car Brasov, 4 Aprilie orele 10-16. Cica ne asteapta cu surprize. Distractie placuta. Eu nu pot sa ajung
  5. vine iarna si poate vrei sa schimbati cauciucurile. aici puteti afla mai multe informatii. http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg2.html
  6. Mariusica

    Offtopic

    nu-i asa ca nea tarantino seamana cu jeff a nostru? doar ca al nostru e mai tanar...
  7. Mariusica

    Offtopic

    L-ai vazut? e fain?
  8. destul de veche poza din satelit. blocurile alea doua care s-au contruit la capat in racadau nu apar nici macar in faza de sapaturi
  9. Mariusica

    Offtopic

    Mersi jeff, chiar a meritat sa citesc.
  10. F tare baietzi!! Ma oftic ca n-am putut sa vin si io. Azi mi-am facut damblaua o juma de ora pana pe Tampa si inapoi ( in interes de serviciu),bineinteles, cu motoru. Scurt, e adevarat, dar cand nu ai timp e bun si atat.
  11. Te ajut cu bateria mea daca e doar pt doua zile. Maine dimineatza o dau jos de pe motor daca vrei.
  12. Caut un zidar bun pentru amenajarea unui minigaraj ( care sa-mi acopere beemweul). Mai exact, pt doi pereti din caramida. Daca ati avut nevoie si voi si ati fost multumiti de cel care a prestat serviciul, v-as ruga sa-mi dati un nume si un numar de telefon. Multumesc.
  13. recomandam cu incredere Detectoare Radar
  14. Mariusica

    Offtopic

    Le-am vazut si eu ieri, tocmai mha intorceam de la o plimbare in jurul brasovului. Am oprit, ca nu vezi asa ceva in fiecare zi. Erau un grup de olandezi,care tranzitau romania.Aveau pe ghidonul fiecarui motor un suport unde era dasfasuratorul traseului pe care-l aveau de facut prin romania. Foarte...dar foarte dotati baietii,m-a strafulgerat un aer de invidie, tre sa recunosc. Singura satisfactie personala era ca cei mai multi aveau beemweu, modele mai noi bineinteles.Am vorbit cu unul dintre ei, si m-a intrebat daca avem reprezentanta Harley D. Avea maneta de la Harley usor indoita de la o mica cazatura.(daca era dupa mine...intrebam de un ciocan si o nicovala). Oricum, cocluzia...oameni f bogati, daca si-au permis sa doarma in Aro Palace.
  15. Din cunostintele pe care le am discurile de frana odata deformate singura varinata prin care pot fi aduse in aliniament ar fi sa iei un "shpan" din el. Pt asta ai nevoie de un strungar, care stie sa faca asa ceva.Dar in nici-un caz sa te apuci sa intrepti la el cu ciocan si nicovala.
×
×
  • Creează nouă...