Sari la conținut

werewolf

Membru
  • Număr conținut

    175
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de werewolf

  1. Sub titulatura I the cock gheul de mine a zis.Asa pe scurt("la scurt " poftim pentru "fanii" mei):

    -nu o cunosc pe tipa si nu caut o "bucata de..."

    - maybe you do

    -tipa nu e pitipoanca pentru ca nu a pus poze gen hai faiv

    - mie si nu doar mie mi se par de hi5

    -si-a luat aprilia de 125 si nu r6,gsxr600,cbr 600rr,z6xr,monster sau alta racheta portabila deci are ganditorul pe umeri

    - nu neaparat,faci supozitii fara sa ai detalii, poate ca n-avea bani dar vroia vitezana, poate n-are 18 ani

    -nu a postat imagini "despuiate" nici macar un decolteu mai adanc.

    - pacat

    -dupa ce ca suntem putini hai sa ii indepartam si pe ce noi de comunitatea moto

    - nu suntem putini, suntem foarte multi, si comunitatea e de caca

    -sa se interzica incepatorii

    - oh comon

    -toti ati fost incepatori printre jaloane(remember)

    - asa si, unii dintre noi am evoluat

    -faceti lege in parlament contra incepatorilor

    - deja dai in paranoia

    -am doar 2000 de km amarati si nu emit pretentii pentru ca sunt dumb fuck pe partea tehnica

    - your point is

    -faceti o comunitate moto exclusivista din voi si ai vostri.

    - whell, daca vrei sa fii aprobat si iti pasa comunitatea go join a club

    -faceti ritual initiatic si dificil la intrarea in asa zisa "comunitate moto" de la noi

    - Paranoiaaaa

     

    Am dat copy paste si daca o sa fie din nou I the cock peste nu e problema paste.

     

    Este parerea mea exprimata in nume propriu.

    Si mi-o mentin.

    -

     

    in concluzie.. CRICUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU .

     

    Ps, nu se ia nimeni de tine ca esti incepator ci pt ca ...whell e alta discutie.

  2. salut Belbody - intrebarea ta ma facut curios, am cautat pe google si am gasit asta (printre multe altele :moron:) si asta ... acu', pana mea, cine stie ...

     

    CRICUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

  3. Incearca sa cauti un F650 cu ABS. Un Scarver sau Dakar, daca ai bani. Nu-i sta nimic din clasa pe aproape. Si Aprilia si Honda sint glume. Ergonomia, fiabilitatea si frinele BMW sint mai greu de batut decit pare (:

     

    Ce spui tu se aplica la r1200 da nu la f650, Dakar-ul da, e o motoreta interesanta dar e pe injectie, si eu, ca multi amici ai mei nu sunt fanul injectiei pt ca, daca te lasa bateria, sa pleci impins e un fapt imposibil.

  4. Au aparut doua probleme: imi curge un simering si curge ulei pe la senzorul de presiune... Stie cineva daca senzorul de presiune are aceleasi dimensiuni cu cel al unui senzor de dacie? Daca il desfac trebuie sa scot uleiul din motor?

    Unde pot sa imi vopsesc motoreta ieftin si bine?

    se schimba senzorul de presiune intreg, e vreo 10-15 euro ultima oara cand am verificat, poti sa-l scoti fara sa scoti uleiu din motor (atata timp cat nu pornesti motoru), senzoru de presiune e undeva in spatele cilindrului, si ca sa-l accesezi tre sa dai jos doar carena laterala dreapta.

  5. am nevoie de ajutor! cum am spus flywheel-ul se futu! unul brand new e pe vine. pana atunci ne documentam si strangem sculele necesare.

    problema e la documentare http://faq.f650.com/FAQs/TimingFlyWheelFAQ.htm#Tools:

    capacul l-am dat jos, stiu cum sa fac asta. piulita de 30mm am sa o dau jos cu un pistol pneumatic. am mai inteles ca e bine sa scot 1 bujie

    buba si neintelegerea e dupa. am nevoie de o presa ca sa scot ansamblu cu flywheel(prietenu nagyarpad poate ma serveste din nou cu jucaria).

    sa zicem ca scot ansamblul, desurubez pe acolo , pun noul flywheel insa la reasamblare am inteles ca trebuie facuti niste pasi(n-am inteles prea multe din link pen ca nu le am cu limbajul tehnic) ca sa fie totul ok(adica sa porneasca). multumesc anticipat!

    Mesaj completat

     

     

    salut, rotoru de la alternator, sta pe vibrochen, in spatele lui este un rulment unidirectional/flywheel, o chestie cu arc si rotite sau cum vrei sa-i spui, care face legatura dintre volanta si o roata dintata conectata eventual la electromotor. booon

     

    Rotoru`daca il dai jos, ai sa observi ca e aranjat pe ax cu ajutorul unei pene, pana aia este pentru temporizarea aprinderii, boon.

     

    la asamblare, trebuie :

     

    1) Sa degresezi axul pe care sta volanta

    2) Sa degresezi rotorul

    3) Manualul recomanda utilizarea unui adeziv special pentru chestia asta.

    4) Se monteaza tot angrenaju

    5) Surubul se strange la 180 NM (sau ceva genu asta vezi manual)

    cam asta e ceea ce se intampla la montare, daca nu te pricepi sau daca n-ai mai facut chestia asta, spre binele tau iti recomand sa te duci la un mecanic, este o chestie sensibila pe care daca o face cineva care nu se pricepe poate duce la stricarea motorului.

  6. [sters de modearator], era o simpla supozitie bazata pe faptul ca a pierdut controlul inexplicabil, inainte de asta a fost la o petrecere si la profil si-a trecut "Scriitor betiv". Am scris eu ca l-am vazut beat?

     

    PS: era cumva motorul tau imprumutat pentru o proba? El avea XV535, ea avea GS500, tu ai TDM 850.

     

     

    Simple supozitii face toata lumea, simple supozitii face si pro-tv-ul care spune ca "s-au consumat" atentie nu, AU consumat ci S-AU consumat bauturi alcolice la petrecere, simple supozitii face si antena 1 care zice ca VITEZA A ZDROBIT , simple supoztiii faci si tu. Este foarte usor sa negi existenta unor oameni pe care nu-ii cunosti, este foarte usor sa tratezi cu "da, a fost viteza, da a fost inconstenta, bla bla bla" cand nu este vorba despre un om cu care ai impartit ultima tigara, un om cu care ai impartiun colt de paine,un om cu care ai imparti 10 lei, un om cu care ai reparat(si injurat) la motoreta, un om pe care l-au iubit multi oameni cu toata inima.

    E foarte simplu sa scoti cuvinte din context si sa le adaugi aici doar ca sa mai obtii un post, s-au emis zeci de rugaminti la care as vrea sa adaug, haide-ti sa pastram decenta.

  7. ahammm...si eu care stiam ca incap doar 2,2 l! nu scuipa ulei pe la toba!

    am sa desfac miercuri electromotorul in incercarea de ai prelungi viata! ceva idei!

     

     

    la electromotor :

    te uiti la rulmenti si la carbuni, cam asta poti schimba cu usurinta din cate stiu eu.

     

    Ca sa verifici daca ai frai-ul futut desfaci capacul din partea dreapta si invarti de volanta, in general, daca fraiul merge tre sa se invarta usor intr-o directie si sa se invarta cu tot cu motor in directia cealalata (operatiunea asta e mai usoara daca ai o bujie scoasa ca n-ai sa mai ai compresie) in cazul in care iti invarte motoru si intr-o directie si in cealalta ar fi bine sa schimbi fraiul cat mai repede, la mine personal si la alti prieteni fraiul uzat a ros in roata dintata pe care sta si/sau a cauzat suprauzura sistemului de pornire.

     

    P.S. Eu am folosit ulei OMV mineral 10 000 de km fara nici o problema.

  8. afisDMwoodstockcopy.jpg

     

    Din ciclu:"Cine n-are Stimpy sa vina la petrecere", Woodstock cafe prezinta petrecerea Cover Your Soul, cel mai mare efort pentru aceasta petrecere a fost gasirea unui nume. Desi s-au vehiculat titulaturi originale cum ar fi:"Red Hot Chilly Stimpy", "MetStimpica","Rain-Stimpy-Bow", "AC-DS","Iron-Stimpy","Englebert HumperStimpy","Stimpy Moore" sau NightStimpy numele formatie a ramas un simplu, pur, imaculat :"STIMPY BAND". Melodiile cantate vor fi slagare Metal & Hard Rock internationale. Iar pretul de intrare va fi o jucarie/o hainuta/un dulce pentru campania Suflet pentru Suflet.

     

     

     

    Data: 20 Decembrie 2009 A.D.

    Ora: "nu stiu ba un sapte jumate opt asa?"

  9. Sunt scurte pentru enduro nu-tocmai-soft.. Sunt foarte moi, nu e de bine daca dai "cap" furcii prea repede.. Sunt moi si pe comprimare si pe revenire (nu ma brigeb la terminologie, desi furca de pe baic are 7 reglaje, e facuta pentru FR/DH :D ).. Oricum, nu am ce sa-i reprosez nici furcii, decat ca e destul de deranjant cand se "pituleste" 10-12 cm din cursa de 17 la o frana nu tocmai brutala la o viteza de 20-30km/h.. :D Mai ales daca ai pasager/a.. :)

    pui ulei mai gros si se rezolva problema.

  10. io am un bmw din 96 :.

    pret la consumabile e in genu urmator

    Bujii-40-50 de lei

    Filtru de ulei 10-30 lei

    schimb de ulei intre 90 si 130 de lei

    Cauciucuri (cele mai misto pe care le-am gasit) fatza spate 10 mil amandoua

     

    Consum, cu carburatoru reglat la un 90 la ora scoti 3.5-4 litri la 120 la ora eu am scos 4.5-5. De mers merge 160 in blana, De tras trage cam in orice pozitie. Vibreaza dar nu vibreaza ca dr-ul.

    Dezavantajul cel mai mare e ca te bate vantu.

  11. Asta este o bormasina de fapt:

     

    http://www.airframer.com/aircraft_detail.h...ec_Faeta/Zephyr

     

    si

    http://www.airframer.com/direct_detail.html?company=121719

     

    toate astea sunt defapt masini de facut shaorma

     

    Rotax a fost cumparat de Bombardier in 1970 pentru a produce motoare pentru produsele lor recreationale. deci cam slabut la capitolu "aia i-au ridicat".

     

    Inafara de f650 a fabricat motoarele pentru RSV Mille, si tot Aprilia a castigat 3 campionate mondiale cu 2 timpii de la rotax.Monocilindrii 4 t produsi de comania asta sunt folositi in motocicletele Armstrong (productie Britanica destinatie majoritar militara renumite pentru robustetea lor).

     

    Ca orice firma are produse slabe si produse exceptionale. Din punctu meu de vedere monocilindru` de 650 folosit pe bmw-ul produs pana prin 97 este unul edintre produsele alea exceptionale: Robust, Simplu, Rezistent si in general bine gandit.

×
×
  • Creează nouă...