Sari la conținut

bas

Membru
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bas

  1. Eu vreau sa-mi pun, m-am interesat si cica reduce la jumatate consumul, undeva pe la 100W. Le -am folosit la o parada toate 3 ca sunt montate pe faza lunga si asa mi-am ars alternatorul. Asa ca grija mare.
  2. Jeane am eu aceasta problema dar este de la discul de frana(are joc prea mare)
  3. Si a mea se incadreaza in acceasi parametrii. Am 70.000 km si merge ca si noua. Mai bubuie tobele la decelerare de cand le-am schimbat, la carburatoare n-am umblat doar le-am curatat cu spray. Parca porneste mai degajat.Numai bine va doresc.
  4. http://www.louis.de/_1094bfe529ed9a583b0ede0f1452cb51d6/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003265
  5. Curata contactele de la cric si maneta de ambreaj.
  6. Am eu. Le-am pus doar ca am auzit ca sunt mai bune. Or fi dar sincer eu nu simt diferenta.
  7. Am descoperit in cele din urma problema. Discul de frana are joc.
  8. O intrebare pt. posesori: Am un zdranganit in partea din spate (cardan, bascula, suspensie cred) cand rulez pe piatra cubica sau denivelari.Aveti idee de la ce o fi ?
  9. Vand pantaloni Rukka:gore-tex,cordura,protectii, marime 54 (scurt), noi, pret 200 euro. Detalii aici : My link
  10. Unul dintre criteriile dupa care am ales acest model a fost sarcina utila mare, aprox.215kg. La fel este si gabaritul, deci daca esti o persoana inalta nu o sa arati disproportional cu motocicleta. Am rulat pana in prezent 50.000km fara nici o problema. Restul detaliilor tehnice cred ca le stii. Cat despre estetica, asta depinde de gustul fiecaruia.
  11. Cluj-Alba Iulia-Vintu de Jos-Orastie-Simeria Veche -(stanga) Hateg - Caransebes - Resita: 300 km. Din Resita ai 2 variante cu distante aproximativ egale(200km): Varianta rapida: Resita - Voiteg(Voiteni)- Moravita - Vrsac(SRB) - Beograd. Varianta pitoreasca :Resita - Anina -Oravita -Naidas- Bela Crkva -Beograd. Cheile Nerei sunt accesibile moto numai daca faci rocada cu motorul(il cari tu in spate,vorba unui prieten de-al meu). Poti ajunge la inceputul lor(Sopotul Nou) sau la sfarsitul lor(Podul Bei). Pt.motoare sport e recomandabil traseul prin Oravita - Socolari -Potoc.
  12. Paradoxul este ca acest "doctoras" a depus si juramantul lui Hippocrate.
  13. http://www.art-on-wheels.dk/bikes-gallery/10-vampire Oricum arata foarte bine. S-o stapanesti sanatos.
  14. O fi avand si ghizii astia rolul lor, dar nu si in motociclism. Unde mai este atunci spiritul liber, de aventura, fara program in care conteaza drumul si mai putin destinatia.
  15. Banuiesc ca o avea la service kitul de schimb. Merci de informatie. Mesaj completat Care ati mai schimbat bujiile? Ce trebuie demontat pt. a ajunge la ele? Multumesc. Mesaj completat up!
  16. N-am schimbat inca niciodata lichidul de frana si de la ambreaj desi trebuia demult s-o fac. Spuneti-mi va rog ce cantitate trebuie inlocuita?
  17. O scurta plimbare pentru calire: http://picasaweb.google.ro/ciprian.sonea/ResitaImprejurimi#
  18. O fi de pe banchiza(South Pole) Dar cred ca nu e complet. Mai lipseste casca de enduro cu cioc.
  19. bas

    Suzuki Intruder

    Performantele si consumul ma intereseaza mai putin. Scopul intrebarii a fost ca nu cumva sa apara probleme la motor din cauza acestor modificari. Multumesc.
  20. bas

    Suzuki Intruder

    Modificarea evacuarii cu tobe custom presupune si modificari la carburator,filtru aer etc.? Astept raspunsuri.Va multumesc.
  21. L-ai prins cu geaca-n sac. Poate c-a luat-o inainte de reducere. Ne vedem
×
×
  • Creează nouă...