Sari la conținut

silwiu

EX+
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de silwiu

  1. silwiu

    Accident Mortal

    Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat o asemenea tragedie. Pe Alex il stiu de cand era mic, am copilarit impreuna. Mama lui murise acum cativa ani de cancer si tatal lui il mai avea numai pe el. Soselele din Romania fac prea multe victime.. Din pacate la proasta administrare a acestora se adauga si lejeritatea cu care se obtine permisul de conducere si, poate cel mai grav, lipsa educatiei in sensul respectarii regulilor si a legilor de orice fel. Am parcurs drumul pe care s-a intamplat accidentul de mii de ori cu masina sau motocicleta si intr-adevar portiunea dreapta dintre calea ferata si benzinarie te indeamna la viteza desi, daca nu gresesc, exista un semn de limitare la 40 km/h. Totusi de fiecare data cand ajungeam in dreptul benzinariei coboram sub 50 de km/h din cauza ca zona este f periculoasa mai ales pentru motociclisti, sunt multe masini oprite sau care intra si ies din benzinarie si nu stii niciodata cand te poti trezi cu vreuna in fata. Soferita nu are nici o scuza pentru greseala pe care a facut-o dar oare daca ar fi avut o viteza apropiata de cea legala motociclistul nu ar fi putut evita tragedia ? Nu ar trebui sa fie ceva normal pentru orice motociclist ca atunci cand avem pasager sa fim de doua ori mai prudenti ? Din pacate pentru cei doi tineri si familiile lor nimic din toate astea nu mai conteaza acum dar macar noi am putea constientiza cat de fragili suntem pe 2 roti. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
  2. Din posting-ul initial nu se intelege prea bine cine pe cine a claxonat dar daca tot mosul era cel grabit si tot el a franat intentionat ca sa se razbune ca nu a fost lasat sa traca mai repede, atunci animalul asta, de doua ori dobitoc chiar merita sa ramana fara permis pt tot restul vietii si sa plateasca despagubiri motociclistului ranit. Asemenea specimene sunt un pericol public si nu trebuie lasate sa mai iasa in trafic. Oare daca mai multi martori depun marturie impotriva lui nu se poate face nimic in instanta ?
  3. Sa intelegem ca mosul cu fordul a franat brusc ca sa-l sicaneze pe taranul din spate care nu avea rabdare si dadea falsh-ri si claxoane ca sa se elibereze banda mai repede ? Daca e asa, atunci il inteleg intr-o oarecare masura pt ca nici eu nu pot sa-i sufar pe ciobanii cu masini de fitze care merg ca disperatii de parca si-ar fi luat autostrada si cand ajung in spatele unuia care este deja in depasire cu viteza regulamentara, incep sa dea flashuri ca turbatii. Dar oricat de tentant ar fi sa pui o frana ca sa sperii dobitocul care s-a apropiat la mai putin de 2 metri in spatele tau incalcand orice regula de bun simt si de conduita preventiva, trebuie tinut cont ca e o manevra f periculoasa care pune in pericol si alti participanti la trafic nevinovati, ca in cazul de fata. Insanatosire grabnica motociclistului !
  4. Chiar vroiam sa pun intrebarea asta pe forum... Eu am bagat pana acum benzina cu plumb, Premium de 95. Din cate stiu Domi RD02 nu are catalizator deci nu e buna benzina fara plumb. Daca gresesc corectati-ma, pls !!!
  5. Vreau si eu sa fac acelasi lucru.. De unde ai luat ulei MOTUL ? Spune-mi si mie, te rog, adresa magazinului daca e in Bucuresti sau Ploiesti. Merci
  6. Salut! DE unde pot sa cumpar si eu consumabile pt Dominator ? Ma intereseaza in primul rand filtrul de ulei si filtrul de aer dar vad ca nu strica sa ai un CDI dupa tine, mai ales la drum lung. Aveti idee unde pot sa le gasesc ? Exista vreun magazin in Bucuresti ?
×
×
  • Creează nouă...