Sari la conținut

Lascarica.

INACTIV
  • Număr conținut

    112
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti / Brasov
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki SV650S
  • Club
    Ride4fun

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GZ250 Marauder

Lascarica.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cateva pagini din meniul multilingv al unui restaurant din Mioveni
  2. Din contra, pentru cei care au tensiunea mica, chiar e recomandat sa bea cafea sau bauturi care contin cofeina (la institutul de hematologie mi s-a spus ca nu se recolteaza sange celor care au tensiunea sub 11 asa ca ar fi bine ca aceste persoane sa bea cafea sau cola dimineata; luna trecuta cand am donat sange, aveam tensiunea 9/6, medicii de acolo m-au trimis sa beau cola sau cafea si mi-au zis sa revin dupa 20 de min, timp in care tensiunea mea a ajuns la valoarea la care era permis sa mi se recolteze sange) Imi pare rau ca nu pot dona acum pentru Cornel, mai ales ca imi este si coleg.
  3. Mie, sa fiu in locul tau, nu mi-ar arde de ras.
  4. Nu stiu exact cum sunt pinioanele (degeaba ma uit ), din ce mi-a zis mecanicul meu, sunt cam uzate. Nu e intins la maxim lantul (mai am 3 liniute) dar cam suna urat, haraie, caraie, troncane... merg cu motorul prin oras, dar cam cu frica, am tot auzit povesti cu lanturi sarite in timpul mersului. Si drum cu peripetii am avut de curand la intoarcerea din Serbia, mi-a ajuns
  5. Desi i-am zis lui Redpik ca vin si eu, din pacate nu pot sa ajung, nu am apucat sa imi schimb kitul de lant si nu plec la drum lung cu el in halul asta Distractie si vreme faina sa aveti si sa va intoarceti cu muulte poze!
  6. Bravo, superb, ce as mai putea zice? Va admir si va invidiez in acelasi timp
  7. Lascarica.

    Accident Mortal

    La cum se circula in acea zona, trebuie mers cu ochii in patru. Pacat de cei doi, sa le fie tarana usoara.
  8. Recuperara grabnica si sa faci si excursia pe care o doresti. Bine ca a fost doar atat.
  9. De cate ori am trecut granita la Giurgiu cu motocicleta, nu am platit niciodata taxa de pod, iar vigneta nu se cere pentru motociclete.
  10. Superb! Si eu am fost anul asta in Serbia si Muntenegru si am vrut sa ma intorc in Romania prin Albania - Macedonia - Bulgaria, dar nu am reusit sa ii conving pe prietenii mei cu care plecasem la drum sa mergem pe acolo! Astept continuarea ca sa vad ce am /au pierdut.
  11. Cateva poze si de la mine. A fost extraordinar si cu siguranta nu voi rata nici editia de anul viitor. @Dragos: superbe poze ai postat, am si salvat cateva dintre ele, multumesc
  12. Frumoasa destinatie! Pacat totusi sa te duci in Santorini si sa stai asa putin! Si cred ca e cam greu sa obtii o viteza medie de croaziera de 160 km/h. Eu am avut surpriza ca pe drumul spre Atena, sa fie politia cu radarul si cu ei nu e de gluma ca la noi. Oricum, drum bun si sa te intorci cu povesti frumoase si poze!
×
×
  • Creează nouă...