Sari la conținut

Lascarica.

INACTIV
  • Număr conținut

    112
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lascarica.

  1. Cateva pagini din meniul multilingv al unui restaurant din Mioveni
  2. Din contra, pentru cei care au tensiunea mica, chiar e recomandat sa bea cafea sau bauturi care contin cofeina (la institutul de hematologie mi s-a spus ca nu se recolteaza sange celor care au tensiunea sub 11 asa ca ar fi bine ca aceste persoane sa bea cafea sau cola dimineata; luna trecuta cand am donat sange, aveam tensiunea 9/6, medicii de acolo m-au trimis sa beau cola sau cafea si mi-au zis sa revin dupa 20 de min, timp in care tensiunea mea a ajuns la valoarea la care era permis sa mi se recolteze sange) Imi pare rau ca nu pot dona acum pentru Cornel, mai ales ca imi este si coleg.
  3. Mie, sa fiu in locul tau, nu mi-ar arde de ras.
  4. Nu stiu exact cum sunt pinioanele (degeaba ma uit ), din ce mi-a zis mecanicul meu, sunt cam uzate. Nu e intins la maxim lantul (mai am 3 liniute) dar cam suna urat, haraie, caraie, troncane... merg cu motorul prin oras, dar cam cu frica, am tot auzit povesti cu lanturi sarite in timpul mersului. Si drum cu peripetii am avut de curand la intoarcerea din Serbia, mi-a ajuns
  5. Desi i-am zis lui Redpik ca vin si eu, din pacate nu pot sa ajung, nu am apucat sa imi schimb kitul de lant si nu plec la drum lung cu el in halul asta Distractie si vreme faina sa aveti si sa va intoarceti cu muulte poze!
  6. Bravo, superb, ce as mai putea zice? Va admir si va invidiez in acelasi timp
  7. Lascarica.

    Accident Mortal

    La cum se circula in acea zona, trebuie mers cu ochii in patru. Pacat de cei doi, sa le fie tarana usoara.
  8. Recuperara grabnica si sa faci si excursia pe care o doresti. Bine ca a fost doar atat.
  9. De cate ori am trecut granita la Giurgiu cu motocicleta, nu am platit niciodata taxa de pod, iar vigneta nu se cere pentru motociclete.
  10. Superb! Si eu am fost anul asta in Serbia si Muntenegru si am vrut sa ma intorc in Romania prin Albania - Macedonia - Bulgaria, dar nu am reusit sa ii conving pe prietenii mei cu care plecasem la drum sa mergem pe acolo! Astept continuarea ca sa vad ce am /au pierdut.
  11. Cateva poze si de la mine. A fost extraordinar si cu siguranta nu voi rata nici editia de anul viitor. @Dragos: superbe poze ai postat, am si salvat cateva dintre ele, multumesc
  12. Frumoasa destinatie! Pacat totusi sa te duci in Santorini si sa stai asa putin! Si cred ca e cam greu sa obtii o viteza medie de croaziera de 160 km/h. Eu am avut surpriza ca pe drumul spre Atena, sa fie politia cu radarul si cu ei nu e de gluma ca la noi. Oricum, drum bun si sa te intorci cu povesti frumoase si poze!
  13. Tu nu te uiti in oglinda retrovizoare cand virezi stanga, nu te asiguri? Nu as vrea sa te intalnesc pe drum pe undeva.
  14. Stiu ca suna ciudat, dar asa te incadreaza politia in situatii de genul asta Inainte de a-ti schimba directia de mers, trebuie sa te asiguri si sa efectuezi manevra doar dupa ce acorzi prioritate vehiculelor are au acest drept.
  15. Atata vreme cat nu am fost acolo, in locul lor, parerea mea este sa ne abtinem in a mai fi viteji si intelepti din spatele tastaturii si sa nu mai judecam ce trebuia sa vada si sa faca motociclistul, mai ales ca, indiferent daca ploua sau nu sau de viteza motociclistului, in acest caz, vina este clar a soferului, pentru neacordare de prioritate la schimbarea directiei de mers.
  16. Cand citesc acest topic, imi dau seama ca eu am avut noroc; acum doi ani, mergeam pe un Marauder de 250 si pe o strada ingusta, un taximetrist grabit nu putea sa ma depaseasca; pentru ca am avut obraznicia sa nu trag pe dreapta sa ii fac loc Mariei Sale, m-a cam stresat cu cateva manevre dubioase, mai-mai sa ma dea jos ; ei bine, cand a ajuns la capatul strazii, a accelerat, m-a depasit, a oprit in fata mea si s-a dat jos din masina, probabil ca sa stam de vorba prieteneste. Era un porc imbuibat cu ceafa groasa. Ei bine, cand mi-am dat jos casca ca sa sun la politie si a vazut ca sunt fata, a fost tare dezamagit si ofticat; probabil, s-a gandit cu neuronul din dotare, ca nu impresioneaza pe nimeni daca povesteste cum a spart fata unei fete motocicliste... o fi crezut ca sunt vreun motociclist mai slabut si il face praf De atunci, am mare grija la idiotii nevricosi si crizati din trafic, ca nu se stie de cine dau.. si nici nu o sa-mi mai scot casca
  17. La Sighetu Marmatiei recomand Casa Iurca, in centrul orasului. Mancarea traditionala este delicioasa, portiile sunt uriase iar camerele pensiunii foarte primitoare, la fel ca si tot personalul.
  18. Pana la urma m-am intors pe unde am venit, adica Arad-Deva-Sibiu Si pun si eu o poza cu un lan de rapita, poza facuta in acest weekend, pe undeva pe langa Deva
  19. Maine plec si eu spre Timisoara din Brasov. Duminica ma voi intoarce in Bucuresti si ca sa schimb peisajul, as vrea sa merg prin Drobeta Turnu Severin, dar nu stiu cum este drumul. Stie careva dintre voi cum este asfaltul pe acest traseu si daca este ok sa ma aventurez singura pe acolo?
  20. Barbita, Vampi si Sukhoi Sunt un trio , ce stiti voi Daca unul sufera Ceilalti doi se-alatura. Daca Vampi cu Africana A cazut si a rupt carena Barbita nu a stat deoparte L-a urmat indeaproape. Doar Sukhoi este iertat Trante in avans si-a luat A cazut ca un barbat De cate ori ? Am si uitat PS: Sukhoi, recunosc, chopperu' ala era cu ghinion
  21. Fir-ar ele de sine de tramvai care s-au vorbit sa ne dea pe jos si sa starpeasca neamul motoristilor! Nu pot decat sa
×
×
  • Creează nouă...