Sari la conținut

AbyssWalker

Membru
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    Rosu

AbyssWalker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. mie-mi place ca lumea de la tastatura s-a lasat de prostii. acum am devenit profesionisti. cele 3 poze si 2 randuri au fost de ajuns sa stabilim urmatoarele: -ungur cu gume bune>viteza mica; VS -duba (alba! pe naiba, a mai fost un caz saptamana asta!!) cu sofer roman.. deci e clar! sigur nu s-a uitat cacanarul in oglinda. - vina e a conservarului. a mai fost saptamana trecuta un caz in care mintea unu' ca nu a vazut nimic in oglinda. deci e limpede ca buna ziua. cele 3 poze ajung, noi aici stim cu totii ce s-a intamplat si tipam in cor: "moarte conservarului!"
  2. eu mi-am dat motorul, frate-miu la fel. e pacat sa pierzi tot ce ai din cauza unui hobby care nu-si are sensul in Romania.
  3. un tip care stie sa conduca un motor, dar in 83 de ani n-a catadicsit sa-si ia permisul, nu poate fi intreg ;=) frumos film ar iesi daca ai dezvolta ideea sa fim seriosi apropo, mosul ERA motociclist, din moment ce conducea inca la varsta asta. nu cred ca nebunul ala de instructor de la scoala te poate invata mai multe decat atatea carute de ani. (cine nu ma crede sa incerce sa faca acum un chestionar). ca nu e cu acte in regula, asta e alta problema. de asemenea, nu conteaza daca era pasionat sau nu de 2 roti (cum ne dam toti pe aici ca suntem). e ca si cum ai spune ca daca murea facand sex la 83 de ani, nu e footacios si viril, pentru ca nu folosea prezervativ. parerea mea
  4. ok, luam frumos un accident in discutie, vedem cum s-a intamplat, cum putea fi evitat. e judecat la rece, la modul general, pentru a nu afecta familia in cazul in care calaretul a fost de vina. si eu, prostul si incepatorul, dupa cine ma iau? vor fi pareri pro, contra, poate nu se vor injura oamenii ca si pana acum. ok, dar eu cu cine votez? vad aici o gramada de pusti care au zeci de posturi si ici-colo recunosc ca au 16-17 ani, ca sunt "goust raideri" in devenire, ca etc. vad fete decoltate, cu multe posturi, care au prieten motociclist si care se plimba linistite in spate (" prietenul meu e bun si am incredere in el" -ma intreb daca se va mai urca pe motor in spate dupa ce vor face prima suta de km la ghidon). ce relevanta lu' dracu are parerea uneia care e fosta prietena a unui zmeu si care, poate, s-a linistit si el intre timp? ok, deci eu, nou pe forum, nou in ale motociclismului, vin sa invat din greseli, dar parerea cui o iau in considerare? poate o idee ar fi ca adminii sa nu mai dea rangul in functie de numarul de posturi, pentru ca e irelevant. multi au postat 100 de ripuri pe luna- iar asta e foarte daunator, pentru ca le da credibilitate, pe cnd ei poate nici pasager n-au calarit.
  5. te scuza lumea, desi esti pe langa subiectul original. stii de ce? pt ca am ti-ai pus poza cu casca prietenului tau si in tzatzele goale. (daca e si el user roaga-l sa nu se supere, si mie imi plac).
  6. rip calaretului si insanatosire grabnica fetei. offtopic: ziua si accidentul? eu cred ca deja e un accident la 3 ore, din care 50% sunt deosebit de grave pt ca esti f expus pe motor. (cica 45 % sunt mortale, conform statisticilor- exista si-un post aici undeva). cred ca noi stim doar o mica parte din numarul total, pt ca suntem totusi o comunitate mica. multi n-au rabdare sa se mai uite la televizor, nu mai vb de net. in plus, f, f multi n-au net in romania. deci, ma intreb daca am putea nota fiecare accident, cati v-ati vinde magarii, pt ca vad ca multi sunteti terorizati de-a dreptul.
  7. lucrurile sunt simple: cine e la volan/ghidon e responsabil de viata pasagerului. daca insa Politia demonstreaza ca n-a fost vina lui, continuarea poate fi doar acolo unde ai cunoscut vagaboanda: pe mes (sau pe mirc dupa cum se arata fara sa vrea in PM-ul facut public). cred ca e bine sa inchidem discutia ca devine penibila.
  8. lasa omul in pace daca pare la locu' lui. la o varsta incepe sa fie tot mai greu sa iei un permis. am vazut prostovani de 20 de ani pe care ii cunosteau supraveghetorii unde am dat sala. e clar ca nu mergea la discoteca omu, poate ca era satul de munca si nu avea nici el chef sa patineze si sa asculte manele la ora aia. poate mergea sa cumpere de mancare pt unul care sta ca mine si scrie pe forum, in loc sa mearga sa lucreze suntem oameni, judecam pe altii care au gresit, dar si circumstantele sunt importante.
  9. foarte tare. nota 10. femeile din ziua de azi ar fi in stare sa te dea in judecata pt faptul ca i-ai rupt himenul si ceilalti, care vor veni dupa tine vor vedea ca si-a tras-o cu unu, inaintea lui.
  10. la sat am o gramada de prieteni care merg cu 200 si chiar mai mult fara sa poarte casca. unul dintre ei are r1 dar degeaba-i arati manelistului ce scrie pe forum ca rade de tine. sunt o gramada de motoare desi sunt doar 3 mii de locuitori. multi dintre ei circula prin localitate cu zdrentele cu peste 200, noaptea, la discoteca, ba si bauti. dumnezeu mi-e martor ca nu am de ce sa scriupovesti inflorite la ora asta. pana nu se curata unu nu se potolesc. eu am avut acu 2 saptamani accident si daca nu aveam casca, lasam creierul sa mi-l studieze familia... rip, "pasagere", ca nebunului care a condus ce drac sa-i urezi, si-asa am inteles ca-i vai si-amar de el...
  11. sper ca in sfarsit a priceput si duduia certareata importanta acestei teme
  12. AbyssWalker

    Am Comis-o

    ba "Uameni" in primul rand am sa va rog sa cititi macar partial mesajul initial inainte sa raspundeti. in al doilea rand eu nu incerc sa ma scot, vina e clar a mea pentru ca aveam 140 in localitate. in al doilea rand, am mers pe burta pentru ca nu eram ok cu ale mele (numere expirate, sula asigurare) si in felul acesta m-am inteles si cu garcea care m-a scutit de alte neplaceri, si cu proprietarul care de disperat nu mai stia pe unde sa sune la politie =) ma mai trezeam si facand tai tai la pro tv. cel din fata a facut stanga peste linia discontinua, doar ca nu a semnalizat decat in momentul in care a virat. oricum nu cred ca apucam sa-l vad la ce "manatura" am tras in ziua aceea. a fost nebunie. culpa comuna ar fi fost in cazul in care eu aveam <60 km/h si nu se putea demonstra cine a semnalizat primul : eu (noi motociclistii) pt a depasi sau soferul (pt a face stanga in intersectia dirijata. am postat si eu mai mult ca o destainuire, nu pt a stabili cine e vinovatul, ca il cunosc prea bine.
  13. AbyssWalker

    Am Comis-o

    cere-te afara. vad ca traiesti cu impresia ca daca nu ai motor de 4-5 mii de euro nu poti sa saluti pe strada. poate la constanta in colo o duceti bine cu totii daca era si tata marinar si nu avea cand sa strice banii ma lasai si pe mine sa-mi plang necazul
  14. AbyssWalker

    Am Comis-o

    culpa am luat-o eu, desi mi-e jena tre sa recunosc ca aveam numerele expirate asa ca am mers pe burta. cer pe aceasta cale ajutorul, daca eventual stiti careva pe unu care dezmembreaza Nisan blueBird din 86-87 ca nu gasesc in toate schroturile din timisoara. un bip pe numartul meu , 0747.085653. purtati casca! eu m-am dat peste cap cam 40 de metri, nu vreau sa exagerez dar aveam creierii pana in timisoara pe asfalt.
×
×
  • Creează nouă...