Sari la conținut

velicamarian

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bishop_kkk

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Suzuki FreeWind
  • Numar Moto
    KKK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki FreeWind
  • Interests
    Noutati in domeniu.

velicamarian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Imi cer scuze pentru acest nou topic dar nu reusesc sa gasesc o toba mai zgomotoasa pentru Suzuki Freewind. Am inteles ca , facand ceva modificari s-ar potrivi cea de DR insa , noua este extrem de scumpa. Sub 320 de mardei n-am gasit. M-ar interesa si una second-hand si chiar nu conteaza daca este zgariata sau nu . Poate am sa gasesc pe cineva care s-o mai cosmetizeze. Cea pe care o am este cea originala si este silentioasa dar din pacate nu te aud soferii. Am tot amanat s-o schimb dar deja nu se mai poate. N-am chef sa faca vreunul sau vreuna, la stanga sau la dreapta peste mine , fara sa se asigure. Daca toba face suficient zgomot, esti pe jumatate salvat. Va multumesc !
  3. Salut ! N-am stat sa ma documentez, dar asta voi face chiar azi! Daca stiti pe cineva care vinde o taba sport pentru Freewind, ma intereseaza ! Multumesc! 0722109505
  4. velicamarian

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare ! Stie cineva in Bucuresti vreun meserias care se pricepe foarte bine la cromaje si nichelaje? Am o Virago 535 si imi doresc sa refac partea din fata a tobei de esapament de la cilindrul 1 care s-a cam ,,morono-albastrit" si care mai are si niste fulgi de carpa lipiti pe ea.( dupa o plimbare , m-am gandit sa sterg niste stropi de noroi de pe esapament cand inca era fierbinte). Si inca ceva ! Ma intereseaza daca aveti cunostiinta despre vreun pielar bun si cu ceva imaginatie. Multumesc ! P.S. Pozele sunt facute inainte de .......
  5. Interesant punctul tau de vedere si as putea sa fiu de acord cu el. Nu renunt insa la ideea ca este mai bine sa nu fortezi mana destinului ! Asfalt Uscat !
  6. Salut ! Cred ca fiecare dintre noi stie cum ar fi mai bine sau cum si-ar dori sa mearga in oras ... mai ales in Bucuresti unde nu ne respecta nimeni pe strada.Banuiesc faptul ca un procent destul de mare de motociclisti au si alte categorii pe permisul de conducere si majoritatea judeca repede in situatii limita.Exista unii, care nu tin insa cont de nimic si vreau sa va spun ca am vazut cateva accidente de-a dreptul teribile in care au fost implicati vitezisti , care din nefericire si-au pierdut viata.Nu este mai putin adevarat ca unii dintre ei nu se faceau vinovati de producerea accidentului. Cu toate astea , din experienta mea de 20 de ani de profesionist in conducere , recomand : - sa nu depasiti pe partea dreapta decat in cazurile in care treceti pe langa cei ce vireaza la stanga deoarece soferii,inainte sa deschida usa se uita in oglinda,lucru ce nu se poate spune despre pasageri ; - sa treceti cu grija prin stanga celor care se apropie de o intersectie deoarece s-ar putea sa vireze brusc la stanga; - mare atentie la cei care opresc inopinat ( mai ales taximetristii ) sau la cei care vireaza la dreapta; - nu faceti prostia sa nu opriti la semnalul politistului de circulatie pe motocicleta , intrucat s-ar putea sa nu mai aveti liniste pana nu va lasati de condus motociclete; - in cazul in care sunteti implicati intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale sau vatamarea unei persoane , anuntati imediat politia pentru a evita multe alte neplaceri. In cazul unui accident usor soldat doar cu pagube materiale, trebuie sa va prezentati la politie in aceeasi zi si cat mai repede posibil.Daca din accident au rezultat si victime,sunati mai intai la 112 si asteptati politia la fata locului sau la spital. Pe viitor,voi posta si fotografii ale unor accidente rutiere in care au fost implicati motociclisti ! ASFALT USCAT !
  7. Salut ! Din cate stiu eu , in Bucuresti sunt destul de multi choperisti . Ori nu stiu de forumul asta , ori nu vor sa se intalneasca . Eu unul , fac parte din categorie mai de curand.Am permis de anul trecut dar abia acum mi-am luat si propriul meu motor.Sunt extrem de multumit. Mi-am completat datele si sper sa ne vedem din cand in cand! Va salut !
  8. Salut ! Am o Virago 535 si am cumparat-o cu evacuarea de la cilindrul dinspre ghidon albastrita.Vechiul proprietar a tinut-o cam mult timp pornita pe loc. Va intreb,exista vreo posibilitate de a remedia acest lucru , sau trebuie sa o schimb? Eu sunt incepator si inca imi scapa o gramada de chestii ! Multumesc !
  9. velicamarian

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut ! Si pe mine ma intereseaza niste suporti pentru coburi laterali.Eu am un Virago 535 si nu avea nici un fel de dotari motiv pentru care mi-am luat acesti coburi universali din magazin. Incepator fiind,n-am tinut cont de faptul ca motorul nu are suporti,n-am luat din Germania si iata ca in Romania nu gasesc.Evident , mi-as fi dorit mai multe chestii gen sissy-bar,parbriz,prelungitoare la pedale,insa va trebui s-o iau mai usor! Astept ceva idei ! Va salut !
×
×
  • Creează nouă...