Sari la conținut

Darken

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    fall11ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    CBR 600 F4

Darken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. Darken

    Reparatii sei

    Salut, multumesc pentru sea ( Darian ) si pentru dragon ( Adi ), au iesit excelent. Am atasat si pozele
  3. Nici nu incape loc de discutie, CBR F4 e peste GSX-R toata ziua ( nu la curse, la orice altceva). Daca vrei curse atunci ia-ti RR-ul din 2007 si o sa ai cu ce sa mergi pe circuit. Cat despre postul ala destept cu CBR F match pt GSX -F ..... no comment. In caz ca inca va ma intrebati, la chestia cu care trage mai tare, e pilotul, nu mobra.
  4. Darken

    Manifest

    Problemele care apar azi in trafic si accidentele nu pot fi puse numai pe seama uneia dintre parti. Cu toate acestea......este adevarat ca atunci cand mergi cu motorul trebuie constant sa te bazezi numai pe tine, niciodata sa nu crezi ca ai prioritate ( chiar daca ai verde, semn de prioritate sau chiar fraierul in uniforma care face balet in mijlocul intersectiei / no pun intended ). Dar de ce aceasta situatie? De ce trebuie sa avem noi grija in primul si in primul rand? Ai punctat bine, pt faptul ca noi suntem vulnerabili, noi suntem cei care putem sa murim la un simplu impact la 50 km/h cu o conserva, pt ca atunci cand ai dat coltzu nu mai intereseaza pe nimeni ( cu atat mai putzin pe tine ) cine a fost vinovat. Daca ai fi intr-un TIR nu ar mai trebui sa ai grija, nu-i asa? In fond, in orice impact tu vei iesi zgariat doar. Dar lucrurile nu stau chiar asa simplu. Dar pana la urma totul tine de educatie care duce la respectul pe care tu ca participant la trafic il acorzi celor din jurul tau. Din pacate la noi in romanica acest respect lipseste cu desavarsire pt ca educatia este in minoritate. Aici nu este vorba de prostie. Pe prost poti sa il ierti pana la urma, nu este vina lui ca nu il duce capul. Aici este vorba despre nesimtire. Cretinul care iese din benzinarie si taie drumul fara macar sa faca un gest de asigurare nu este prost. Este un roman nesimtit, lipsit de orice urma de respect pt altcineva decat propria persoana. Si daca ar fi unul sau doi ar fi o chestie. Dar astia incep sa devina majoritatea soferilor. NU ai nici o scuza cand lovesti un motociclist care circula regulamentar. Faptul ca nu l-ai vazut este si vina ta, pentru ca inveti incet! Suntem in trafic cu tine, peste tot, si trebuie sa tii cont de asta cand te urci la volan. NU AI CE CAUTA LA VOLAN DACA ATENTIA TA DISTRIBUTIVA ESTE EGALA CU ZERO. Este usor sa conduci o masina. De fapt, este atat de usor incat orice idiot o poate face. Tocmai aici sta problema insa, prea multi din cei mentionati mai sus sunt in trafic in fiecare zi, fac manevre nesemnalizate, merg ca la curse, TREC PE ROSU, blocheaza intersectiile si multe altele. Legea este prea blanda la noi. Cand treci pe rosu esti un criminal. Pentru ca nefericitul cu care te vei ciocni poate fi un motociclist. Deci totul sta in a iti respecta partenerii de trafic, in a recunoaste ca sunt acolo, langa tine, ca nu esti singur pe drum, ca atunci cand te urci la volan sau pe motor poti sa omori pe cineva cu usurinta sau sa provoci multa suferinta din cauza neatentiei sau a lipsei acestui respect. Sunt sofer si eu inainte de a fi motociclist si de aia imi permit sa fac remarci despre soferi sau mai bine zis despre cei ce se cred soferi. In fiecare zi cand ies in trafic cu masina sau motorul raman fara glas de cateva ori cel putin, vazand cata lipsa de respect si toleranta exista. Numai bine.
  5. doamne misule ... astia care trec pe rosu ar trebui sa faca puscarie indiferent de urmarile grave sau nu ale actiunii lor, nu merita sa traiasca oameni care nu dau 2 lei pe viatza altora multa sanatate si recuperare usoara!
×
×
  • Creează nouă...