Sari la conținut

hellriderCJ

Membru
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hellriderCJ

  1. hellriderCJ

    BURSA LOCALA

    LAPTOP DE VANZARE - PRET FOARTE BUN!!! http://www.okazii.ro/laptopuri/toshiba/pret-foarte-bun-amp-amp-gt-toshiba-satellite-a300-1nj-a125466034
  2. nu stiu aca se potriveste. dar poti veni cu motorul sa vezi. piesele sunt pe varianta zorilor-manastur da'mi un apel la nr din topic si te sun eu cu detalii!

  3. hellriderCJ

    Kawasaki Vulcan

    salut! am nevoie de un cablu de kilometraj pt un 800a din '95. are cineva? e ok si de la alt model sau de la alta motocicleta, dar nu mai scurt de 1,60m. voi reveni cu o poza cu capatul ce intra in melc.
  4. hellriderCJ

    BURSA LOCALA

    URGENT!!! cumpar regulator de tensiune pt un vn800a din '95. cine dintre voi are piesa de vanzare sau stie de unde pot face rost preferabil sh, va rog ajutati'ma!
  5. hellriderCJ

    Kawasaki Vulcan

    Salut! am nevoie de un regulator de tensiune pt un vn800a din '95. cine dintre voi are piesa de vanzare sau stie de unde pot face rost preferabil sh, va rog ajutati'ma!
  6. P.S. pt kamikazee: fostul proprietar a lucrat la motoru asta cu niste meseriasi, nu neaparat din domeniu moto (nu cred ca stiai), am spus asta ca sa nu se inteleaga ca ar fi fost facut fara stiinta!!! scuze scuze
  7. multumesc! mi se pare corect fata de persoana de la care am cumparat-o pe Biju (ca asa o cheama pe nipra mea ), fata de juriu si fata de ceilalti ce s-au inscris la concursul respectiv sa mentionez ca eu am modificat doar fata de la juguri in jos, spatarul/sissy bar-ul si am repozitionat vitezometrul. in rest o modificase deja fostul proprietar. (ma scuzati daca am fost putin off topic). tu nu spui tot prin "ok" despre yamaha lui bebe, pt ca stiu ca ti-a placut destul de mult , si da, e reusit; si simsonul era chopper-it indraznet. oricum, hop si eu cu niste poze... apropos mah kamikazee, daca tu ai postat poza cu mine, imi spui te rog cine o facut-o?
  8. hellriderCJ

    ACCESORII HOME MADE

    multumesc! sper ca mai e acolo
  9. hellriderCJ

    Build Your Own Bike

    1. e rupere!!! 2. motoarele voastre sunt superbe! 3. check out cateva de-ale mele! Hellhorse aduce mult cu Biju a mea. La Strech Me Baby culoarea a ales-o my girlfriend Whishing I Had Met Larry... nu cred ca sunt singurul (tribute bike) Iron Cross Old-School Perfection e look-ul meu preferat la un chopper/bobber.
  10. hellriderCJ

    ACCESORII HOME MADE

    'na ziua! vreau sa-mi fac saddlebag-uri. are cineva genu de piele de mai sus? sau stiti pe cineva cine are? daca se poate sa fie neagra... (si sarac si cu pretentii ) stiti cumva cam cat ar fi metrul patrat la pielea asta?
  11. care dintre motoarele de strada, mai mari de 400cmc are amortizoarele de pe fata lungi de 77-78cm? pe net am gasit numai unghiul de inclinatie al furcii sau cat se comprima amortizoarele. ma intereseaza dimensiunea asta pentru ca vreau sa le pun pe alt motor.
  12. care dintre motoarele de viteza, mai mari de 400cmc are amortizoarele de pe fata lungi de 77-78cm? pe net am gasit numai unghiul de inclinatie al furcii sau cat se comprima amortizoarele. ma intereseaza dimensiunea asta pentru ca vreau sa le pun pe alt motor.
  13. caut ansamblu amortizoare+roata+frana fata de intruder, vulcan sau ceva cu amortizoare de 90-95 cm.
  14. scuze am gresit eu, ma refeream la furtun pt fatza imi trebuia --- Mesaj completat în 18 Nov 2007 14:16 ------------- mie imi place asa cum e, ca de-aia l-am luat
  15. noh.... am reusit! am itp, asigurasre nr de inmatriculare! totusi mai am nevoie de ceva. daca are cineva o conducta de frana de 1.20 m. pt fatza dar nu hidraulica, pt ca am inteles de la mai multi ca alea se umfla. daca are cineva de vanzare va rog frumos sa ma anuntati. multumesc anticipat
  16. oameni buni! va multumesc pentru buna vointa. asa cum vedeti motorul in poze, exact in forma asta l-am achizitionat. deocamdata sunt in tratative cu cineva pentru rezolvarea actelor. daca doamne fereste nu iese il voi suna si pe Aga. apropo.... motorul de mai sus e misto de tot!
  17. pai, sa stii ca asa am discutat, cu motoru afara, dar el s-a uitat asa de departe putin. m-am gandit si sa maduc mai tarziu dar itp era expirata deja si nu prea am kef sa ma ia careva pune si tu niste poze cu ce mi-ai spus ca mai ai, ca sa-mi fac o idee. daca vitezometru zici ca e bun, m-ar interesa sau daca dai si numa cablul e super ok s-ar putea ca unii dintre voi care-l cunosc pe Cristi din TRUST MC din CJ sa stiti motoru <small>--- Mesaj completat în 05 Sep 2007 23:37 -------------</small><br/> eu stiu ce spui tu de spatar ca m-am gandit de mult, dar nu vreu sa perd pasagera daca cumva accelerez putin mai nervos si la faza cu modificatu, romania tot comunista va ramane pana la adanci batraneti etc. de-aia ne dam noi pe nipre, ij-uri si altele (asta n-am zis-o in sensu rau) mai nou ai vazut ca se spune: "LIVE FREE OR DIE HARD") m-am gandit ce-oi face peste 2 ani, si de-aia sper sa-l omologhez dau mai multi bani poate, dar odata si bine, dup-aia merg linistit am folosit expresia "si ala o urlat in gura mare" pentru ca nu merita sa spun despre el "domnul respectiv" sau altfel, la modu cum s-a purtat:D in plus, ia uita-te la poze ca sa vezi ca ai dreptate, cineva care nu e cunoscator n-ar sti ce motor e, corect?
  18. pai... multumesc de pont. logic: nu m-am dus la rar, ma-m dus si eu la un oficiu itp, dar ala o facut figuri ca is mari rotile, ca are frane pe disc, bascula data mai in spate. de ceva ciubuc n-am putut discuta ca era lume si asta striga in gura mare... ma rog. better luck next time! adica a acceptat cineva sa ma ajute, acum astept... poate o omologhez ca tot spui de maestri chopperisti ardeleni, ai putea sa dai niste nume sau ceva cale de contact? separat de astea, are cineva un cablu pt. vitezometru? care se ocupa de fabricat sei, spatare? as avea nevoie de o sa de doua locuri si poate un spata. cumpar fatza de chopper sau enduro cu tot cu roata.
×
×
  • Creează nouă...