Sari la conținut

smileyzulu

INACTIV
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de smileyzulu

  1. nu negliaja, un alt aspect...eu, cred, ca un festival moto, are nu numai scopul de a strage prieteni motociclisti, ci, si de a educa putin publicul ne-motociclist, prezent.Si, atat timp cat cineva, face poze pe motorul tau, chiar daca nu-ti cere voie...dar, nu il zgarie.;ba, mai mult, se gandeste ca la anul sau candva sa isi ia un motor similar....eu, cred ca merita.....indiferent ca e roman, bulgar, tigan, rocker, punker, etc....
  2. merci.......am luat anul trecut niste pastrama....o bunatate
  3. cand e festivalul ala cu pastrama, vin, tzuica in breaza?
  4. erau 2 idei diferite....in acelas post.....paraitul....s-a transformat in problema nationala....si, deranjatul, nu doar prin parait, in orice mod, atunci cand esti euphoric........eu nu incerc sa ii iau apararea celui care a dat prilejul unor remarci negative la un festival al carui organizator sunt.....incerc doar sa arat, ca, se poate intampla oricui.....si, mai mult, accept orice reprosuri de la cei care au fost prezenti, si accept si sugestii de la cei care au organizat mai bine un festival!si, de la ambele categorii, astept si solutii viabile!
  5. asta cu wc-urile....ma simt de tot kktul, ca sa ramanem in aceasi spatiu...;-), pt ca nu am reusit sa facem mai multe..... nu era vorba doar de parait motorul atunci cand te imbeti....poate aia pe care ii imbratisai, nu erau chiar atat de fericiti......;-)
  6. parerea mea e ca s-a facut dintr-un simplu parait o problema nationala a intalnirilor de motociclisti...din nou, va intreb, voi sunteti chiar atat de civilizati, incat, niciodata nu a-ti intrecut masura, intr-un moment de oarecare excitatie cauzat de cateva beri si de bucuria revederii prietenilor?
  7. voi nu puteti sa respectati o simpla cerinta , aceea de a raspunde cu da sau nu, si vreti ditamai regulamentul.....
  8. ca sa pastram discutiile..... o simpla intrebare...raspundeti cu da si nu.....veniti la anul la MotoRRock?
  9. era f simplu daca venea la unul din organizatori.....era simplu sa ii identifici...niste veste cu silver pistons free spirit, scris argintiu... pe spate, si ecusoane cu poza si ORGANIZATOR agatate la gat! ;-)
  10. ....in legatura cu concursurile......am ramas cu premii.....incep sa cred ca cei care s-au plans de galagios, au avut dreptate.....au fost f multi obositi, si nu s-au mai putut inscrie la concursuri! ;-)
  11. free spirit...asociati asta doar cu ideea de motocicleta....ce simti atunci cand mergi cand mergi pe una...indiferent de tip....... MotoRRock si Zilele Ploiestiului......stim ca pe unii va deranjeaza.....dar, priviti asta ca pe un mod de a familiariza publicul larg cu fenomenul motociclistic.....dupa fiecare editie, primesc mailuri de la diferiti pusti punkeri, rockeri, betivi si galagiosi, care, ma roaga sa ii ajut sa devina motociclisti.....80 % dintre noi am fost la fel..... pentru o mai buna organizare, asteptam sa ne si ajutati....nu doar sa ne criticati.....sincer, invatam in fiecare an din critici; si cred ca asta s-a vazut......dar, la fel, s-a vazut si cand am fost ajutati, si, multumesc aici Dacilor!.....daca aveti critici, o sa schimbam culoarea bratarilor la anu' ! ;-) nu cred , ca oricare dintre voi, nu s-a imbatat niciodata, si nu a mai tinut cont chiar de proprille reguli...mi sa pare aberant sa facem reguli stricte pt un festival al motociclistilor.....oricum...era afisat la poarta un regulament ce a fost respectat ;-) mi-ar placea o armonie totala, unde sa nu fie nevoie de jandarmi, politie, chiar daca fetele calare erau ok! Va multumesc, ca organizator, tuturor participantilor! Inca o data, multumiri Dacilor......sunt convins ca f curand o sa organizati un festival...... despre veverite....nu stiu ce sa spun.....sper sa mai aibe o sansa! ;-)
  12. ploiestiul....nu cred...de brasov mi-e frica......
  13. hei, noi va asteptam la ploiesti...si, daca putem sa va ajutam cu ceva....
  14. era un topic despre o intrunire a posesorilor de BMW(masini si moto), la Cheia...si, parca acolo, am vazut ca drumul Brasov-Ploiesti, prin Cheia, e OK!
  15. intrarea este o jucarie....ca in fiecare an...strangem jucarii pe care le dam copiilor de la diferite case de copii! http://www.silverpistons.ro/mr3.html aici gasesti programul! va asteptam! pe toti ! si, cu pasageri, pasagere......;-)
  16. http://www.silverpistons.ro/mr3.html gasesti asici un program! din pacate, H8 si EMIL nu mai canta!
  17. o intrebare? stiti daca la anul va aparea un nou model? sau, doar modificari la modelul 2006?
×
×
  • Creează nouă...