Sari la conținut

emanuel71

EX+
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de emanuel71

  1. Salut, m-am decis sa imi cumpar un vfr intre 98 si 01 ca si an de fabricatie, daca sunt potentiali vanzatori pls contact me pe emanuel71@yahoo.com. Multumesc anticipat!
  2. Si iata aici atasat un filmulet care face 99,% din tot ce s-a scris pe topicul asta referitor la partea tehnica a accidentului. Este o simulare 100% identica cu accidentul in cauza, uf ce rau imi pare ca nu l-am gasit mai devreme sa dau peste bot unor "priceputi"... http://www.youtube.com/watch?v=vFH_78h9eF8...ted&search=
  3. Imi cer iertare, sunt incepator, R.I.P. pentru cei trei, o intrebare pt cei care au vazut mai multe accidente cu motociclete, la forta impactului indiferent de 150km/h sau 300km/h la cat de indoit si rasturnat e Mercedesul, nu trebuia ca furca motoretei sa se rupa, sau macar roata fata sa sara? Moto arata suspect de intreaga ca sa spun asa, chiar nu imi explic....
  4. Daca tot ti-ai tras super poza aia de posedat la avatar si ti-ai ales un nick sukar, macar nu mai pune intrebari din astea d 2 bani? "Ce sunt liniutele?" Apoi ne mai si anunti si tu ca t-ai prins. Te sfatuiesc sa citesti cat mai mult inainte sa postezi ceva pe forum. Nu de alta da te faci de ras.
  5. Moto a mea s-a dus la Buzau la Bogdan, unda dintre cele mai faine CB 500 din tara, pe pariu, si intr-o stare tehnica de vis...Daca o vedeti sa o pupati din partea mea. Pentru mine a fost prima motocicleta, si asa cum la barbati prima femeie nu se uita niciodata la fel si la moto asta a ramas o parte din sufletul meu. am o groaza de documentatie in format electronic despre CB 500 celor interesati pot sa le trimit pe mess, emanuel71@yahoo.com. Sfatuiesc orice incepator sau avansat temperat sa aleaga un CB 500, sunt EXTREM de fiabile si intretinerea e ff ieftina.
  6. Cat de complicat a fost sa ajungi la rulmenti? A trebuit sa desfaci furca cu totul?
  7. Are cineva idee cat costa o pereche de amortizoare fata si cat de complicat este sa le schimbi?
  8. Motocicleta are 76000 km si am dat 2100 euro. A mai papat fo 4-500 ca sa o pun la punct si asta este. Acum suntem gata de drum . f frumos arata. cat ai dat pe ea? problema cu ghidonul o ai si la viteza mica? Te-ai cam fript...parerea mea...Asfalt uscat si cat mai putine incidente!
  9. Inca odata multumiri! Poate reusesti sa scanezi cumva manualul ala,
  10. Faina motoreta, cat ai dat pe ea si cati km are la bord? Eu merg cam cu 5.000 ture vit de croaziera.
  11. Iti multumesc din suflet ca mi-ai raspuns! Poti sa imi spui exact care este locatia termostatului? Ar trebui sa fie in unul din furtunele de apa...dar nu stiu in care si unde. Inca odata multumiri!
  12. Posibil sa ai senzorul defect, nici macar iarna nu ii ia 15 minute sa treaca de zona alba de jos. facut rost de manual de reparatii. Nu fac fotocopii, dar pot cauta in el orice informatie aveti nevoie. Cauta si mie unde e senzorul ala de temperatura pls!
  13. Cartea spune ca ar trebui sa ai relantiul pe la 1300 de ture, dar stai linistit ca asa e la toate, doar cand se incalzeste motorul relantiul ajunge la turatia aia. Parerea mea e sa nu umbli sa il dai mai mare daca acu e ok cu motorul cald pt ca s-ar putea sa te trezesti apoi ca ai relantiul la cald pe la 3500 de ture. Zi mai bine in cat timp ti se incalzeste si cat?
  14. Ma confrunt cu urmatoarea problema, temperatura la motor imi urca fff greu. Dupa 15 min de relanti e abia la sfarsitul portiunii albe de la min spre max. Deci nici la o treime, acolo imi sta si in timpul mersuli, indiferent de regimul de mers....La voi cum e?
  15. Chiar nu are nimeni un manual de PC32?!?
  16. Iti multumesc frumos, m-am mai linistit
  17. Intrebare adresata tuturor posesorilor de CB 500: Ce va scrie in talon si Cartea de Identitate la rubrica putere? La mine scrie 25kw si din cate stiu eu are mai multi...A mea e PC32/CB 500. Va rog mult faceti un efort si uitati-va in taloanele voastre, sunt chiar curios. Multumesc anticipat! Si inca o intrebare, a apelat cineva la service-ul Honda din Brasov, daca da, ce pareri aveti?
  18. Am eu una de vanzare, CB500 din 1997- PC32, frane Brembo, lant+placute+ baterie noi, motor neumblat la el 32.000 km, + 2 cutii Givi a cate 45 l fiecare,adusa din Germania de 1 luna. Daca te intereseaza suna-ma pe 0729819948, sau emanuel71@yahoo.com
  19. Va rog sa imi spuneti daca v-ati confruntat cu urmatoarea situatie: ieri veneam de la Sovata si la vreo 10 km in marele sat Chibed am ramas fara benzina, asta in situatia in care robinetul era pus pe normal. Comut pe rezerva si nimic, nu porneste...deschid rezervorul si constat ca e uscat!!!! in fine fac rost de 2 l de benzina de la un proprietar inimos de motocositoare si pornesc, pun robinetul pe deschis (normal) fac 800 m si se opreste, comut pe rezerva si merg mai departe, concluzia? x files....voi v-ati confruntat cu asa ceva?
  20. Iti multumesc frumos, asa am facut, am mai reglat din surub si acu se aprinde doar cand calc mai tare pedala, dar e ok si asa.
  21. S-a mai confruntat cineva cu urmatoarea problema: nu se aprinde stopul de frana cand calc frana pe spate. Va rog ajutati-ma cu un sfat!
  22. Azi a fost prima zi in care m-am dat mai mult cu noua mea moto, toti cei care au scris pe forumul asta ca e buna s-au inselat...e INCREDIBIl de buna!!!! O iubesc de mor!
  23. M-am alaturat si eu grupului posesorilor de CB 500 cu o bijuterie din 1997. Va rog sa imi spuneti cum sa fac sa completez lichidul de frana ca e sub minim. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...