Sari la conținut

Pegasus

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    gabri1gabri@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Moto Guzzi V35 California
  • Numar Moto
    PH-90-BKS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CZ 175
  • Interests
    Motocicletele, Formatia Phoenix, calatoriile pe creasta si arta fotografica.

Pegasus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Chiar daca are 12.14 V nu poti stii cati amperi. Incearca sa verifici elecromotorul ca s-ar putea sa pape mai mult curent decat e normal, astfel nu mai ramane sufiecient pentru producerea scanteii (la electromotor s-ar putea sa fie in scurt rotorul sau statorul).
  2. Adevarat, m-am exprimat gresit...se urca mai greu si am anuntat ca e drum forestier. se lucra intens la drum probabil ptr al face mai accesibil. Si noi am urcat in vara 2 motoare: guzza mea si viraga prietenei. Pe parcursul ultimilor 4 km am gasit lasate masini ptr ca nu au mai urcat, iar traseul nu este marcat sau indicat. Nu am zis ca nu merita vazuta, chiar ar fi ideal: acolo este istoria noastra.
  3. Pentru ca drumul propus este cu coborare pe Transalpina nu se poate atinge zona Deva - Hunedoara. Cetatea Devei este in reconditionare totala, singurul lucru care se poate face sa urci pentru o panorama a orasului Deva. La Hunedoara nu recomand, castelul este impozant de afara, dar inauntru este un chici romanesc; eu am plecat profund dezamagita pentru ca ti se spune ca poti vizita aproximativ 70%, dar de fapt vezi 4 camere mari si late zugravite in lavabil si cu spoturi unde se vand "suveniruri". Sarmisegetusa Regia se atinge prin drumul Orastie - Costesti; de la Costesti sunt 16 km de offroad din care ultimii 4 de drum forestier; nu se poate ajunge cu masina sau cu motoare cu garda joasa. Bafta!
  4. Locuri de vizitat ce iti pot recomanda in cunostinta de cauza: - Focsani - la 7 km de localitate com Vanatori, in Crangul Petresti este un muzeu al satului ce are case stramutate din zona Vrancei, destul de bine aranjat; - Maunsoleum Marasesti si cel de la Marasti; - Manastirea Putna; - Cimitirul Vesel de la Sapanta (langa Negresti - Oas) - Gradina Botanica de la Cluj; - Muzeul de Istorie Alba Iulia; - Operele lui Brancusi la Tg. Jiu; - Valea Cernei e mirifica - aveti grija totusi la animale fara stapan si la Baile Herculane unde pe mijlocul drumului toata lumea e la plaja Locuri de campat: In zona moldovei si maramuresului nu stiu, dar in partea ardealului aveti asa: - Pe malul Muresului la iesire din Alba Iulia, pana in pod se face un drum in dreapta (de piatra), se merge cca 1.5 km si gasesti loc berechet de pus cortul; - Pana in Baile Herculane, cu 10 km inainte pe dreapta se gasesc campinguri amenajate. Asta vara era 10 lei de cort si 5 lei de moto. Politie: - Atentie mare la Politia din Moldova - te opresc din orice motiv si de obicei sar in fata ta in ultimul moment; limitari de viteza exagerate; au radare fixe si mobile, toate pitite. - In Ardeal se merge fara probleme ( nu m-a oprit nimeni in 5 zile cat a durat incursiunea de asta vara). Drum bun si linistit!
  5. Pegasus

    Mandellocycles

    Multumesc frumos pentru complimetarea fetei mele; pentru asta ai o bere ... cat te tine . Dupa cum spuneam si mai sus, schimb...niciodata . Pe la voi venim, daca nu de 1 mai, avem toate vara la dispozitie. Sa ne vedem sanatosi in sei .
  6. Pegasus

    Mandellocycles

    Salut baieti. Am vazut abia acum topicul si ca posesoare de Guzza (California de 350 cmc - din '83)va pot spune doar ca: nu o s-o schimb in veci! Pe langa faptul ca sunt indragostita de ea, are o mecanica atat de simpla (ca la o dacie) incat si o blonda ca mine nu ramane in drum daca se intampla ceva. Viteza de croaziera e perfecta ptr un drumet care vrea sa vada si altceva in afara dungilor de pe asfalt: 90-100 km/h (a mers si cu 140, o data cand i-am facut proba). Consumul e cam de 5%. Transmisia o are atat de buna incat eu una am facut drumuri forestiere fara probleme (adevarul ca are garda un pic mai inalta). Ca si intretinere...e 'eftin ca braga, unele piese se potrivesc de la anumite masini . Trebuie sa recunosc ca nu am condus-o pe cea de 1100 (chiar daca la prisma as fi vrut), dar sunt sigura ca pozitia in V la 90 spre exterior a pistoanelor ii sperie pe multi (ca trage de ghidon in curba) oricare ar fi capacitatea motoretei. Daca te tii bine de ghidon, nu ar trebui sa faca probleme. Concluzia mea: PRO Guzze Sa auzim de bine!
  7. Pegasus

    Accident Jeff

    Insanatosire grabica Jeff! Sa fii cuminte si sa faci tot ce zice nenea doctoru' sa te poti urca cat mai repede pe doua roti.
  8. Fuse, fuse si se duse. Ce-i frumos in viata tine si putin. Importanta e calitatea, iar asta a fost pe deplin. Bravo baieti. La mai mare la anu'! Poze avem...din pacate prea mari ptr a fi postate. Maine comprimam si revenim cu atasarea lor.
  9. Nu cred ca cei de la Heavy Riders ar accepta un astfel de vocabular. Poate sunt persoane care chiar nu pot veni din motive independente de ei, nu se impune participarea, asa ca vorba aia: "ai scris ca sa mai aduni si tu un post". Si mai e o vorba: "daca taceai, filosof ramaneai"
  10. Si eu am trecut ieri pe-acolo. Tot ce pot spune e ca baietii depun eforturi supraomenesti pentru a fi totul in perfecta stare. Eu sper ca vor fi rasplatiti pe masura pentru ceea ce fac. Bafta baieti si de astazi sa curga berea-n valuri!
  11. Eu cu @rodnoc am vb pe privat si am stabilit ca vom pleca de vineri. Ramane sa vedem cu ora. Avem motoare puturosele, asa ca sa nu incurcam pe nimeni o luam teleu la deal . Oricum tot acolo ne oprim la o bere rece
  12. Cu unele modificari pe alocuri, cam acelasi traseu l-am facut noi in sapt 4-9 aug. Ca sfaturi va pot spune: - de la Costesti la Sarmisegetuza Regia sunt 16 km de drum neasfaltat din care ultimii 4 km sunt de drum forestier. Mare grija la piatra de rau dislocabila mai ales ca se lucreaza intens la amenajarea drumului) noi am fost cu 2 choppere, am urcat mai greut, dar au urcat; (la Orastie preturile sunt extraordinar de mici la toate produsele). - de la Deva coborati pe Valea Jiului: Petrosani - Tg. Jiu (este super traseul, serpentine abordabile) - alt traseu extraordinar de placut este cel de la Tg. Jiu spre Baile Herculane prin Baia de Arama (eu am ramas impresionata de acesta) - de venit noi am venit pe Drobeta prin Osova (super si pe acolo) Asfalt uscat si distractie placuta. A...am uitat sa spun de olteni (sa ma scuze cei ce sunt cu capul pe umeri). Mare atentie cum se conduce in zona aia. Ganditi si pentru ei.
×
×
  • Creează nouă...