Sari la conținut

zero the hero

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    PM

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda CBR F4x

zero the hero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutari. Pe 2 mai dimineata am lovit o caprioara pe DN1, la intrare in Saftica. Nu am cazut, insa mi-am spart plasticele.. Carenele laterale s-au lipit, carena fata am inlocuit-o.. insa nu gasesc aripa fata. Am gasit doar pe amazon.com undeva prin China.. Asta inseamna vreo doua luni de asteptare.. Stie cineva vreo sursa mai apropiata? Any suggestions?
  2. Ea: - Iubitule, de ce mă iubeÂşti? El: - Pentru că eÂşti frumoasă, inteligentă, sexy, atrăgătoare, superbă, extraordinară! Dar tu? Tu de ce mă iubeÂşti? Ea: - Te iubesc pentru că eÂşti sincer!…. Ăiganul lăutar îÂşi dă demisia. Patronul încearcă să-l înțeleagă: - Mă laÂşi Âşi pleci? - Plec în străinătate, asta-i o țară de rasiÂşti Âşi xenofobi! Am făcut un sondaj. Eu întrebam: “Sunteți pentru exterminarea ungurilor, țiganilor Âşi farmaciÂştilor?” - FarmaciÂştii? De ce farmaciÂştii? - Uite vezi …aÂşa răspundeau toți!
  3. http://www.trilulilu.ro/krystykc/a2426b533213ee
  4. eu incerc sa va zic cateva chestii despre accident, ca vad ca multi au inceput sa mearga pe langa subiect.. viteza mare o fi avut baiatul, dar nu cat zic martorii c-a avut(170). kilometrajul n-avea cum sa se blocheze la nu stiu ce viteza, pentru ca motocicleta nici nu avea kilometraj din cate-am inteles. la maxim 200 de m de locul accidentului, din directia din care venea el, este o intersectie cu sens giratoriu, urmata de 2 treceri de pietoni. Zona este pe langa gara si este destul de aglomerata in timpul zilei.. Loganul alb care apare in poze, a plecat in aceeasi directie cu motocicleta, de pe banda 1, pe banda 2(probabil fara sa se asigure). Motociclistul a incercat sa evite masina, a intrat pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un automobil cu numere de neamt. In urma coliziunii, motocicleta a ricosat in partea laterala dreapta a loganului care tocmai il sicanase. Casca.. un martor mi-a spus ca a sarit din cap cand s-a izbit de masina de neamt. Baiatul s-a izbit violent cu capul de asfalt. Iar Loganul alb, nu are numere.. probabil pentru faptul ca era condusa de sotia unui politist din onesti si s-a ingrijit sa-i scoata repede numerele. Dar daca nu se producea coliziunea intre motocicleta si logan, probabil, motocicleta se indrepta spre statia de autobuz si probabil mai facea victime, deci exista si o parte buna daca putem s-o numim asa.. oricum, dupa cum am spus mai sus, zona este intens circulata, de masini si pietoni. eu personal, cand trec pe-acolo, mai mult de 40 km/h, nu ating, pentru ca mereu se gaseste sa sara pietoni pe treceri sau sa iasa vreo masina din aglomeratie.. din pacate nu toti procedeaza la fel si merg cu viteza si.. platesc pentru asta. Pacat de viata baiatului.
  5. geoana si basescu intr-un elicopter. base, arunca o bancnota de 100 de ron pe geam si zice: - "vreau sa fac un roman fericit!" geoana vede gestul si arunca 2 bancnote pe geam si zice: - "eu vreau sa fac 2 romani fericiti". Soferul elicopterului aude si le zice:-" de ce nu va aruncati voi doi pe geam, ca sa faceti toti romanii fericiti?"
  6. Vin si eu cu situatia unor drumuri din judetul Bacau, pe care le cunosc. Legenda e aceeasi pe care ati folosit-o si voi, insa am mai adaugat cateva trasee excelente pentru enduro sau bicicleta(cele cu linie albastra, punctata). Sper sa va fie de folos intr-o zi!
  7. salut! un loc in garaj/curte in zona baicului, gara de est, pantelimon-cimitirul armenesc, are cineva?
  8. pe aceasta cale, salut comunitatea moto din judetul nostru drag, Bacau! id de messenger: "daredevilsupreme" .. pueril, dar asa eram cind l-am facut Cosmin, Onesti-Bucuresti.
  9. Mersi de raspunsuri! Cred ca solutia pe care am s-o adopt, va fi cea cu gauritul carenei. O sa dau gaura-n plastic mai larga. Pun poze cind e gata, deocamdata, stau tras pe dreapta pentru vreo.. 2 saptamani sper. Numai bine!
  10. Salut! Sint convins ca s-a mai discutat problema asta pe-undeva. dar sint prea lenes sa caut prin 700 si ceva de pagini... asa ca, cine vrea sa ma ajute cu o informatie, ii voi fi foarte recunoscator Am urmatoarea problema: vreau sa-mi montez crash-pad-uri pe cadru si... nu stiu unde se monteaza si nici de unde sa le procur Am mai vorbit cu cativa posesori de F4x, dar ei nu aveau asa ceva montat, in schimb am vazut in viteza la o alta, montat, cam pe unde-am pus eu cerculetul rosu in poza de mai jos. Astept sfaturile voastre!
  11. (...Offtopic...) Accidentului domnului POLITIST(OM) se pare ca a fost destul de nasol.. Drumul pe care s-a petrecut, e batut de mine de sute de ori. Este un drum spectaculos, cu multe curbe, dar asfaltul nu e de cea mai buna calitate. Iar daca mai sint si dobitoci care intra jumate pe banda ta.. deja se poate termina urat. Intaplator, pot spune ca riderul este un OM de calitate. Multa sanatate!
  12. sau, probabil pentru faptul ca procentajul detinatorilor de XX si Busa, este mult mai mic, fata de cel al ss-urilor..
×
×
  • Creează nouă...