Jump to content

tiberiu.anghel

Membru
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tiberiu.anghel

 1. Informatiile sunt corecte. Iti multumesc frumos Sarcinile din anunt sunt preluate de catre mine in acest moment. Pe langa ele, am si alte sarcini cotidiene. Din punctul meu de vedere, sunt sarcini normale, neexagerate. In situatia in care intr-adevar te intereseaza, te invit la o intalnire. Concediu pe timpul verii exista, evident.
 2. Responsabilitatile jobului: - Consiliaza tehnic clientii in magazin - Administreaza magazinul online - Proceseaza comenzile online sau directe - Administreaza retelele de socializare Cerinte: - Atitudine pozitiva si orientare catre client - Capacitate de lucru in echipa - Spirit de intiativa - Experienta in managementul unui magazine online - Experienta administrare conturi Social Media - Bune abilitati de comunicare - Experienta anterioara in domeniu reprezinta avantaj Beneficii: - Pachet salarial motivant - Atmosfera dinamica si
 3. Buna ziua, Anuntul este de actualitate. Adresa noua este Blvd. Expozitiei, nr.22-30, Romexpo intrarea C
 4. cel mai bine! serios vorbind, jobul nu presupune vreo inalta calificare... important e sa ma elibereze pe mine de anumite activitati zilnice care imi ocupa prea mult timp.
 5. Cerinte candidat: -limba engleza -cunoasterea arhitecturii constructive a unei motociclete -cunostinte facturare -cunostinte alcatuire devize reparatie -carnet categoria A -persoana ordonata, metodica Contact si detalii: 0722 361 856 tiberiu.anghel@mototehnica.ro
 6. Anuntul redevine de actualitate. Mototehnica angajeaza mecanic moto. Detalii la: - 0722 361 856 - tiberiu.anghel@mototehnica.ro
 7. Informatia legata de ActEvo nu mai este de actualitate de foarte mult timp. In acest moment uleiul recomandat de catre BMW pentru toate boxerele, pana la K50, este 15W50, semisintetic, culmea cu aditiv JASO MA2. Asa ca, din punctul meu de vedere, alegerea unui ulei mineral poate avea doar ratiuni economice. Nu vad de ce sa se foloseasca un asa ulei, eventual si 10000 km, cand pe piata sunt variante mult mai bune, mai potrivite. 15W50 de o calitate cat mai buna, sintetic, mi se pare alegerea potrivita. Simeringurile nu vor fi atacate de un ulei sintetic. Spre exemplu, simeringurile de supap
 8. Postul a fost ocupat. Multumim www.motociclism.ro pentru gazduirea anuntului.
 9. Modulul DWA (alarma) este de 2 feluri: contine sau nu contine modul RDC ( presiune in anvelope ). In cazul in care ai RDC, atunci trebuie sa comanzi o alarma care sa contina modulul RDC si sa o codezi in consecinta, respectiv sa reinitializezi senzorii din roti. NU vei avea telecomanda la alarma.
 10. Poate nu reiese atat de bine din poza, insa nu a fost supraincalzit si suprafata este afectata. Este necesar sa fie inlocuiti cand valorile sunt depasite. Tot ce doresc sa subliniez este ca sustin sa se puna distantieri noi, in special avand in vedere ca nu costa chiar o avere.
 11. A aparut nuanta de albastru din cauza luminii artificiale probabil. In realitate e o alta nuanta de gri specifica otelului. Este normala nuanta pentru o pastila uzata.
 12. Stanga - distantier nou; dreapta - distantier folosit 27000 km. E posibil sa nu se vada in poza toate detaliile, insa suprafata celui folosit este afectata.
 13. 3160 lei, cu tot cu butuci Celelalte variante vor implica si alti suporti, deci costuri suplimentare.
 14. In principiu, va fi nevoie sa desfaci ambreiajul si sa masori uzura componentelor. Anunta-ma dupa ce se desface ambreiajul. In cazul in care nu ai mai facut asta pana acum, du-te la un service.
 15. Senzorii RDC sunt in dreptul valvelor. Sunt similari ca dimensiuni cu cei folositi la turisme. Daca ii atentionezi inainte, nu ar trebui sa fie probleme.
 16. Salut! Cati km are la bord motocicleta? Din cunostintele tale, a umblat cineva la ambreiaj? Cand ai schimbat ultima data uleiul? Ce tip de ulei ai pus? Maneta are joc liber 3 mm la capat? Tija de actionare a ambreiajului are joc liber la capat 0.1-0.15 mm?
 17. CV-uri se pot trimite pe tiberiu.anghel@mototehnica.ro. Detalii la 0722 361 856. Adresa service-ului este str. Fabrica de Chibrituri, nr.24-26, Bucuresti.
 18. Eu am gasit la una 5 sutimi dupa ce au fost folosite 50000 km. Istoria ei este ca la 40000 km nu a fost nevoie de inlocuire; s-a uzat accelerat in 10000 km. Asta e unul din motivele pentru care evit sa refolosesc pastilele uzate. Nu stiu daca dupa rectificarea lor este din nou tratata suprafata. La urma urmei nu costa o avere o pastila, soseste relativ repede; nu cred ca este un deranj atat de mare sa stea o motocicleta in asteptarea ei 4-5 zile.
×
×
 • Create New...