Sari la conținut

NitrosOxide

INACTIV
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    NitrogenoBoster

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    DR TABEREI!
  • Carnet moto din
    18.07.2005
  • Motocicleta
    TL 1000 S

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GSX-R 750 SRAD, R1 98 si alte motoare!
  • Interests
    2 ROTZI ROTUNDE PE SOSEA ! SI FARA INCIDENTE ! CU V2-ul URLAND la CONSERVE !

NitrosOxide's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut multumesc mult RZW, inca o alta parere buna ca sa spun asa ceea ce ma face sa ma simt bine, inca recunosc ca nu am avut KAWA si multi spun ca fiabilitate la kawa nu prea ai si ETC, dar eu cred in motocicleta ingrijita bine, fiabilitatea tine cu tine, in plus am tot condus sportive de gen R1, GIXXER 1000, si alte cateva, si un 600-750 mi se pare turat, de aceea consider eu ca dupa ce am mers mult pe 1000 CC motoarele mai mici mi se par turate pentru ca sunt mici, recunosc ca imi place sa traga de jos asa cum se asteapta multi, si de aceea, cer pareri legate de mersul motorului in strada pe drum lung ETC, si in mod special de ce cade la el, in rest sa stiu ca e ok si sunt fericit, Va multumesc celor care dati sfaturi legate de Z100, in plus daca stiu ca mai sta si un pasager ok in spate o sa fiu linistit 100 % ca merita din plin. VA multumesc.
  2. Salut TILIK ce sa zic am vazut si eu pretul, dar daca o doresti si ai banii tot merita sa o ai pana la urma, insa mie tot modelul din 2003-2005 imi place mai mult si ca sa fiu mai comvins astept sa vad cat mai multe pareri si detalii despre Z1000 care pe zi ce trece imi place mai mult.
  3. respect si pentru Z750 nu am ce sa spun, insa mie de o vreme imi place foarte mult Z1000 l-am vazut prin trafic am vazut cum mergea, si ma uimit cum se manevreaza , de aceeea astept pareri pro si contra la acest Model Z1000, pentru ca vreau si eu in viitor sa devin posesor.
  4. Am vrut sa deschid acest topic de dragul motoretelor de oras, in primul rand ca in viitor o sa fiu si eu posesor de NAKEDISTA, dupa cativa ani de mers pe sportive, mi-ar placea sa vina fiecare cu pareri pro si contra la acest motor care dupa mine mi se pare o creatie frumoasa a celor de la KAWASAKI, Va astept sa spuneti tot ce doriti despre ea si cine este posesor sa spuna si de bine si de rau despre ea. Va multumesc.
  5. Salz sacale, ca sa zic una buna si tare testata de mine, AM DAT EXUP jos LA FOSTA MEA BABA R1 98 si era mult mai bine, iar faza ca te ridica pe o roata de la exup este si adevarata si nu prea, insa daca e dus exup-ul este dus mai bine fara el, in plus cu filtre ETC lista continua + o evacuare facuta bine care este mai mare da si cuplu si cam tot ce iti doresti de la o mobra atata timp cat pe traseu nu este gatuita de nimic, atunci si motocicleta este 100 % maleabila si mult mai bine trage, cat despre consum conteaza stilul de mers si cam atata, BAFTA SACALE la mobra si tine-o tot asa arata SUPER BINE!!!!!!!!!!! Mie personal imi place cu teava pe o parte arata mult mai bine!!!!!
  6. Sincer si da si nu frumoasa si urata in acelasi timp e un motor care inca ramane in picioare zic eu, nu prea are egal cu multe deci 1-2 clase mai sus la ora actuala decat multi, insa astept sa vedem ce va scoate si restul marcilor nipone si sa vedem cum si cu cine se bate pana acum, R1 a fost best cam in mult categorii de curse, dar multi au o parere proasta despre acest motor insa YAMAHA a vrut KG/CP si au reusit inaintea multora de aya o respect! dar ramane de vazut modelul 2009 cat de MOTO GP BIKE este asa cum spun iei ! in plus despre pasager da aici au cam uitat ca exista si ala e urat sa stea incomod persoana iubita in cazul meu nasol in spate insa sper ca pe viitor aceste motociclete sa fie poate altfel sa permita si o plimbare cu pasageru pt ca parca se cam strica toata distractia personal am o parere de nota 7 pt acest motor, sigur de 9-10 nu este pt ca se vad liber unele lipsuri legate de strada insa pe strada nu suntem la moto Gp! asfalt uscat respectele mele celor care dau nastere acestor motociclete si sper sa se mai gandeasca si la drumuri si la pasageri si ca e frumoasa privelistea cu aceste motoare si ca nu conteaza doar circuitul! sa ne vedem sanatosi pe sosele si sa ne bucuram tot timpul fara incidente si necazuri!
  7. Am respect pt ducati, imi pare rau ca nu am avut ocazia sa imi cumpar dar daca voi avea o voi face, si mai ales ca daca stau sa imi aduc aminte DUCATI e cel mai bun V2 desigur a inceput sa fie si mai rau acum V4 si va fi pt mine cel mai frumos, cel mai atragator motor pt mine este DUCATI 916 batranul campion la SBK cu CARL FOGARTY ! respectele mele pt cei care au DUCATI !
  8. multam boss!!!!!!!!! PT SFAT ORICUM URMATOAREA MEA MOTORETA VA FI V2 CLAR !!!!!!!!!!!
  9. pt cine nu sti V-urile eu consider ca ruleaza grav au alt cuplu pun altfel puterea SUNA ALTFEL si parca se misca altfel eu sunt doritor de VTR SP-2 si APRILIA RSV MILLE ! desigur am facut un test cu VTR SP-2 pot spune e un adevarat motor insa nu am avut ocazia sa ma sui pe RSV ! cu toate ca detin R1 4 in linie mie multi imi spun ca R1 e mai tare ca RSV si ca VTR insa eu nu cred nimic din asta pt ca am vazut ca si pe circuit si pe multe locatii unde si VTR SI RSV au cuplu mai mare R1 nu face fata si totusi parerea e inversa! spuneti-mi si mie ce sa cred dintre cei care aveti V-uri ? si ca sfat daca imi yau RSV se merita ??????? VA ROG DATI UN RASPUNS! un PV sau aici pe forum!
  10. sincer paraca e un R6 stilizat dar nu arata rau cat despre teava daca va iesi asa nu prea ar fi frumos pt ca nu mai tine de YAMAHA deja seamana a CBR 2008 si GSXR K7-K8 600-750 cu teava scoasa intr-o parte sau daca tot e asa macar sa le scoata pe ambele parti la fel tevile si atunci nu va mai semana cu nimic ! si va fi unicata !
  11. SI eu am BATRANELUL R1 98 ce pot spune buna motoreta insa simt nevoia de ceva care miroase a mai nou ! dar pot spune ca R1 pt mine ramane unu dintre cele mai tari motoare ! si cel din imagini este jaful meu !
  12. LOOOME sa se puna aici cam tot ce sa facut la MITING !!!!!!!!! PLSSS !!!!!!!!!!!
  13. pe mine ma doare ca asa cum am luat motoru meu am numarul indoit dar am tot ce trebuie la motor asa ca nu prea mi se pare corect ca daca am luat un motor cu numaru sub coada sa nu pot participa, excetzii care ma dor pt ca sunt un motociclist cred eu destul de capabil sa arat tuturor ca existam in trafic, cat despre acesthy disperatzy care fac ce fac pe strada pe mine nu ma intereseaza, totusi eu o sa incerc sa vin daca nu sunt primit, asta e dar nu cred ca voi fi eu exceptia ! Sper pe viitor sa se inteleaga ca existam si ca nu suntem simpli biciclisti ! doamne ajuta !
  14. Ar trebuii sa dam la stiri, frumos sa se dea sa vada lumea ce se face !!!
  15. Politia din prahovaaaaaaa sa ma SU....... de P............A scuze ca spun asta pt cine stie are boala nu numai pt noi RIDERI care ne dam ci si pt cei cu masini tunate, au pornit impotriva noastra dar cand e vorba de accindent putem sa si murim ca nu are rost, pt iei excplicatia lor este asa auzita de la multzii politisti " lasa frate ca acum fug iei si dupa aia ii curatam noi de jos" deci nu o sa ii intereseaza pe iei de noi asa ca nici pe noi de iei cand ii dam gaz cu orice o sa fim pe sosea !!!! SPER SA FIE OMU BINE, sa se faca bine si sa il vedem printre noi la fel ca inainte !!! Doamna AJUTA, sanatate multa sa fie !!!
×
×
  • Creează nouă...