Sari la conținut

Nashu'

EX+
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.expertproxy.com/index2.php
  • Yahoo
    shmekerosu@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    B-62928
  • Club
    nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    zzr 600
  • Interests
    http://www.expertproxy.com/index2.php

Nashu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. D-zeu sa-l odihnesca ! M-am ingrozit cand am citit postul mai ales ca trec aproape zilnic pe acolo...intersectia aia de la parcul Carol e penala mai ales ca nu respecta nimeni regulile Aveti grija de voi...
  2. Mai merge cineva diseara la intalnirea de la Arc ? ca se anunta vreme nasoala Daca e frumos trec si eu pe acolo
  3. Salut, Am si eu nevoie de un sfat: am un Kawasaki ZZR 600 si trebuie sa schimb cauciucul pe spate ca e varza. Cum sunt mai incepator si asta e prima schimbare de anvelopa nu stiu ce sa aleg si mai ales de unde sa-l cumpar ??? Ce marca e mai buna pentru ce am eu nevoie si de unde gasesc la un pret rezonabil ? CRASHMX: unde gasesc un MICHELIN Pilot Power si la ce $ ? (pe spate am 160/60 ZR 17 69W ) Mersi !
  4. Tocmai am vazut la TV (antena 1) ca a avut loc un accident langa Brasov, pe drumul dinspre Rasnov, in care a fost implicat si un motociclist: un microbuz care tracta un aro a intrat intr-o caruta si din spate a intrat sub microbuz motociclistul care nu cred ca a mai avut timp sa evite. Parea destul de nasol avand in vedere ca motocicleta era cu rotile in sus sub microbuz dar sper ca motociclistul a dat drumul la motor si e bine. NU AU SPUS NIMIC DESPRE MOTOCICLIST LA STIRI ! (oricum era un naked rosu/visiniu parca). Cine stie mai multe sa posteze... SANATATE MAXIMA!
  5. Ce se mai stie de motociclist ? In ce stare e acum ? Pentru grasul imputit nu am decat , sa putrezeasca in inchisoare.
  6. Inca nu mi-am revenit complet....am parul gaina de cand am inceput sa citesc postul In primul rand vreau sa ii urez baiatului accidentat SANATATE SI INSANATOSIRE GRABNICA...sa stie ca suntem alaturi de el si il sustinem (poate cineva printeaza posturile si le duce la spital). M-am saturat de animalele astea de pe strazi, manelari, shmekeri si inconstienti care te omoara cu zambetul pe buze. Trebuie sa facem ceva URGENT !!!!, dar pe langa calea legala (proteste, fluturasi, constientizarea opiniei publice etc.) trebuie avuta in vedere si forta, cu toate ca nu sunt o persoana violenta, dar numai asa o sa ne stie de frica si o sa ne fereasca. De exemplu nimeni nu are curaj sa se ia de taximetristi pentru ca stiu ca in 2 min sosesc 30 de tovarasi si nu e de bine. Doamne ce bine era sa faca cunostinta grasul asta imputit cu niste casti si manusi de carbon doar asa sa tina mine ca din cauza lui un baiat poate sa nu mai mearga niciodata normal (Doamne fereste !!!).
  7. Nashu'

    Targoviste

    Cum fara nici un pic de echipament !? Bine ca nu a patit mai rau. Insanatosire grabnica !!!
  8. Am vazut si eu la TV CONDOLEANTE FAMILIEI ! Dumnezeu sa-l odihneasca!
  9. Suzki GS500F se fabrica in Spania de 2 ani, deci orice model mai vechi nu cred ca e scutit de taxe vamale.
×
×
  • Creează nouă...