Sari la conținut

Nashu'

EX+
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nashu'

  1. D-zeu sa-l odihnesca ! M-am ingrozit cand am citit postul mai ales ca trec aproape zilnic pe acolo...intersectia aia de la parcul Carol e penala mai ales ca nu respecta nimeni regulile Aveti grija de voi...
  2. Mai merge cineva diseara la intalnirea de la Arc ? ca se anunta vreme nasoala Daca e frumos trec si eu pe acolo
  3. Salut, Am si eu nevoie de un sfat: am un Kawasaki ZZR 600 si trebuie sa schimb cauciucul pe spate ca e varza. Cum sunt mai incepator si asta e prima schimbare de anvelopa nu stiu ce sa aleg si mai ales de unde sa-l cumpar ??? Ce marca e mai buna pentru ce am eu nevoie si de unde gasesc la un pret rezonabil ? CRASHMX: unde gasesc un MICHELIN Pilot Power si la ce $ ? (pe spate am 160/60 ZR 17 69W ) Mersi !
  4. Tocmai am vazut la TV (antena 1) ca a avut loc un accident langa Brasov, pe drumul dinspre Rasnov, in care a fost implicat si un motociclist: un microbuz care tracta un aro a intrat intr-o caruta si din spate a intrat sub microbuz motociclistul care nu cred ca a mai avut timp sa evite. Parea destul de nasol avand in vedere ca motocicleta era cu rotile in sus sub microbuz dar sper ca motociclistul a dat drumul la motor si e bine. NU AU SPUS NIMIC DESPRE MOTOCICLIST LA STIRI ! (oricum era un naked rosu/visiniu parca). Cine stie mai multe sa posteze... SANATATE MAXIMA!
  5. Ce se mai stie de motociclist ? In ce stare e acum ? Pentru grasul imputit nu am decat , sa putrezeasca in inchisoare.
  6. Inca nu mi-am revenit complet....am parul gaina de cand am inceput sa citesc postul In primul rand vreau sa ii urez baiatului accidentat SANATATE SI INSANATOSIRE GRABNICA...sa stie ca suntem alaturi de el si il sustinem (poate cineva printeaza posturile si le duce la spital). M-am saturat de animalele astea de pe strazi, manelari, shmekeri si inconstienti care te omoara cu zambetul pe buze. Trebuie sa facem ceva URGENT !!!!, dar pe langa calea legala (proteste, fluturasi, constientizarea opiniei publice etc.) trebuie avuta in vedere si forta, cu toate ca nu sunt o persoana violenta, dar numai asa o sa ne stie de frica si o sa ne fereasca. De exemplu nimeni nu are curaj sa se ia de taximetristi pentru ca stiu ca in 2 min sosesc 30 de tovarasi si nu e de bine. Doamne ce bine era sa faca cunostinta grasul asta imputit cu niste casti si manusi de carbon doar asa sa tina mine ca din cauza lui un baiat poate sa nu mai mearga niciodata normal (Doamne fereste !!!).
  7. Nashu'

    Targoviste

    Cum fara nici un pic de echipament !? Bine ca nu a patit mai rau. Insanatosire grabnica !!!
  8. Am vazut si eu la TV CONDOLEANTE FAMILIEI ! Dumnezeu sa-l odihneasca!
  9. Suzki GS500F se fabrica in Spania de 2 ani, deci orice model mai vechi nu cred ca e scutit de taxe vamale.
  10. Ce de motoare... Daca nu ati fost GO GO GO 2morrow !!!
  11. Dezbracatu le intreba pe fete cati cai au intre picioare !
  12. Am citit cam toate posturile si de aceea am si ales modelul asta! Vroiam sa stiu parerea celor care merg cu GS500, toate UPs and DOWNs, fiabilitate, etc. Este un club " Suzuki GS " la noi ? PS: Check diz out: www.gstwin.com !!!
  13. Salut tuturor. Am o pus pe o simpatica Suzuki GS500 F (modelul carenat). Despre GS500 am tot citit si auzit ca este indicata pentru incepatori si destul de bine vanduta in general. M-am uitat peste datele tehnice si am vazut ca are in jur de 50 CP si cam 180 Kg la gol. Oricum nici nu imi trece prin cap sa imi cumpar ceva mai mare de 400/500 cmc pentru ca vreau sa invat asa cum trebuie si sa avansez treptat odata cu experienta acumulata. Voi ce credeti, este gs500f un model bun pentru o persoana de 1,82 si 80 kg ? Ma intereseaza sa fie usor de manevrat, sa fie docila si sa treaca mai usor cu vederea greselile inerente incepatorilor... Astept cu nerabdare raspunsurile voastre, Bafta si sa auzim numai de bine!
  14. Nashu'

    am patit-o si eu :)

    Imi pare rau pt. ce ai patit. Oricum nu stiu ce rezolvai la politie in cazul asta, si mai pierdeai si o gramada de timp. Eu zic ca trebuie sa poarte toata lumea la ei fluturasi si in cazuri din astea, cum a fost al tau, sa ii bagi unul pe gat sa se invete minte (eventual sa il lipeasca langa oglinda si sa il vada mereu !!!) Bine ca nu a fost mai rau... BAFTA MULTA !
  15. Marfa scorpionule, dar la ce distanta unul de celalalt? ...2 ani dupa tine...scorpionule! Pt. asta ma plimbi si pe mine cu Suzuka ta... (just kidding)!
  16. Si eu m-am mirat....mai ales ca nu am gasit nici pe site la Suzuki nici in alta parte nimic despre CP! Anyway, eu zic ca e o alegere buna...asa ca asteptam sa o uzi Off-topic: Calibra, acum m-am uitat la profilul tau si am vazut ca esti nascut in aceeasi zi cu mine Ciao.
×
×
  • Creează nouă...