Sari la conținut

Mooaaa

Membru
  • Număr conținut

    142
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mooaaa

  1. Stii că RF-ul de 400 are fix același motor? /index.php?/topic/745097-suzuki-rf-400/&do=findComment&comment=4309505 Dă-mi un mesaj pe privat daca te interesează.
  2. Eu de aici mi-am achizitionat o parte din echipament. Calitate testata: http://www.bikeweardirect.co.uk/mens-bikewear-leather-jackets/
  3. Mooaaa

    Itp Targoviste?

    Confirm, l-am facut la RAR, 108 lei taxa (alte costuri neincluse). Aproximativ o ora pana am primit actele, se face programare in prealabil.
  4. Mooaaa

    Itp Targoviste?

    Stie cineva daca in Targoviste se mai face pe undeva ITP? Cerd ca o sa imi raspund singur la intrebare, deoarece pe Rarom in Dambovita vad ca sunt doar trei unitati ITP care au si categoria I (motociclete), dintre care doua in Titu si una in Pucioasa, dar vreau sa ma comving, poate la RAR inca se poate face.
  5. Mai are cineva vreun RF de dezmembrat? Ma intereseaza si pe mine niste maruntisuri.
  6. Sculele YATO sunt recomandate persoanelor de pe forumul acesta, intr-adevar nu tuturor (de ex: Cesar), dar eu ca motociclist si mecanic pt utilajele personale am preferat sa imi iau scule de la ei, in primul rand pentru ca nu imi permit Stanley sau Fluke, iar in al doi-lea rand pentru ca prefer sa pierd o cheie sau un cleste YATO decat unul de 2-3-4 ori mai scump, deci mie imi este perfecta o astfel de trusa de scule. De altfel, veti observa ca multe persoane, chiar si service-uri folosesc scule YATO fiind chiar sunt multumiti de ele.
  7. Nu ma ajuta nimeni cu problema mea? Revin cu informatii suplimentare: Rezistenta catre bord, pe ambele fire masurate cu masa comuna este de 3.7kohm. Cred ca o sa schimb primul termistor de jos, cel care nu se incalzeste cu unul de aceeasi valoare cu celalat.
  8. Update: Poze cu ce am gasit in rezervor: Masurat la rece si fara contact pus au valorile: 1.3kohm si 1.9kohm, iar la cald cu contactul pus 10 minute ~500ohm, respectiv ~100ohm Intrebarea este: Cum functioneaza sistemul asta cu 2 tiristori?!?! P.S. Bordul meu nu are indicator de nivel combustibil, in locul lui este temperatura lichidului de racire.
  9. Ma confrunt si eu cu aceeasi problema. Becul se aprinde cand pun contactul (cum facea si pana acum) deci nu e ars. La mine (Suzuki RF) motorul are bord semidigital, iar cand se aprinde becul, un display aditional imi contorizeaza nr. de kilometri facuti. Mentionez ca becul se stinge dupa cativa km buni dupa ce fac plinul (5-10 km). Am incercat sa verific termistorul din rezervor, insa imi ies 3 fire din el, nu 2 cum am citit prin alte posturi, ceea ce m-a facut sa renunt. Manual cu borul nou nu gasesc, nici schema electrica. Am verificat mufa rezervorului si contactele sunt ok. Cum pot verifica termistorul? ce valoare trebuie sa aiba, si de ce sunt 3 fire? Bordul (vad ca e similar cu cel de katana): http://www.ebay.com/itm/2000-SUZUKI-KATANA-GSX600F-600-GAUGES-23-505-MILES-/380558562537
  10. L-am desfacut si am am invartit axul robinet plus saiba adiacenta, cea cu "limitator de invartire" Acum imi merge ok si pe rezerva, urmeaza sa mai pun niste benzina sa vad daca are circuitul ok si pe ON. Ramane problema becului din bord. Becul se aprinde cand pun cintactul (cum facea si pana acum) deci nu e ars. Am incercat sa verific termistorul din rezervor, insa imi ies 3 fire din el, ceea ce m-a facut sa renunt. Idei?
  11. Update: Am demontat robinetul si l-am decalat cu 180 de grade, acum cade sageata de orientare pe cele 3 indicatoare. Stie cineva cata benzina ramane pe rezerva?
  12. Interbare putin stupida stupida din partea mea: Care sunt pozitiile pt robinetul de la rezervor? Nu am folosit niciodata acel robinet deoarece aveam indicator de low fuel in bord, insa senzorul sau altceva s-a defectat si am ramas de rasul lumii fara benzina in plina intersectie, eu bazandu-ma pe acel bec galben, care, dupa ce se aprindea mai aveam de mers ~30 km. Am indicator pe carena insa la invartirea robinetului nu ajunge in dreptul acelui semn indicatorul meu de off. Se poate ca acel robinet sa fie montat altfel sau sa nu fie cel original? In prima poza atasata este invartit la maxim invers acelor de ceasornic, iar in cea de a doua este la maxim in sensul acelor de ceasornic. Mentionez ca pana acum mergeam cu el pe RES. Help?
  13. Donez cauciuc 180.55.17 /index.php?/topic/696344-donez-doua-cauciucuri/&do=findComment&comment=3451433
  14. Donez cauciuc 180.55.17 /index.php?/topic/696344-donez-doua-cauciucuri/&do=findComment&comment=3451433
  15. Picatura si-a facut treaba desi nu capacul crapat era problema ci garnitura lipsa de la orificiul de sincronizare a carburatiei. Am improvizat una si sper sa functioneze.
  16. Diablo Supercorsa, 180/55/17, DOT 1908 Se mai poate folosi la nevoie. Dunlop D401, 150/80/16, DOT 1206 A fost pe vechiul GPZ, intra la fix, cauciucul arata ca nou dar anul vechi nu il recomanda decat pentru eventualele burnouturi Se pot vedea in Targoviste.
  17. Salut, caut si eu un capacul negru de plastic din partea de sus a carburatoarelor, am unul din ele crapat si-mi trage aer fals, cauza care duce la imposibilitatea sincronizarii lor. Stiti unde pot gasi unul fara sa fiu nevoit sa cumpar toata bateria de carburatoare? Sau o solutie alternativa? Capacul este crapat langa unul dintre suruburile de fixare, am incercat cu silicon pt garnituri sa etansez insa fara rezultate. Un capac nou unde pot gasi?
  18. Salut, caut si eu un capacul negru de plastic din partea de sus a carburatoarelor, am unul din ele crapat si-mi trage aer fals, cauza care duce la imposibilitatea sincronizarii lor. Stiti unde pot gasi unul fara sa fiu nevoit sa cumpar toata bateria de carburatoare? Sau o solutie alternativa? Capacul este crapat langa unul dintre suruburile de fixare, am incercat cu silicon pt garnituri sa etansez insa fara rezultate.
  19. Eu imi cumpar sculele de care am nevoie de aici. Raport calitate pret foarte bun a sculelor, prompti, seriosi si rapizi. Au o multitudine pe produse, nu numai scule, daca aveti nevoie de maruntirusi pt acasa gasiti la ei, eu mi-am comandat impreuna cu o trusa de tubulare si niste tuburi de vaselina si alte nimicuri.
  20. Ciprian_B , curatarea carburilor m-a costat 80 lei, sincronizarea am facut-o acasa cu un furtun cu ulei dupa principiul vaselor comunicante, vezi aici A durat mai mult pana le-am procurat decat reglajul in sine, spor la treaba, daca ajungi in TGV te pot ajuta macar cu un sfat.
  21. Stie cineva cu ce pot inlocui sau cum pot construi un filtru de aer pentru Suzuki RF 400? Sau ce se potriveste din sfera auto/moto?
  22. Salut, Caut cauciucuri dimensiunile 120/70/17 si 160/60/17, parbriz si cablu de soc pentru suziki RF precum si un service pentru sincronizarea carburatoarelor. Merci.
  23. Salut, Va cer ajutorul cu urmatoarele: Modelul meu este cel ce 400 si nu gasesc filtu de aer, asa ca am sa cumpar un burete pentru filtru de aer universal si o sa il decupez dupa forma airboxului. Fac bine sau stiti voi altfel? Mentionez ca cel vechi se dezintegreaza. Bujiile le-am schimbat, avea CR9E, i-am luat CR8E fiindca la rece porneste aproape deloc, iar eu fac drumuri scurte si nu are timp sa se curete corect. Uleiul si filtrul de aer, precum si lichidul de racire si lichidul de frana urmeaza a fi schimbate. Acum caut cauciucuri, aici vreau neaparat parerea voastra. Am mare nevoie de la voi de un cablu de soc, sau un sfat cu ce se potriveste si un parbriz, deoarece al meu este crapat. Mai necesita mici retusuri, insa nesemnificative. P.S. Un mecanic bun in Targoviste nu stiti?
  24. Salut Zilele trecute am scos motorul de la iernat(primavarat), si dupa o foarte indelungata vreme de stat, de prin noiembrie, fara sa il pornesc intampin urmatoarea problema, insa trebuie sa specific faptul ca pana sa intre in iernat i-am golit carburatoarele, l-am tinut pornit pana s-a oprit din lipsa combustibil, iar ziua urmatoare l-am innecat si asa a ramas pana acum. Acum cand i-am curatat bujiile, verificat distanta de 0,6 mm cum scrie in manual, insa tot mi le uda excesiv, pana cand m-am hotarat sa dau carburile jos si sa le verific ochiometric, dupa care le-am montat inapoi, am recuratat bujiile, si dupa ceva probleme de alimentare(un furtun de benzina sugrumat) si reincarcarea bateriei am reusit astazi 28 mai 2011 sa il pornesc. AICI buba! A pornit dind in branci dar dupa putina comvingere si insistenta actionata asupra butornului de demarare am reusit sa il pornesc, fara acceleratie sau soc. Apoi a inceput usor turatia sa urce, si sa urce, pana la 9 mii de ture, fara sa umblu la absolut nimic, acceleratie sau soc sau altceva. Am hotarat sa dau carburatoarele jos din nou si am observat ca galeria de admisie e uda la propriu de benzina. Am tinut motorul pornit cu pompa de benzina nealimentata, si cu benzina oprita, si a inceput sa scada turatia probabil pe masura ce se termina benzina Tin sa precizez ca am desurubat relantiul pana am ramas cu surubul in mana, aveam rateuri, mers foarte neregulat al motorului, iar eu cred ca vine benzina in exces (probabil nivelul din carburatoare este prea mare), ceea ce cred eu ca duce la cresterea turatiei si mersul neregulat, rateuri etc. Aer fals nu cred ca trage, fiindca am verificat asta si restrans colierele dintre carburi si motor. Acum am dat din nou carburatoarele jos, o sa le desfac si o sa le curat, insa nu am idee cum sa verific nivelul sau sa indentific daca am alta problema. Motocicleta este un Suzuki RF 400 din '95 cu VC (Valve control), acelasi motor existent si pe banditul de 400. Va rog spuneti-mi daca ati intampinat probleme de genul asta si eventulae solutii. Multam!
×
×
  • Creează nouă...