Sari la conținut

andrei1302

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    andrei1302@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    CBR 600 F4 1999

andrei1302's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deci ... nu are nimeni baterie VoltOn macar de anul trecut? Si eu tot pe cea cu gel vreau sa o cumpar dar ma gandesc si la un Exide nou. Pana sa montez alarma era super ok, in fiecare primavara. Acum a cedat pentru ca in toamna a descarcat-o foarte tare alarma, inainte sa o deconectez.
  2. Salutare! Sunt in cautarea unei baterii pentru motocicleta si vad ca a aparut marca asta VoltOn despre care nu gasesc nimic pe internet. Nici macar site-ul lor oficial. Habar nu am prin ce tara se face. Am deschis topic nou pentru a nu intra peste acela unde cineva vinde asa ceva. As vrea sa stiu daca are cineva aceasta marca de baterie de mai mult timp si cum s-a comportat. Eu am avut un Exide CBX-9BS care a tinut exemplar 3 ani de zile. Iarna o bagam in casa incarcata full si primavara o puneam si dedeam la demaror cca. 1 min pana pornea. Dar in al 3-lea an a cedat subit. De fapt sunt sigur ca are legatura cu alarma pe care am montat-o in toamna. Asadar ... cum sunt bateriile VoltOn?
  3. Ok, voi incerca sa merg cu el asa dar am o banuiala ca nici la mine nu o sa se rezolve. Totusi, nu as vrea sa iau tot kitul caci pinionul si foaia sunt ok. Ma gandeam sa iau doar lant. Vazusem pe undeva ca se vindea la metru. Puteti sa imi spuneti la ce ar trebui sa ma uit in acest caz?
  4. Salutare ! Am citit o mare parte din acest topic si am folosit si "Search" insa fara succes. Puteti sa ma ajutati cu un sfat de urmat in cazul in care unele dintre zalele lantului s-au gripat? Cel mai probabil datorita unui drum mai lung pe ploaie urmat de o ignoranta fara margini a lantului spalat de ploaie, care a ruginit. Am incercat cu tot felul de solutii de curatat lantul si de gresat (WD-40, spray lant Motul Enduro, spray lant Yacco etc.) dar degeaba. Acum l-am lasat la inmuiat cu o solutie pentru degresat suruburi gripate. Voi vedea zilele urmatoare ce se rezolva. Sunt curios daca are cineva o metoda testata pentru rezolvarea acestei probleme. Va multumesc !
  5. Salut ! Nu vreau sa par nesimtit insa am o intrebare putin cam dificila. In cazul in care actualul tau kit de lant este complet uzat si vrei sa il arunci dupa inlocuire, crezi ca mi l-ai putea oferi pentru a-l utiliza la o cu totul alta aplicatie?
  6. Salutare ! Am si eu cateva intrebari legate de inmatriculare. 1. Este obligatorie traducerea documentelor (care?) ? Intreb asta intrucat am citit pe undeva ca nu ar fi nevoie de asa ceva. 2. Unde se pot traduce aceste documente din italiana mai ieftin in Bucuresti? 3. Cea ma grava: Motorul meu este adus in Romania acum 7 luni de un tip din Baia-Mare. La ghiseul de inmatriculari al Politiei din Constanta mi-au spus ca, pentru a putea inmatricula aceasta motocicleta, as avea nevoie de un certificat fiscat (sau ceva de genul asta) al celui din Baia-Mare. Cum ca nu are datorii la fiscul de acolo. Din ce vad eu pe tot forumul asta nu s-a discutat nimic despre asta. Omul mi-a zis ca este ilogic, ca nu are cum sa-mi dea certificatul ala caci motocicleta nu a fost niciodata inmatriculata pe numele lui (a stat in showroom pana acum). Pe de alta parte imi aduc aminte de legea aia care spune ca in 30 zile de la intrarea in posesie (nu neaparat inmatriculare) a unui bun de acest gen trebuie sa il declari la fisc. Chiar daca este asa, ce vina am eu ca el nu a declarat-o? De ce imi cer mie certificatul lui fiscal? Va multumesc pentru ajutor !
  7. Salutare ! Poate cineva sa am ajute cu informatii legate de obtinerea numerelor provizorii (rosii)? Ce documente sunt necesare si ce taxe trebuiesc platite (unde)? Motocicleta nu a fost niciodata inmatriculata in RO. Am cumparat-o acum 2 sapt de la un tip din Baia Mare care o adusese din Italia. Vreau sa-i iau numere rosii ca sa pot sa merg cu ea la RAR. Va multumesc mult !
  8. Va multumesc mult pentru raspunsuri. Am aflat pana la urma de la Honda ca este cheie cu cip. Stiam de chestia cu HISS dar la mine nu apare. Scrie Honda. Deduc de aici ca primele modele erau neinsemnate cu stiker de ala. Oricum, colegul de la Honda mi-a aratat antenuta (bucata de sub stickerul cu HISS) si beculetul care clipoceste in bord. Am comandat si alarma pana la urma de la ocs, din rubrica vanzari accesorii. Acum am alta nelamurire. Am cautat in manualul de reparatie dar nu gasesc tipul becului din far. Scrie doar 60/55W. Banuiesc ca este H7 dar stiu ca astea au o singura faza. Unde gasesc Motovision de astea?
  9. Salutare ! Stiti cumva de unde se poate face rost de o alarma cu pager la pret convenabil? Am inteles ca erau ok cele vandute de motororult dar ... Dumnezeu sa-l aiba in grija! Stiti cumva daca cheia de la F4 din 1999 este cu chip? Adica trebuie neaparat cumparata de la Honda sau se poate face la orice atelier?
×
×
  • Creează nouă...