Sari la conținut

Razvan M

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    -
  • Numar Moto
    IS 08 KLM

Razvan M's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am sa incerc totusi sa nu cad, adica am sa fiu atent, si-asa din cate am citit aici pe forum si cate cazaturi si cu scuteru sunt, la fiecare curba incetinesc cam prea mult parerea mea dar mi-e frica ca nu poti lua viraje stranse cu scuteru dar nici ca mine sa le iei ca aproape te opresti, lasa ca am sa-mi mai iau curaj sa o iau cu oleak de viteza ca sa ma opresc de tot in curba )
  2. Hey, calmati-va, multumesc pentru sfaturi. Am sa tin cont de ele, si oricum am sa merg incet pana ma obisnuiesc cu el,si dupa tot incet dar na... nu vreau sa cad..
  3. ASta-i ca n-am contract dar am inteles ca se poate face chiar si de mana.. asa este? Sau se poate da factura....
  4. Cosminake, te-am intrebat cumva ce ai face tu? ... stai in banca ta daca nu poti spune ceva mai inteligent...(macar daca m-ai cunoaste dar asa , vorbesti ca sa nu taci) Menonfire, motorul e in 2T, si probabil am sa pun full sintetic pentru ca am citit si din cate vad e cel mai bun. Cu bateria am inteles ca este un procedeu de umplere, cu toate ca nu prea am idee cum, dar sper sa o rezolv si p'asta...
  5. Tocmai am luat un scuter si are doar carte de identitate la el din italia. Nu am contract vanzare-cumparare, ce pot face? Mentionez ca e radiat din italia
  6. Eu am inteles ca de la 14 ani ai voie sa-l faci.. .. Raspundeti-mi la intrebari plz , cu actele e cel mai important
  7. Avand in vedere ca am mai mers pe scuter dar nu extrem de mult, am hotarat sa-mi iau si eu unul, constient de pericolele care se afla in trafic! Tin sa mentionez de la inceput ca am 15 ani si nu vreau sa aud replici de genul "Traieste-ti copilaria, joaca-te cu tractorase" , pana aici toate bune si frumoase acum sa vedeti problemele mele. 1. Scuterul cumparat este un Peugeot Zenith (aproape nou) , ce parere aveti de el? 2. Kilometrajul nu merge lipseste cica aia de la roata care masoara kilometrajul? Cat m-ar costa sa o cumpar? 3. Bateria e cam slaba, cat costa una noua si buna si ce trebuie facut la ea? 4. Actele care le are la el sunt un talon (cred ca asa se numeste) cum ca e din italia, si scrie serie, tot ce e despre scuter..? e de ajuns? cica ar fi pentru a-l inmatricula in romania... 5. Ce casca sa-mi cumpar? Am un buget de pana-n 150 de euro pentru casca.. 6. Cat ma costa toata agitatia asta cu inmatricularea, traducere la notar a actului etc ? 7. Ce ulei sa-i pun ? sa fie bun ? 8. Va rog dati-mi orice sfaturi puteti in legatura cin ingrijirea lui, cum se comporta etc Tin sa mentionez ca am sa fac cursul de legislatie, chiar daca am 15 ani! Va rog raspundeti si va multumesc anticipat!
  8. Razvan M

    Ajutor

    Pentru asta ti-as da ban de pe forumul asta. Dar cum nu pot, propun macar o avertizare pentru tine, pentru ca mi se pare ca esti de o nesimtire de nedescris. Incearca sa reglezi carburatorul si vezi filtrul de aer.
  9. Cica are 12 cp si e cu schimbator automat, deci ar fi mai bn sa iei ceva cu manual si mai bun pentru ca sa te obisnuiesti .. uite aici http://bikeshop.ro/motociclete/anunt-de-va...2003-61631.html mai pui 400 de euro si-ti iei una de asta, e fiabila, e buna, e cu schimbator manual, e frumoasa... mai bagi in ea putin si ai o motocicleta care stii ca e macar cat de cat buna ...
  10. arata chiar bine, e in 4 timpi deci nu are o putere f mare pentru 125 dar in schimb e fiabila ... Cred ca e buna, vezi si tu daca km is reali, daca nu e ceva in neregula cu ea... Ia-ti un prieten, si pune-l sa mearga pe ea (un motociclist) .. el va sti cel mai bine..
  11. Hoho, inca un iesean pe aici.. ...pai cursurile nu te costa mi se pare, dar poti da 1 milion si ai intr-o zi acel "atestat" ... dar e recomandat sa faci acele cursuri! Ce-ti recomand eu este sa ai grija cu el pentru ca un scuter te poate tranti pe jos la fel de rau, ca o hayabusa, la urma urmei tot asfalt e ... Daca vrei sa inveti sa faci viraje, sa vezi cum e cu acceleratia, cu frana, iti recomand sa te duci la ciric, si faci pe acolo ture vreo 2 - 3 ore... si apoi daca ai curaj poti sa te bagi in oras!... Oricum ia-o incetul, du-te in zone mai putin circulate ca sa te obisnuiesti cu traficul. Stiind cum e sa ai primul scuter, si sa fii atat de entuziast, abia astepti sa faci o vizita prietenilor tai sa le arati ce achizitie frumoasa ai facut, si apoi vor spune ei, ia-ma si pe mine la o tura.. sa nu faci asta pana cand nu te simti in largul tau pe scuter, si faci macar vreo cateva ore de exercitii inainte... (bine, lasam partea in care eu cand am luat scuterul prima data, am plecat cu el direct cu 2 pe el, oricum tare folositoare au fost orele alea de pedalat pe mountain bike inainte, am reusit sa am un echilibru f bun, astfel nu am cazut decat o singura data de pe scuter) Ideea e sa nu te panichezi, sa ramai relaxat, sa gandesti inainte de orice miscare la inceput pentru ca dupa aia iti intra in reflex... Oricat vorbim noi aici, si iti dam sfaturi, cel mai bun profesor (pentru ca vezi cu ochii tai) dar si cel mai prost (pentru ca intai iti da testul si apoi te invata) este experienta... Sper sa te bucuri de scuterasul tau!
  12. Razvan M

    3 Diapazoane

    O janta de o culoare si una de alta?!
  13. Mda, zilnic cate un mort... si culmea ca majoritatea is pe vitezane Invatati sa va controlati setea de adrenalina...
×
×
  • Creează nouă...