Sari la conținut

seraph

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    I've not
  • Numar Moto
    I've not
  • Club
    I've not

Informații profil

  • Motociclete detinute
    I've not

seraph's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 27. 07 .2006 - 27. 07. 2008 R.I.P Alina Azi se implinesc 2 ani de cand am pierdut o fiinta draga mie (si nu numai). Dumnezeu sa te aibe in paza , ingeras.Nu te-am uitat .
  2. seraph

    Manifest

    Pararea mea este ca cel mai mare impact pe langa un manifest pe strada l-ar avea un filmulet de genul , dar mai lung , facut profi si difuzat la cateva televiziuni...poate chiar o emisiune ....
  3. Daca nici acum comnunitatea moto nu o sa fie unita si nu o sa mearga pana in panzele albe nu stiu cand o sa mai poata demonstra ceva ..... Bafta !!!!!
  4. seraph

    Martor La Accident

    Azi ...veneam tiptil , cand de colo rasare mandra o zerbra "glop , glop , glop" si cum ma uitai eu putin la fundul unei tipe zebra se face una cu asflatul .Eu dai dupa tipa , tipa dai dupa zebra , dai dupa tipa ,. dai dupa zebra eu si mai aproape pana am ajuns dincolo cand am luat-o fiecare pe drumul lui (era defapt un singur drum ....)...tipa nu a patit nimica si nu era pe rosu....trebuia (doar am fost martor)?
  5. Am pierdut o persoana foarte draga mie (a fost si un topic) in accident (moto) si am ajuns sa cred ca Dumnezeu ia langa EL oameni cu sufletul curat si cand acesti parinti indurerati spun lucruri deosebite despre copii lor (Dumnezeu sa-i ierte ) nu o fac sa se laude . Imi e de ajuns sa mi amintesc de persoana pe care am pierdut-o sa stiu cum era , cum o iubea toata lumea ,cum m-a facut sa mi dau seama ca ceea ce credeam eu ca insemna bun era departe de ceea ce m-a invatat ea ca insemna cu adevarat bun , credinta si ....toate acestea la doar 16 ani .... Dumnezeu sa i primeasca intr un loc bun pe Ela si Traian , judecata dreapta si sper ca persoanele pe care le am pierdut s-au ridicat la cer in linie dreapta .
  6. Deci revin si fac apel celor care ii cunosc pe motocilisti . Treaba e ca din cei 3 motocilisti care au venit din spate in urma unor dispute gen (cine is eu , din partea conservarului) i-au fost aplicate acestuia niste lovituri de corectare a limbajului si "indreptare" a nasului . Drept urmare parintii soferului (conservarului) l-au urcat si pe el in salvare si l au dus la Oradea ca cica e "ranit" iar acum i-au facut operatie la nas (nas la care a fost accidentat destul de urat acum cativa ani , si subliniez asta ) si e deja de o saptamana in spital . Cred ca va dati si voi seama ce vor sa ii faca bietului motociclist accidentat (l-a u scos vinovat, poate a fost dar culpa era comuna oricum+vor sa depaseasca cele 10 zile de spitalizare ca sa poata sa scoata dupa el banii pe 10 zile de spitalizare+ operatie la nas....) care va dati seama ca nu a fost instare sa dea in el si care ca bun camarad nu si-a dat in gat tovarasii..... Eu v-as fi anuntat mai repede dar am fost plecat din tara si abia duminica am aflat de accident , am bunici in Alesd si il stiu pe conservar . Numai bine ..... si multa sanatatea motocilistului ....si sper sa fiti uniti ca sa il ajutati pe baiat ....
  7. Salutare tuturor . Tin sa va anunt ca in jurul orelor 13:00 pe langa Orasul Alesd , Judetul Bihor s-a produs un accident motto . Scenariul e simplu: Linie continuua , motocilistii depaseau si un conservar a luat-o stanga fara sa se asigure (o lua spre Manhatan , un restaurant din zona, ca sa intre acolo era nevoit sa treaca peste linia continuua ) . Am inteles ca din grupul de motocilisti un singur motociclist l-a acrosat in roata si ca a scapat ca norocu' cu doar cateva julituri. Nu stiu daca avea sau nu echipament , tot ce stiu despre e ca sunt din Arad. Am o rugaminte : Daca cineva ii stie/il stie sa faca cumva sa ne puna in legatura deoarece am sa ii dau niste informatii care o sa l ajute .As vrea mult sa pot sa scriu pe forum ce si cum dar vreau sa mi pastrez anonimatul . [pe privat daca e cazul se poate] Un ID de mess pana si a unei cunostinte de a lui mi ar fi de ajuns . Multumesc.
  8. Eu zic ca mai mult bulan are Ghost Riderul din Suedia.....pe care nimeni nu-l apostrofeaza ca e printre cei mai buni , dar pe cate un SS-ist care darama oamenii la trecere sau alte cazuri de RIP uri toata lumea se transforma in sfatuitor....
  9. seraph

    Site "educativ"

    Nu stiu , am devenit eu cu timpul mai rece asa dar singura poza care m-a marcat cu adevarat (adica care m-ar face sa nu accelerez prea mult ) este ultima poza ,cea explicita 100%...defapt este atat de dura incat nu mai imi iese din minte .....deci nu vad nici o problema in a te "mutila" facandu-ti tie si celor apropiati tie un serviciu si uitandu-te pe acest site .
  10. seraph

    21.08.2007

    un filmulet scurt in care prietenii il conduc pe ultimul drum . Dumnezeu sa il aibe in paza. Nu l-am cunoscut personal dar ma doare pentru ca am pierdut o persoana f draga mie pe motor in urma cu un an si stiu prin ce trec toti cei care il cunosc. Multa putere familiei,prietenei lui , prietenilor , cunoscutilor .
  11. Ar fi un vis implinit al multor motocilisti daca ar avea o asociatie care ar face demersuri la scara mare pentru a schimba niste legi pe ici pe colo ca : 1. Sa nu mai vedem accidente trase la xerox(cum zicea cineva 2. Sa spele fata celorlalti din aceasta comunitate care (imi place sa cred ca) sunt oameni faini si nu fac astfel de evenimente . Cand am scris punctul doi m-am gandit cu mintea mea de muritor ca banii nu pot aduce pe nimeni dar poate ca acel copil intr-un fel sau altul ar putea fi ajutat daca ar exista o comunitatea moto mai unita , o asociatie care nu e numai cu numele (inca). Dumnezeu sa aibe grija de copil , macar sa nu ii amputeze piciorul daca altceva nu se mai poate face .
  12. R.I.P .....nu mai am cuvinte . E unul din accidentele care m-au marcat cel mai tare ,adica e f trist (repet) sa moara cineva dar cand mai "duce" cu el si un om nevinovat ......care nu avea nici riscul asumat de a fi pasager ... Dumnezeu sa-l ierte !
  13. Sanatatea celor care azi, conform celor relatate au sfidat liniuta subtire dintre viata si moarte .... Later Edit: Dumnezeu sa il aibe in paza ! (... Ma doare sufletul sa scriu iar aceste cuvinte ...)
  14. Dumnezeu sa-l aibe in paza ! As vrea sa fac o mica precizare : Nu cred ca asa numiti conservari sunt tot timpul vinovati , uneori nu te poti astepta de la un om de 40-50 de ani care cand era de varsta unora dintre voi nu auzise sau visase ce acceleratie/ viteza are un motor(mai ales supersport) din zilele noastre . Eu ii cam inteleg pe majoritatea (exclusi cei care incalca legea : trecere peste linie continuua ,curbe taiate , neacordare de prioritate etc,etc) soferilor de ce comit accidente atata de multe in care sunt implicate motoare : e simplu : Daca voi nu va paziti nu va pazeste nimeni din simplul fapt ca lumea din trafic , adica cealalta parte de 95%(sau in oricecaz f mare parte) nu poate sa conceapa ca daca s a asigurat si motocilistul era la 500m pana face el 3 metri de viraj ii poate fi cu roata in usa ... nu e oarecum logic ?....si am vorbit doar de acceleratie(ca de viteaza , daca ar merge toata lumea cu cea legala ...ar putea frana, evita mai repede un accident chiar si afladu-se pe doua roti ...) , un factor cu care restul nu este inca obisnuit (si probabil ar fi interesant sa se organizeze o campanie de educare a celor mai grei de cap ....) Nu am nimic cu nimeni , cu toate ca poate unii ar putea sa intelega ca am dat in mnotociclisti dar defapt tot ce am vrut sa se inteleaga e ca in circumstantele in care acesta minoritate a motociclistilor ia amploare soferii trebuie sa fie educati nu sa asteptati sa se auto-educe . Mersi pentru atentie .
×
×
  • Creează nouă...