Sari la conținut

suhoiviper

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    IJ Planeta 5
  • Numar Moto
    DJ 90 AFL
  • Club
    Oltenia Bikers MC

Vizitatori Recenți Profil

424 citiri profil

suhoiviper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "De vanzare IJ Planeta 5, an fabricatie '93 in stare originala, piston cota 0, segmenti schimbati de 2000km, cauciucuri bune (se vad in poze) - 3.50 fata rusesc si 4.00 spate Mitas, aprindere tranzistorizata. Motocicleta este pe numele meu, merge bine, are ITP facut in vara asta. Din pacate anul asta are la bord doar 170 km, si asta e motivul vanzarii - nu mai am timp de mers cu ea (cu masina am facut 9000). Se mai dau la ea si cateva maruntisuri + ulei de schimb si de amestec. Se poate vedea in Craiova. Pret: 350 euro. Telefon: 0723.36.27.26, Cosmin." ANUNTUL nu mai este valabil. Noul proprietar sa se bucure de ea asa cum m-am bucurat si eu. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.
  2. De vanzare IJ Planeta 5, an fabricatie '93 in stare originala, piston cota 0, segmenti schimbati de 2000km, cauciucuri bune (se vad in poze) - 3.50 fata rusesc si 4.00 spate Mitas, aprindere tranzistorizata. Motocicleta este pe numele meu, merge bine, are ITP facut in vara asta. Din pacate anul asta are la bord doar 170 km, si asta e motivul vanzarii - nu mai am timp de mers cu ea (cu masina am facut 9000). Se mai dau la ea si cateva maruntisuri + ulei de schimb si de amestec. Se poate vedea in Craiova. Pret: 350 euro. Telefon: 0723.36.27.26, Cosmin.
  3. Fumoase oglinzi! Cum se comporta cauciucul de IJ pe motocicleta ta? Sper sa nu ma insel!
  4. Baterie slaba sau nu iti incarca suficient releul si merge mai mult pe baterie... Sau ceva dereglat la aprindere. Bafta!
  5. Eu zic asa... sunt saboti de IJ (Planeta?)... am si eu unii identici si cu aceiasi problema (nu au carne sa le mai adancesti)! In rest sunt identici cu cei vechi!
  6. suhoiviper

    Ij (izh)

    E cam mult totusi 40ml... dar nu de aici e problema... ca daca e mai mult scoate fum mai mult... El are lipsa de putere! Aprindere sau carburator. Cand il pornesti da peste picior? Porneste bine? Da rateuri undeva (carburator sau tevi)? Tine bine relantiul? Pe drept trage bine?
  7. suhoiviper

    Ij (izh)

    Daca moare in panta in viteza a I-a... mai dai aer! Cred ca de acolo e problema! Oricum e din carburator prost reglat!
  8. Da la acela ma refeream! Scuze daca m-am exprimat gresit...
  9. Am nevoie de lant de distributie (nou sau sh bun!) pentru o Planeta 5! Multumesc!
  10. Am cumparat NP 21 si la sfatul vostru! Stiu de tabel... dupa el m-am luat! In maxim 2 saptamani sper sa o scot pe strazi! Multumesc!
  11. Ptr. o Planeta 5 ce bujii sunt mai bune vara? Sinterom 14 NP 18 (cum am avut pana acum) sau NP 21? Multumesc! De actuala firma sunt f. multumit asa ca nu comentati alegerea mea!
  12. Vrei sa spui ca daca mut pedala inapoi, cu 3 dinti de exemplu, nu imi mai ajunge in acel opritor? Pe mine asta ma intereseaza acum sa nu mai atinga acel opritor! Daca nu atinge acel opritor inseamna ca cursa pedalei va fi limitata tot de carcasa exterioara, dar de adata aceasta pe exterior. In principiu ar trebui sa mearga fara sa fiu nevoit sa incarc acolo... macar sa ma mai tina sezonul asta ca in iarna oricum repar ce e acolo si o fac ca noua... Azi e sarbatoare dar maine e o zi buna de incercat mutarea pedalei si vazut cum se comporta! Daca ai dreptate sa stii ca ai facut un motociclist fericit! Numa'Bine!
  13. DA despre acel opritor e vorba... Am mai desfacut capacul ala lateral dar atunci nu se observa uzura deci in ultimul an s-a petrecut minunea! M-am gandit si eu sa mut cumva semiluna zimtata un pic mai inapoi, dar ma gandeam ca nu am cursa completa si de asta nu am mai luat in calcul aceasta varianta! In legatura cu echivalenta bujiilor stiam de acel tabel postat de cineva, dar nu l-am mai gasit... o sa il caut mai bine ca trebuie sa fie pe undeva! Multumesc mult tuturor de sfaturi! Raman dator cu o bere, pe care o dau deocamdata virtual! O sa va tin la curent cum am rezolvat problema, dar cred ca prin septembrie voi face asta ca acum sunt tare prins cu munca si mecanicul (tata!) e in concediu plecat departe prin tara! Numa'Bine!
  14. Am desfacut astazi capacul lateral... si am gasit problema! Semiluna cu dinti care e antrenata de axul pedalei de pornire loveste in opritor... si a tot lovit si a tot lovit pana a reusit sa ii fac "umar" si sa treaca peste el! Si atunci cand trece, adica de fiecare data cand actionez pedala, se blocheaza acolo si nu isi mai revine decat dupa un soc puternic asupra pedalei! Acel opritor face corp comun cu carcasa exterioara care e din (dur)aluminiu sau din ce e facuta! Trebuie incarcata/sudata acea scobitura cu ceva sau gasita o alta solutie cu o piesa, din ceva material dur (inox?), in forma de U care trebuie fixata in locasul ala si care sa preia toate socurile primite de la semiluna dintata! Astept ceva pareri in legatura cu sudura/incarcarea gaurii! Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...