Sari la conținut

Luke_81

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://...

Profil

  • Sex
    Male
  • Club
    ..

Luke_81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pe aici am umblat recent... Mesaj completat se pare ca nu pot incarca poza......mai incerc..
  2. Salutare, cam care e bugetul necesar pt excursia asta...... cazare, drum,mancare, disctractie...... apoximativ=.....???
  3. Mersi de sfaturi... apas ambele butoane ...dar nu merge... tind sa cred ca XELIBRI2007 are dreptate... o sa incerc sa vad ce pot face interesant e faptul ca daca il apas singur merge.....doar in combinatie cu celalalt nu merge ..... am mai incercat...dar tot ..NIMIC! poate la o iesire in grup....imi va arata cineva cum se face......(pana atunci astept sa-mi vina anvelopa spate...ca sa pot iesi la ture..) mersi de informatii... salutare.
  4. salut, ma poate ajuta si pe mine cineva... nu pot sa resetez km de pe bord.....orice combinatie de taste apas nu merge...in rest merge tot pe bord...doar km nu-i pot reseta.....stie cineva de ce??? sau care e "buba"??? mersi
  5. Salut, in primul rand e cam nasol ca ti-ai luat motor de 1000 ca incepator!!! cred ca ai exagerat un pic....puteai incepe si tu cu ceva mai mic...macar asa pana iti formai reflexele si capatai ceva experienta. iar doi: sigur gasesti toate informatiile necesare in manualul de reparatie pt motorul respectiv. daca cauti gasesti si aici pe forum respectivul manual. bafta si asfalt uscat.. multa grija la pilotat!
  6. Mersi mult de informatii.... cred ca o sa mai astept ceva vreme pana o fi drumul practicabil cu RR-ul meu....... bafta in continuare....si drumuri bune!
  7. Felicitari......frumos traseu! am si eu o intrebare...cum e drumul?...am auzit ca ar fi rau....gropi si denivelari.......poati face o scurta descriere.....mai ales Transfagarasanul....mersi.
  8. Eu, in principiu, voi pleca vineri dimineata (spre pranz) ... cine mai vine..???
  9. 29-31 mai 2009- Eveniment: Intrunire moto- Locatie: Cluj- Organizator: Seth RC 29-31 mai 2009-Eveniment: Intrunire moto- Locatie: Cluj-Organizator: Transilvania Bikers merge cineva din bucuresti ??? Evenimentul are loc la catva km de Cluj (7km) - la Gilau....Cazare la cort + casute (parca)... mai multe informatii pe: http://www.motoflash.ro/stiri/search/q/int...i%20moto%202009
  10. Din pacate am vazut prea tarziu locatia..........dar promit pe data viitoare ca voi fi prezent..... In alta ordine de ideei.......stie cineva un garaj de inchiriat in zona Calea Giulesti (Nicolae Oncescu) ???? Sau poate un loc sigur de lasat motorul?
  11. Fiind nou ...poate imi zice si mie cineva unde e BORDO asta ca as veni si eu la Ciolpani cu voi.... mersi
  12. Vand toba originala pentru 600 RR 2004 stare impecabila. locatie: Bucuresti
  13. salut. unde gasesc si eu niste crash-paduri pt cbr 600 RR?
×
×
  • Creează nouă...