Sari la conținut

Cage017

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cage017

  1. R.I.P. PACAT CA MOR TOT MAI MULTI MOTOCICLISTI CARE CIRCULA REGULAMENTAR IAR SOFERUL ALA IDIOT AR FI FRUMOS SA STEA MULT SI BINE LA INCHISOARE....CONDOLEANTE CELOR DOUA FAMILII!!!
  2. R.I.P. Viteza ucide din nou... pacat...
  3. Cage017

    21.08.2007

    Am vazut acum la stirile de la antena accidentul...un conducator auto a relatat ca acestia aveau viteze intre 130km/h si 150km/h in momentul in care l-au depasit. Din ce am mai vazut motorul lui Bebe era intr'o rapa, foarte sifonat...iar el era intr'o ambulanta primea primul ajutor si NU AVEA absolut nici un ECHIPAMENT...era imbracat in niste pantaloni/short (nu se putea vedea deoarece era un nene in fatza camerei) si un tricou... Pacat... R.I.P. Insanatosire grabnica celorlalti!!! Purtati echipamentul, si mai incet cu gaz-ul...(acum sper sa nu incepetzi sa ma atacati cum ii atacati pe ceilalti de obicei ..." i'a uite-l si pe asta, nu are motor si se baga in seama " )... Asfalt uscat! Si inca ceva...daca aveti chef de certa cautati in alta parte nu va mai certati aici...sau macar certati-va pe PM!!!
  4. off-topic: man...mai bine taceai...nu cred ca stii cum sa petrecut accidentul ca sa il critici... on-topic: asteptam mai multe amanunte despre accident...si insanatosire grabnica motociclistului...
×
×
  • Creează nouă...