Sari la conținut

GABONE77

INACTIV
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    gabone21

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007 (sper)
  • Numar Moto
    B 77 WUU (daca e disponibil)

Informații profil

  • Motociclete detinute
    scuter
  • Interests
    music movies sports bikes cars IT

GABONE77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. la ce va asteptati? intr-o vreme erau obisnuiti sa mute trecerile de pietoni cand unul cu bani si relatii facea un accident mortal pe zebra... asta e romania
  2. vad ca se tot vorbeste de viteza, se stie oficial ce viteza aveau la momentul producerii nefericitului eveniment? de murit poti sa mori si daca dai cu capul de bordura nu trebuie sa fii racheta umana ca sa dai coltul.
  3. platim pretul unei infrastructuri de rahat. tin minte ca mereu cand treceam pe acolo ma uitam la bucata aia de asfalt care era pe langa canal si mereu ma minunam cum naiba sa lasi asa ceva in drum ca si cu masina te zguduia bine cand treceai peste ea. oricum arata drumurile de parca abia s-a terminat razboiul. jenant. pacat ca se lasa cu pierderi de vieti omenesti. bine ca s-au apucat acum sa astupe gropile si urmele din zona aia. no comment. later edit: daca vrei sa vedeti hal de strada va recomand str Tudor Arghezi din spatele TNB cu intrare din str Batistei. arata cel putin ca dupa o explozie nucleara iar politia nu face nimic cu cei care pun cutii in drum si iti cer taxa daca parchezi acolo. si e la nici 100 m de ambasada americana. asta e romania...
  4. din cate stiu punerea in circulatie a unui autovehicul fara numere de inmatriculare pe drumurile publice e considerata infractiune. s0a mai intamplat ca unul fara numere pe masina sau moto sa omoare pe cineva si atunci prinde orbul scoate-i ochii. daca nici nu a oprit la semnalele agentilor rutieri asta mi se pare alta greseala. si poate cel mai trist e ca nimeni din grupul ala nu i-a zis lasa ma baiatule moto acasa daca nu ai numar. bravade din astea nu isi au rostul zic eu. ce discutam noi ca a facut politia e doar efectul. ar trebui tratata cauza si anume sa stea frumos acasa daca nu ar numere si sa mearga pasager sau sa ia un motor inmatriculat. ce s-a intamplat mai departe din momentul in care a plecat fara numar (daca e asa) , cu neoprirea la semnalele agentilor pt ca depasise limita de viteza legala il invinovateste pe motociclist cu atat mai mult. exista o lege, nu o respecti, iti asumi consecintele. nu iau partea nimanui, vorbesc dpdb strict al legii. e trist cand nu ai minte...
  5. GABONE77

    Am Comis-o

    pai si ala cu masina de a intors pe linie continua a scapat bine mersi?
  6. facultatea de electronica aproape de statuia Leu. nu ma apuc sa scriu ce nu exista...dooh
  7. M-a sunat un prieten ca in fata la electronica, unde pe banda au sapat minunatii edilii a cazut un motociclist. E marcat cu niste table din alea nu stiu cat de reflectorizante, se poate circula pe banda 1 sau 3. E posibil sa fi venit tare sau sa nu fi avut unde sa se bage si a cazut. Motociclistul am inteles telefonic ca e viu dar nu stiu cat de grav. Nu stiu nici motorul nici numar. Sper sa se faca bine cat de curand. Si tocmai ieri vorbeam de infrastructura rutiera de toata jena din romania...
  8. s-au pierdut in tuneluri baietii... cam orice oras care are o istorie mai lunga are sub el galerii din vechime care erau folosite la scapari de urgente sau in alte scopuri. astea da, sunt interesante. celelalte sunt facute dinainte de 89 de comunisti dupa modelul sovietic, aduc aminte de razboiul rece, si de paranoia din capul lor de la vremea aia. personal nu am fost decat in bateria de la Magurele. intr-adevar ar fi misto sa se faca ceva oficial, un reportaj sau mai stiu eu ce, cu echipament adecvat, camere video pe masura. pana la urma e istorie, nu e altceva. daca mai intreprindeti ceva anuntati-ma si pe mine.
  9. multa sanatate ray! fierul ca fierul, se face, tu sa fii sanatos si sa te vedem din nou pe 2.
  10. cred ca e vorba mai degraba de oameni, mentalitati si educatie decat de conservari sau motociclisti.
  11. stie cineva ce echipament de protectie purta baiatul de pe motor? una peste alta tuturor ni se mai intampla sa nu fim foarte concentrati la volan uneori oricum dupa specificul baiatului care a provocat accidentul sigur muzica era la maxim mai ales daca era cu prietenii lui. Eu il suspectez dupa figura ca ar fi chiar incepator dar nu poarta semnele. Ma rog e o opinie personala. Recuperare rapida lui Horatiu. Pacat ca unoeri degeaba plateste vinovatul daca victima e deja la ceruri.
  12. GABONE77

    Poze

    mi se pare pueril sa iasa atata agitatie de la o chestie frivola care excita cativa tineri chinuiti hormonal. si mai aiurea mi se pare sa iti postezi asa poze de parca e vreun site de matrimoniale. erase & rewind.
  13. nu mi se pare normal sa debiteze orice ziarist ce vrea fara sa poate fi tras la raspundere. problema lui Daniel este legata de pierderea de sange? sau mai degraba de stabilizare si revenire la normal step-by-step?sa inteleg ca pierde sange in continuu?
  14. asa e in romania nene, vinovatul nu pateste niciodata nimic. ce trebuie sa faci daca nu aveai casco, sa o tii pe aia legata pana cand apare un echipaj de politie sa faca o constatare? nu e bine sa fi pagubit in romania ca ramai si f***t si cu banii luati. bafta!
  15. mai nou se pun pe langa scoli maclavaisurile astea care sincer in afara de o aderenta mai buna nu folosesc la nimic parca mai bune erau traversele alea care daca nu incetineai era groasa, astea in afara sa mascheze asfaltul imbatranit si eventual ceva gauri nu fac prea mare lucru.
×
×
  • Creează nouă...