Sari la conținut

klocky

Membru
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    tg mures
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    r1200 gs adv
  • Numar Moto
    fara numar, fara numar

Informații profil

  • Motociclete detinute
    virago, shadow, v-strom

Vizitatori Recenți Profil

731 citiri profil

klocky's Achievements

  1. II vad doua "hibe": Nu se poate monta pe ghidon, deci implicit trebuie gaurita carena si nu are priza pt pompa de umflat salteaua. Dar pretul e imbatabil!
  2. Mi se pare mai ok asta, are si volmetru (au fost situatii in care am avut probleme cu incarcarea si as fi dat orice sa am un volmetru la mine). Are si capac de protectie, si usb si ce e mai important buton de la care sa iti opresti consumatorii. Si mi-am comandat acum asa ceva! https://motocorner.ro/accesorii/incarcatoare-si-prize-usb/priza-moto-dual-usb-bricheta-si-voltmetru-negru?language=ro-ro&currency=RON&gclid=CjwKCAjw7rWKBhAtEiwAJ3CWLNRAVKjcXPZF4RRbNWlhbZzFoxf-lsgLGe1UWHJ7BsqP7vI1F9Q1HxoCB8sQAvD_BwE
  3. Intre Rijeka si Dubrovnik e plin de campinguri. Literalmente plin!!!!!!!!! Toate fiind amplasate pe malul marii. Poti plati cu cardul aproape oriunde doresti! Dar e bine sa ai si niste kuna la tine. Taxe de drum nu sunt, decat daca folosesti autostrada. Desi sunt super autostrazile, nu ti le recomand, sunt scumpe si nu vezi nimic din tara asta faina. Nu am intampinat absolut nici o problema in cele cateva calatorii facute! Preturile sunt usor mai mari decat la noi
  4. Asa e! In Elvetia nu trebuie vigneta, decat daca folosesti autosstrada! Insa grija mare la restrictiile de viteza. Sunt niste amenzi de te usca! Cand am fost pe acolo, am avut un sentiment foarte naspa, sa traversez o tara intreaga, respectand la sange regulile de circulatiesi restrictiile de viteza. Foarte nasol! Cand treci granita in CH, debifeaza din gps autostrazile! Chiar nu merita sa platesti banii astia, sunt atatea locuri misto de vazut!!!
  5. Multzam fratilor! Pe la Ruse e aglomeratie mare? se sta mult?
  6. Si drumurile sunt ok? Adica sa nu fie sparte tare! Chestia e ca, cum vin din Ardeal, mi-e mai usor sa trec pe la silistra.
  7. Salut. Peste o saptamana vreau sa merg cu familia la Nesebar. Nu am prea fost prin Bulgaria in ultimul timp. Va rog pe cei din zona, care mergeti mai des, sa imi spuneti pe unde ar fi mai ok de trecut granita (am auzit ca la Ruse stai mult) si un traseu. Mersi mult!
  8. Pasaportul trebuie doar daca vreti sa intrati in Kosovo. In rest ... beletin!
  9. klocky

    Caut proprietarul!

    Sal. De ce nu intrebi la Politie?
  10. Doamna draga, stiu ca este democratie, dar va rog din suflet, terminati cu polemica asta. Chiar ajunge !! V-ati facut inteleasa, asa ca opriti-va, sa nu cadeti in derizoriu. Va rog frumos !!!
×
×
  • Creează nouă...