Sari la conținut

klocky

Membru
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de klocky

  1. II vad doua "hibe": Nu se poate monta pe ghidon, deci implicit trebuie gaurita carena si nu are priza pt pompa de umflat salteaua. Dar pretul e imbatabil!
  2. Mi se pare mai ok asta, are si volmetru (au fost situatii in care am avut probleme cu incarcarea si as fi dat orice sa am un volmetru la mine). Are si capac de protectie, si usb si ce e mai important buton de la care sa iti opresti consumatorii. Si mi-am comandat acum asa ceva! https://motocorner.ro/accesorii/incarcatoare-si-prize-usb/priza-moto-dual-usb-bricheta-si-voltmetru-negru?language=ro-ro&currency=RON&gclid=CjwKCAjw7rWKBhAtEiwAJ3CWLNRAVKjcXPZF4RRbNWlhbZzFoxf-lsgLGe1UWHJ7BsqP7vI1F9Q1HxoCB8sQAvD_BwE
  3. Intre Rijeka si Dubrovnik e plin de campinguri. Literalmente plin!!!!!!!!! Toate fiind amplasate pe malul marii. Poti plati cu cardul aproape oriunde doresti! Dar e bine sa ai si niste kuna la tine. Taxe de drum nu sunt, decat daca folosesti autostrada. Desi sunt super autostrazile, nu ti le recomand, sunt scumpe si nu vezi nimic din tara asta faina. Nu am intampinat absolut nici o problema in cele cateva calatorii facute! Preturile sunt usor mai mari decat la noi
  4. Asa e! In Elvetia nu trebuie vigneta, decat daca folosesti autosstrada! Insa grija mare la restrictiile de viteza. Sunt niste amenzi de te usca! Cand am fost pe acolo, am avut un sentiment foarte naspa, sa traversez o tara intreaga, respectand la sange regulile de circulatiesi restrictiile de viteza. Foarte nasol! Cand treci granita in CH, debifeaza din gps autostrazile! Chiar nu merita sa platesti banii astia, sunt atatea locuri misto de vazut!!!
  5. Multzam fratilor! Pe la Ruse e aglomeratie mare? se sta mult?
  6. Si drumurile sunt ok? Adica sa nu fie sparte tare! Chestia e ca, cum vin din Ardeal, mi-e mai usor sa trec pe la silistra.
  7. Salut. Peste o saptamana vreau sa merg cu familia la Nesebar. Nu am prea fost prin Bulgaria in ultimul timp. Va rog pe cei din zona, care mergeti mai des, sa imi spuneti pe unde ar fi mai ok de trecut granita (am auzit ca la Ruse stai mult) si un traseu. Mersi mult!
  8. Pasaportul trebuie doar daca vreti sa intrati in Kosovo. In rest ... beletin!
  9. klocky

    Caut proprietarul!

    Sal. De ce nu intrebi la Politie?
  10. Doamna draga, stiu ca este democratie, dar va rog din suflet, terminati cu polemica asta. Chiar ajunge !! V-ati facut inteleasa, asa ca opriti-va, sa nu cadeti in derizoriu. Va rog frumos !!!
  11. In primul rand, vreau sa ma intelegeti: EU VOI VENI SI ANUL ASTA LA MAN !!! Dar, fara a fi chitros, trebuie sa recunonosc ca si eu ma intreb cum mama dracului doza de bere poate fi 3 .5 lei la benzinarii si 3 lei la supermarketuri, iar paharul de 400 ml. e 5 lei. Nu zic ca cei care vand si organizatorii nu trebuie sa castige si ei un leu cinstit, dar asta mi se pare a fi cel putin jecmaneala. Nu mai zic de preturile la mancare ... Nu ma intelegeti gresit, preturile astea sunt la toate intrunirile si festivalurile, la care s-a impamantenit ideea ca daca prindem fraierii, sa ii ardem. Gospo, adu-ti aminte de intrunirile pe care le organitati tu si tovarasii tai din "Soimii nemteni" langa manastirea Agapia!! Sincer, au fost cele mai faine intruniri/chefuri la care am participat, si chiar daca au trecut niste ani, mi le aduc aminte cu maxima placere chiar si azi, asta in conditiile in care nu erau tarabe cu mancare si bere scumpa! Vorba lunga saracia omului. Concluzie : Eu voi veni la MAN ca in fiecare an, dar cu bautura si mancarea de acasa. D-na Raluca, va inteleg nemultumirea dar nimeni nu va obliga sa participati. Toti cei de pe forum v-am inteles pozitia, dar cred ca ajunge cu polemica. Oricum, cei care considera ca raportul pret/oferta merita, vor veni. Sunt de acord ca exista deficiente organizatorice, dar asta se intampla la toate evenimentele de acest gen. Amin ! La o prima cautare, am gasit ca un butoi de 50 l e 200 lei, adica 400 ml vine 1.64 lei. plus paharul, probabil 1.8. Vanzatorulnu stiu cu cat poate fi platit. Asta in conditiile in care la cantitate mai mare luata, pretul se negociaza. Deci ar veni un castig aproximativ de 100e/butoi vandut, care se repartizeaza intre comerciant si organizatori. http://www.nasticom.ro/ntc/files/promotii/Distributie_2013.pdf
  12. Din cate stiu (intr-adevar nu sunt 100% sigur) Scotia este semnificativ mai ieftinache decat zona din sudul Angliei, mai ales Londra. Asa ca este posibil, cu putina atentie,, sa te incadrezi in 100 euro/zi.
  13. Faina tura. Ma bate gandul si pe mine, chiar daca pe tine nu te-a dat pe spate. Am o rugaminte, imi poti spune cam in ce buget v-ati incadrat? Cu aproximatie! Pe unde ati trecut in UK? Preturile cum sunt in Scotia, fata de noi? Mersi
  14. Am colaborat cu putin timp in urma cu Adrian. Absolut nimic de reprosat, om foarte serios, soferi responsabili, unsi cu toate alifiile. Sincer, am strans-o putin in kur cand am rugat un necunoscut sa imi aduca din Anglia un motor de peste 15k. Insa totul a fost ok. Clar, recomand !!!!
×
×
  • Creează nouă...