Sari la conținut

hothodac

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    hothodac

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    brasov
  • Carnet moto din
    06.2007
  • Motocicleta
    kawa gpx 600r, kawa zx 636 r
  • Numar Moto
    bv 10 sjt, bv 29 yis
  • Club
    me&my bike

hothodac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hothodac

    Unde Ne Intalnim Vara?

    ma bag si eu...ca tot devenise boring in livada,asa macar avem parte si de animatie,mancare ca tot zicea baiatul ca ne face sandwich'uri si ne arunca sau ceva de genul... pai mai rogere cand ameninti ca pui pietre pe strada si ca te arunci de pe bloc sa ne lovesti sau ceva de genul asta ai vrea sa te primim cu bratele deschise si sa te mangaiem gingas pe obrajori sau ce? vad ca moderatorii ii linistesc pe unii dar pe tine te lasa sa'ti faci de cap..."frumos"... partea buna e ca ne'ai furnizat distractie in ziua asta ploioasa cand nu putem iesi cu motocicletele =))
  2. am 2 intrebari, pentru ca din cele 91 de pagini ce trateaza importanta problema a islamului, din punt de vedere motociclistic, bineinteles, n-am reusit sa inteleg urmatoarele: 1. de unde pot sa-mi cumpar un covoras de rugaciune islamic 2. care este cel mai performant si cat costa reviziile 3. stie vreunul din voi cum arata o motociclcleta? da, stiu, am zis 2 intrebari, dar m-am lasat dus de val. mea culpa mea.
  3. si as m-ai avea o intrebare: sti ce ulei si cat sa bag in telescoapele fata???

  4. si inca nu am mers cu el sa vad...stiu ca are 100cai

  5. sal am si eu o intrebare ce consum are GPX-ul ca am si eu tot gpx?

  6. da am patit si eu daca e jugul stramb ar trebui insa sa vezi asta.adica atunci cand ghidonul e orientat drept roata ar trebui sa fie orientata intr'o parte.daca e asa nu e greu sa vezi.e posibil sa fie si un amortizor mai moale, ceea ce nu implica roata descentrata sau alte kestii de genul, dar cel mai bine ar fi sa mergi la un service.parerea mea...succes @ 'amicu' skywalker kiar poti sa faci deagnostic pe motor dupa poza?daca da esti un zeu,sau ceva. daca voiai sa vezi daca e vb de motorul meu, surpriza, e alt motor;)
  7. auzi pirando am si eu o curiozitate: cu care mana tastai si cu care iti ridicasei poalele in cap cand ai scris asta? nu te opri din postat, ma jur ca ma distrezi maxim.nu te lasa apara'i onoarea "domnitei" tale "cavalerule" care esti tu "cavaler".))))
  8. off topic: nu m'am putut abtine, e o 'mica' diferenta intre contraventie si infractiune...si ca sa te conving ca treaba cu viteza e contraventie citesc din 'faimosul cod rutier: '3. Constituie contravenție Âşi se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni Âşi cu aplicarea sancțiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile săvârÂşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a următoarelor fapte: conducerea sub influența băuturilor alcoolice, dacă fapta nu constituie, potrivit legii, infracțiune; conducerea vehiculului cu defecțiuni grave la sistemul de frânare sau la mecanismul de direcție, constatate de poliția rutieră împreună cu specialiÂştii Registrului Auto Român; neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată când barierele sau semibarierele sunt coborâte ori în curs de coborâre sau când semnalele cu lumini roÂşii Âşi/sau sonore sunt în funcțiune; depăÂşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv Âşi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatată potrivit legii, cu mijloace tehnice certificate. ' no offence...nu am vrut sa fiu malitios si nici sa caut cearta sau sa fac figuri p'aci.doar ca ce ai zis nu prea se pupa cu realitatea.cheers on topic: desteptii aia care au facut zob motoru si pe ei au primit ce au cautat: o experienta de neuitat pe moto fara carnet.rebeli frate...inconstienta ucide! parerea mea
  9. salut, am postat ceva mai devreme bucuros de noua mea achizitie...de data asta nu e prea vesel postul meu, de fapt e o rugaminte, poate ma puteti ajuta cu ceva informatii.sambata asta, din cauza unei pete de motorina care acoperea aproape t oata banda mea am reusit sa culc motorul si ma intereseaza daca stiti de unde pot face rost de piese de skimb la preturi cat ma convenabile pentru un 636 din 2004.rezultatul ispravii consta in jug inferior praf, de cel de sus inca nu stiu sigur,posibil jambele de la furca (sper ca nu) codita stramba (nu tare),evident carene un pic sparte, scarita stanga rupta,maneta de frana stramba bine si cam atat deocamdata...mai demontez si maine si mai vad...eu doar costele busite si o julitura va multumesc anticipat
  10. sa o stapanesti sanatos si sa aveti cati mai multi km impreuna fara probleme...be safe
  11. @sky fac mea culpa pentru ca nu am sesizat inversarea intre cele doua litere, drept pentru care retractez chestia cu scrisul fonetic, in fapt ce a vrut sa zica el stie si si'a cerut scuze pt gluma.in legatura cu limbile straine stiu vreo 4 si germana se numara printre ele.din tonul tau putin tensionat (sau poate mi se pare) nu cred ca ai inteles intocmai substanta a ceea ce am vrut sa zic si sunt oricand dispus sa ma explic mai pe larg.am o "vaga" idee si despre clubur si adunari si multe altele pentru ca 30 de ani n'am trecut ca gasca prin apa.si sa stii sky ca am facut plimbari cu bikerii brasoveni un pic mai lungi de 30 de km kiar de 400 si nu cred ca a avut cineva ceva sa'mi reproseze si nici eu colegilor de excursie.inca odata iti zic nu am spus pe un ton belicos cele din postul anterior si nici pe cele de acum. @ricco n'ai inteles nici acu unde ai gresit.iti spun scurt si concis in felul incare "te'ai scuzat" a fost penibil si inutil un simplu "salut noi am plecat" era suficient.stii foarte bine cum ai pus problema si ce ai zis nu are rost sa te citez dar daca vrei vom dezbate si asta cand vrei tu si poate face a face am sa reusesc sa ma fac inteles.eu am intrebat ce vreti sa faceti cu acest club in post'ul me.am intrebat care este statutul....pana acum nu s'a inghesuit nimeni sa mi'l dea.in legatura cu scrisul cu litera mare daca ai umbla mai mult pe net ai realiza ca pe forumuri, chaturi si alte cestii de genu nu prea se folosesc literele mari;).cat despre respect, bun simt si 7 ani de acasa hai sa'ti zic si eu una:nu te urci pe motocicleta altcuiva fie el si coleg de drum fara sa'l intrebi daca poti, cu atat mai putin sa incerci sa o si pornesti.eu o consider lipsa de bun simt si respect.poate la tine e normal.chestia cu "nu vreau sa intru intr'un club" dar imi dau cu parerea imi e adresata so am sa incerc sa te luminez si aici: nu vreau sa intru intr'un club, nu ma reprezinta dar sunt dispus si dornic sa ajut orice biker cu tot ce imi sta in putere fie ei in club sau nu.so daca ati veni la mine si mi'ati zice ca aveti nevoie de ceva v'as ajuta cu cea mai mare placere dar tot nu as vrea sa intru in club oricare ar fi el. @jeff noi am lamurit ce aveam de lamurit si eu te consider de nota 10 pt felul in care ai reactionat. in final va doresc sa reusiti sa faceti ce v'ati propus sa aiba succes ideea si sa faca diferenta, si nu in ultimul rand, sa aveti intelepciunea necesara sa stingeti conflictul ce s'a pornit in loc sa'l intretineti radu (cu r mic)
  12. am stat si am urmarit topicul asta de cand a aparut...si nu am putut sa nu observ evidentul, adica faptul ca s'au incins spiritele chiar bine de tot si ceea ce ar fi trebuit sa uneasca bikerii din brasov de fapt i'a dezbinat. eu nu vreau sa fi in vreun club nu am dorinte si aspiratii sa fiu presedinte sau ceva de genu, nu imi doresc sa fiu membru fondator si nu am frustrari in legatura cu asta. am sa'mi exprim in cele ce urmeaza parerea ca outsider ce sunt, pentru ca eu nu am participat la intrunirile din iarna (am fost la doua doar) si nici nu am fost in cei 30 care au discutat despre infiintarea clubului. e posibil sa'mi fac dusmani cu cele ce voi spune, dar asta nu e o problema pentru mine sunt, pe cei care se vor simti lezati si nu vor pricepe ideea pe care vreau sa o exprim nu ii doresc aproape. nu imi doresc sa dau in nimeni si nu spun nimic cu rautate. bravo voua ca ati reusit sa va miscati si sa puneti bazele clubului mult visat (si asta nu este o ironie), dar, dupa umila mea parere, nu ati procedat corect si nici nu ati fost diplomati (ca sa ma folosesc de un cuvant pe care l'a folosit si jeff intr'un post). corect fata de camarazii vostrii cu care ati inceput discutiile despre club ar fi fost sa le spuneti concluziile la care ati ajuns, adica faptul ca 30 de insi care trag unu "hais" si altul "cea" nu va duce la nici o finalitate si ca v'ati format un nucleu mic si inimos care se va ocupa de tot ce tine de organizare, iar apoi toata lumea,sa cine vrea sau cine vreti voi va fi bine venit in club, evident platitor de cotizatie sub juramant si alte alaea corespunzatoare unui club. asa ar fi fost fair...dar poate sunt eu deplasat sau nefiind vine integrat in grupul de miercuri am o perceptie gresita asupra lucrurilor, in care caz am sa o indrept in urma argumentelor serioase.sfatul meu este sa nu pedalati pe faptuul ca nu ati facut clubul in secret pentru ca irita, stiti foarte bine cum a fost si stiti foarte bine ca ati tinut totul secret in mod deliberat.a propos de asta ati avut intalnire si zilele trecute cand ne'am dat cu moto impreua (jeff,mihai,si mihai+eu) si cand ati plecat mihai (ricco) a avut grija sa ma anunte ca voi aveti "treaba" nu cumva sa ma tin dupa voi...nu aveam de gand, da putea sa spuna "bai frate noi avem intalnire" sau "noi,nucleul mergem sa vb de club", nu ca si cum aveati ceva de ascuns....aia a fost urat (in special modul lui de a pune problema)...dar poate sunt eu prea sensibil...sau poate fabulez...sau poate nu;).pana sa citesc posturile lui jeff ma convinseseti ca nu a fost secret si de fapt a fost delasare din partea celorlalti dar jeff mi'a deskis ochii, de fapt a fost secret...poate intentia a fost bune, poate ati vrut sa faceti o surpriza placuta bikerilor brasoveni, dar n'a fost chiar asa...adica n'a iesit chiar asa.eu nu va acuz de rea vointa, de fapt nu va acuz de nimic, va zic ca nu a fost nici fair nici in adevarat spirit de motociclist.dupa mine un motociclist trebuie sa fie puternic sa fie liber ca spirit, curajos si sa nu umble cu ascunzisuri si sa faca bisericute pe la colturi,sa'si ajute camarazii (fie ei in cluburi sau nu)...eu asta cred si asta am invatat de la tatal meu care e motociclist inca dinainte sa se nasca oricare din bikerii brasoveni mai tineri de 50 de ani. inca ceva, nu am incercat sa tin partea nimanui si nici sa dau cu piciorul in nimeni, nu imi bat joc de initiativa voastra imi spun doar parerea dupa ce am citit acest post si cel care a aparut dupa discutia de la belvedere. sper ca am reusit sa ma fac inteles si ca nu am fost o lectura rea grea. daca nu am reusit sa ma fac inteles, sau daca v'a suparat ce am scris sau ce gandesc simtiti'va liberi sa ma scuipati sa'mi puneti bete la spite sau sa nu ma salutrti...eu am sa va arat mereu cele doua degete de la mana stanga pe sosele, am sa sar in ajutorul oricui are nevoie (in club sau nu,prieten sau nu, care s'a purtat aiurea cu mine sau nu) pentru ca sunt motociclist si om. daca amjignit pe cineva a fost total neintentionat si imi cer sincer mii de scuze, iar daca asta nu e de ajuns fac ceea ce vrea persoana/persoanele pe care le'am jignit ca sa'mi rascumpar vina. imi asum tot ce am spus si sustin cu capul sus parerea mea. cu respect, radu constantin craciun aka hothodac ps 1.aveam o intrebare pe care o uitasem.ziceati ca statutul si obiectivele vostre difera de cele ale clubului ce se dorea infiintat de cei 30, ar prinde bine sa stim cu totii care e statutul vostru si obiectivele voastre si chiar o parlela intre cele doua. 2. ca sfat ar fi bine sa va obisnuiti si cu criticile, pentru ca acum sunteti ca entitate persoana publica si va fi greu sa fiti doar placuti si sa primiti doar aprecieri.sunt si vor fi mereu si critici, nu va va ridica toata lumea in slavi. 3.nu mai fiti sensibili ca niste fete mari, omu ala (cazi) nu si'a batut joc de numele vostru l'a scris fonetic, eu nu cred ca e chiar asa grav si sunt convins ca nu a fost o rautate.iar eu nu sunt tocmai persoana care sa'i ia apararea lui cazi si nici nu incerc asta.supararea vostra e ca si cum m'as apuca sa zic eu ca nu poate ramane asa cum a maltratat jeff limba romana...no offence...pt cei inteligenti...
  13. multumesc frumos...so help me god,my brain and my skills...ceea ce va doresc si voua
  14. neata... eu si jucaria mea...e inutil sa spun ca pur si simplu sunt in love...dar tocmai am facut'o si nu ma tem ca dau in penibil, sergiukawa a ridicat stacheta prea ssus sa avem asfalt uscat si fara evenimente neplacute
  15. azi am vazut topicul si am citit de la cap la coada...am ramas mut de revolta pentru imbecilii ucigasi si inconstienti care circula pe drumurile noastre...care poarta oglinzile retrovizoare pe post de accesorii...pentru care soseaua e bun propriu...care nu dau doia bani pe viata altora si care isi inkipuie ca se poate rezolva tot cu bani...nenorocitii astia nu trebuie lasati sa scape...scuze dar trebuia sa spun asta...i'am intalnit cand mergeam atat pe 2 cat si pe 4 roti... partea mai aiurea este ca neatentia,nepasarea, inconstienta si ignoranta unora te pot distruge intr'o clipa... misule nu te cunosc...dar vreau sa'ti spun ca iti sunt alaturi, as fi vrut sa vin sa te vizitez, sati strang mana si sa'ti zic pe viu "fii tare', dar din pacate momentan imi e greu sa aj din bv in buc...sper insa sa reusesc sa ajung curand...si atunci as vrea sa te vizitez daca se poate.stiu ca este greu prin ce treci (tatal meu a trecut printr'o fractura de femur si la mom respectiv prognosticul era ca va ramane infirm...dar nu a fost asa...s'a recuperat...si acum poate si sa skieze si sa mearga pe moto.a fost si pentru el un mom foarte greu pentru ca nu credea ca va mai merge normal...dar s'a rezolvat)...tine moralul sus...iar cand nu mai poti sprijina'te pe cei din jur,si vad ca esti inconjurat de multi oameni inimosi, si impreuna cu ei vei reusi sa treci de hopul asta... sa te faci bine repede si sa ne vedem curand pe 2 roti
×
×
  • Creează nouă...