Sari la conținut

Flanker

Membru
  • Număr conținut

    385
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Flanker

  1. Salutare! Careva a montat GiPro? Am luat unu de pe aici dar m-am pacalit ca e cu cablaj de KTM, n-am stiut si cand a venit pachetul m-am trezit cu traznaia. Se poate folosi asta la Vstrom, sau caut sa-l dau si iau ce trebuie? Multumesc! Sanatate!
  2. Sincer sa fiu pe tine te asteptam sa ne spui ceva. E f.u.t.a.i sa o schimbi? Se gaseste? Exista elementul in manual sa-l pot identifica? Multa sanatate!
  3. Si asta e adevarat, dar a avut 2 SV-uri si 2 Vstroame, toate de 650, Asta e primu care face asta, si dupa doi ani decand il detin. Are si vre-o 80 si ceva de mii de km, poate a imbatranit
  4. Asa e, doar ca evacueaza si stand pe loc . Ma scuzati, pe langa tragicul problemei, mi se pare amuzant.
  5. Super! Merci mult! Am mai demontat motorul singur, mentenanta mi-o fac singur, din carente financiare, ulei, filtre, bujii, furca. La chestia asta ma gandeam si eu dar nu-mi amintesc de furtunelul ala asa ca o sa desfac cutia filtrului sa vad ce e pe acolo. Sanatate! Sa nu uit, asta iese din pompa de apa, daia nu cred ca e ala.
  6. Nu, eu am zis, sunt doua furtune care intra din bloc in airbox, am presupus ca la alea va referiti, si am presupus ca sunt pt recirculare gazelor. Atat am putut si eu .
  7. Nu am incercat, dar nu este unul din cele doua furtune de gaze, alea-s groase, asta e subtirel rau. Pe alea le-am verificat ca am patit la SV-ul unui prieten sa uitam unu afara dupa demontare si picura calumea pe la el. Asta da foarte putin, o picatura doua pe zi
  8. Multam fain de sfaturi! Intradevar sunt doar doua supraplinurile in manunchi pe dreapta, dar asta efectiv nu are cum sa ajunga acolo ca-i prea scurt si forma si iesirea din pompa nu-i permit, ma rog, presetupă sa fie. N-am demontat pompa niciodata dar cat poa sa fie de complicat . Am comandat si Karoourile. Va salut!
  9. Va salut! Domnilor, rugaminte, sfat si intrebare va rog, tot gaseam picaturi de ulei in scut, acu iarna fara sa-l pornesc din 2020, ca sa schimb uleiul am dat si scutul jos sapt trecuta dar am vazut ca nu de la busonul din baie curge, cum am presupus, ci de la furtunelul asta din poza, care nu imi dau seama de ce iese din pompa de apa si curge ulei pe el, era plasat pe deasupra filtrului de ulei si pe acolo pic....pic. Trebuie sa intre indeva asta? La ce foloseste? Si a doua chestiune, scuze ca va cer sfatul desi sunt sigur ca s-a scris, intre Metzeler Karoo street si Tourance-ul vechi, mers predominant pe strada, iesiri off ocazional dar sigur. Multam anticipat! Fac cinste!
  10. Farmacie ce sa mai! Desi te-ai dus mai departe de centru, asta implicand si naveta, sper ca toate sa fie fix cum iti doresti tu si fix cum trebuie! Sanatate!
  11. Salutare! Hai ca aseara eram la servici si va scriam, apoi cand sa plec, pun contactul si nu s-a intamplat nimic interesant, adica ioc lumini injectie orice, muta toata, doar semnalizarile s-au aprins nitel si lent ca la pomu de craciun. Am dat saua sa ma uit, bezna, am zgaltait nitel relee si semnalizari si a mers, da parca spre casa, relantiul a cam scazut pe la 1000 si farurile in intensitate. Mufa din stanga am mai refacut-o si vechiul Vstrom cand am ramas fara faza scurta, acu sper sa fie doar aia si nu vre-un releu de incarcare sau stator rotor si alte traznai. Nus cand am timp sa ma uit. Motorul a venit cu mansoane incalzite, priza 12 v, si proiectoare, e o aglomerare de fire la baterie de te doare capu.
  12. Multam mult! Am fost derutat, pornneste foarte bine cu bateria asta iar motorul mai mult sta decat merge, deci nu prea se incarca. O fi vre-o masa naspa. Numa bine!
  13. Va salut! O intrebare pentru voi as avea daca se poate: cum sa fac sau unde am gresit de se reseteaza ceasul de fiecare data cand pornesc motocicleta? Observat anu asta dupa iarna can am pus iarasi bateria pe motor. Multam! Sanatate! Am dat si search dar nimic asemanator in rezultate.
  14. Buna seara! O rugaminte as avea, pentru o priza de alimentare 12V de unde luati un plus de contact, sau se pune pe baterie? Treaba-i ca asta de o am eu are si lumina. Multumesc!
  15. Hai salut! Ma prefac ca n-am citit ultimile doua pagini si intreb daca a cumparat cineva de aici: https://advalp.pl/en/ Merci! Sanatate!
  16. Am inteles! Oricum iti multumesc! Da degeaba te-ai simtit dator sa mi-o dai cu comoditatea, sciu aici ca daia e forumul, sa aflu chestii si mai ales fiindca e in romana, e mai usor. Si la intrebarea mea tot nu ai raspuns: daca releul de semnale are rol si de deconector cric? Hai noroc!
  17. Pai da, stiu ca se scoate, tragi de el si iese, da functiile lui? Repet, nu cumva releul de semnalizare are inclus si deconectorul de cric? Ca relee AM sun garla si sunt universale, da ce te faci cu cricu'? Hai merci!
  18. Da parca la Vstrom e ca la SV, releul ala e si deconector cric, adica cel pt led are si deconector cric? Ca nu mi-ar conveni sa nu mai mearga ala, am cazut odata cu IJ-ul din cauza asta . Hai sanatate!
  19. Oho! Merci! Da intradevar e cu becuri normale si are si niste proiectoare care v-or zbura cand o sa-mi dau seama care-s firele. Da la celalalt din 2004 nu avea problema asta, parca. Deci trebuie redus consumul. Da semnalele daca se schimba cu alea cu led v-or clipi des. Iar la becuri de far nus ce led or fi bune, adica sa nu cumpar o sacosa si sa le schimb odata pe luna.
  20. Hai merci! Cu contactul stiu, buba de Suzuki, am avut doua SV-uri si is la al doi-lea Vstrom, da la asta parca-i cel mai naspa. Merge oarecuma apasat nitel, parca sare in catel dela de la butuc, ma rog, aia e, ma invat io. Iar cu tensiunea la pompa la fel, monitorizez incarcarea. Sanatate!
  21. Buna ziua! Din nou, adica iar mi-am luat Vstrom. Ca de obicei cu intrebari (probleme). La asta am observat ca la relanti daca pornesc avarii, flash sau chiar doar semnalizarea scade intensitatea zgomotului din pompa de injectie, merge sacadat odata cu avariile. Poate nu-i problema dar ma gandeam sa va intreb daca aveti si voi aceasta chestie la motoarele voastre? Sa nu duca alternatorul cum trebe necesarul de curent? Si vre-o metoda de a usura pusul contactului ca ma duce la disperare pana se rasuceste, chiar dat cu spray. Numai bine!
  22. Va salut! Imi prisosesc obiectele. Inca le mai am. Poate trebuie cuiva. preturi simbolice. Sanatate! Am crezut ca se posteaza si fotografiile din quote.
  23. Multumesc! Hai ca am fost plecat si abia aseara am vazut motocicleta. E din 2003, a facut in 4-5 ani maxim 500 km, e intr-o stare impecabila la anii aia, vine din Italia, nu porneste si nici nu merge ok la relanti, sigur e in trei cilindri plus ca are tobele afumate rau si frig de nu poti sta langa ele, nu am mers cu ea. Treaba e ca a functionat perfect nitel pana l-a prins o ploaie, dar cred ca e doar o coincidenta. Nmai bine!
  24. Buna seara! Va deranjez cu o rugaminte. Am un vecin care tocmai si-a luat un VFR 800 din Italia, n-a apucat sa mearga nici 500 km si deja ii face ceva probleme. Zice ca l-a prins o ploaie torentiala si dupa asta se comporta ciudat la ture mici, nu se accelereaza calumea si ii consuma 9% plus fum negru la c.u.r. I-am sugerat sa scoata toata benzina si sa puna alta dar fara rezultat, e din 2003 are bujii iridium noi pe care ar vrea sa le schimbe cu unele normale. Da aveti si voi un tatic al VFR-ului cum era si unul al Vstromului ziceti-ne si noua care e ala poate rezolvam buba asta. Multumesc frumos! Sanatate!
  25. Inca mai am obiectele de mai sus, nu vreau sa fac profit, preturi mici. Nu dau preturi ca nu le stiu. Sanatate!
×
×
  • Creează nouă...