Sari la conținut

Alinutza_R

EX+
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Carnet moto din
    -

Alinutza_R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va rog din suflet sa incetati cu "cearta" pe acest topic. Intr-adevar, el a fost "adormit" pentru o perioada, dar nu cred ca , acum "trezit" ar trebui sa aiba la baza acest tip de discutii si rog pe cei noi care vor intr-adevar sa "isi dea cu parerea" , informati-va bine inainte despre caz si apoi atacati daca credeti ca asta trebuie facut. apnJackSparrow - ceea ce ai spus tu, pe mine, ca prietena a lui Traian, m-a durut enorm, pana sa citesc ca iti pare rau. Sincer, ar trebui sa iti para caci cazul lor nu face parte din cazurile "cunoscute" de multi oameni: << au avut viteza ca el a vrut sa se dea mare ca are motor si nu a mai avut timp sa se fereasca>> ! Ti-as fi dorit sa fii la locul accidentului ( unde , intamplator eu am fost) si crede-ma ca atunci nu ai mai fi zis nimic de genul. Sustin parerea ca trebuie sa te informezi de doua ori inainte de a da o replica. Nu mai doresc acest topic sa fie UP, caci acum stiu ca ei sunt multumiti acolo sus cu ce cred eu ca le-am oferit, noi prietenii si rudele, dar nu il doresc nici sters pentru ca aici, acest topic mi-a adus multi prieteni si m-a apropiat de famiile celor doi, cunoscand-o astfel si pe Ela foarte bine. Daca se mai scrie ceva aici sa se scrie cu folos: informatii caz, informatii sofer... nicidecum pareri aberante. Daca vreti sa va scrieti parerile, macar cititi TOT ce s-a scris pe acest topic caci, citindu-l CU SIGURANTA va veti da seama de ceea ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi de 13 Septembrie! Doar daca aveti rabdarea si timpul necesar sa cititi 60 pagini! Ca informatie importanta pot spune ca acum 3 zile (23 Arpilie) a fost ziua lui Traian care ar fi implinit 19 ani! Si ca un sfat ( dar fara sa ma criticati caci nu vreau sa dau in cap nimanui)- Numele Domnului nu este bine sa il prescurtati. Nu avem timp sa scriem numele Domnului dar avem timp sa facem multe alte lucruri... Dumnezeu sa ii ierte!
  2. Am aflat intre timp. Ms oricum. http://www.fileburn.net/download.php?file=...20si%20Ela.pps# Melodia din fundal nu s-a salvat caci am atasat de la munca fisierul si mi-a dat o eroare. Am sa mai le fac...asa poate raman cat mai mult timp printre noi. Dumnezeu sa ii ierte!
  3. Multi incostineti...bine zis... sa pleci fara casca este chiar incostienta. Cu toate astea si cu toate accidentele, "exemple clare", multor pustani figurile le iau mintile si chiar viata. Dar gandindu-ma la accidentul de pe plevnei unde au avut casca si cu toate astea o casca nu a fost protectoare fata de 40 de tone care a trecut peste ea... daca iti este scris sa mori...mori oricum! Dumnezeu sa ii ierte! PS. Sa nu credeti ca sunt pentru cei care nu port casca, acum! In nici un caz! Casca este o a doua sansa la viata precum este centura pentru sofer!
  4. Nu mai pot spune prea multe despre urmari...eu... Am vorbit cu parintii lor aproape in fiecare zi dar nu am deschis prea des subiectul. Cat despre sofer nu stiu, am sa incerc sa vad daca am sa ii aflu numele. Despre parinti pot spune ca inca le este greu. Imi este mie, ca prietena, greu sa trec peste acest eveniment, ramanand chiar cu o frica fata de camioane... De fiecare data cand vad un camion "mai vitezoman" intre rotile lui vad acea imagine cu ei ... si cu toate astea mi s-a amplificat dorinta de a da de A, desi acum este o lupta in familie caci, nimeni nu ma sustine in cazul asta. Sper sa nu raman cu dorinta! Legat de caz...dosarul este inca la politie, motorul deasemena. Zilele trecute trebuia sa se duca niste prieteni sa il ia dar nu am mai vorbit cu parintii lor sa vad daca s-au dus sau nu. Oricum exista durere mare inca pe strada Agnita. Le-am facut o prezentare (pps) dar nu stiu cum sa o pun pe net! Daca ma ajuta careva... Acum doua saptamani, de sambata mortilor au facut pomana de 6 luni. Au trecut 6 luni si dupa ei alte multe accidente... Dumnezeu sa ii ierte pe toti!
  5. Nu cred ca acum mai trebuie sa fie up! Ceea ce s-a realizat este remarcabil si nu cred ca se va uita desi nu se va mai citi nimic. Cred ca acum trebuie sa "adoarma" acest topic dar nu si amintirea lor si exemplul care trebuie dat de fiecare data cand va exista ocazia. Dumnezeu sa ii ierte!
  6. Multa bafta si daca ai nevoie de ajutor vorbesc si cu parintii lui Traian si ai Elei sa te sustina! Din cate stiu si ei vor sa dea firma in judecata. Iar legat de soferul care i-a CALCAT pe cei doi copii (angajat CONCELEX) , dupa criza care a facut-o imediat dupa accident ( soc sau pentru a scapa de politie...nu vreau sa judec stramb) acum si-a angajat avocat pentru a arata ca Traian "nu avea experienta" pe motor. Nu este de ajuns ca i s-au oferit doar 7 ani de parnaie pentru incalcarea de doua ori a legislatiei si uciderea a doi copii, acum are posibilitatea sa mai fie si liber. Asta este dreptate? In tara asta cred ca va avea si succes caci de obicei cei morti sunt vinovatii! Dumnezeu sa ii ierte!
  7. Anul lacrimilor, un an al durerii si al ipocriziei autoritatilor. Parca , cu cate accidente se intampla mai mult (murind oamneni nevinovati) cu atat autoritatile inchid ochii si nu numai. Banul face totul (in afara de a da viata!!!) Nu exista respect in tara asta! Paote ca ar trebui sa se puna pe marginea soselelor, in loc de reclame definitia respectului, poate asa soferii "invata" ceva! Dumnezeu sa ii ierte!
  8. <<RIP si alte comentarii sunt de prisos....>> Eu nu cred ca sunt de prisos...sunt pareri si simtiri a celor care au participat sau nu la evenimentele urmarii accidentului. Daca nu ar fi ele atunci de ce am mai deschis topicul asta? Nu in amintirea lor? Cine nu are poze cu ei isi spune parerea, iar cine are aplicand mai "scrie" o propozitie in cartea scrisa pe seama mortii lor! De ce ar fi ei nemultumiti de acolo de sus daca aici ei sunt priviti cu atat respect ? RIP-urile se inteleg de la sine prin cuvintele triste si parerile de rau... Amintiri cu Traian. Eram vecini si de fiecare data cand ne vedeam pe jos(eu fara masina , el fara scuter - caci asa ne-am obisnuit unul cu celalalt), in loc de salut ne placea sa ne tachinam : "Iar pe jos?" De cand mi-am luat B-ul (si stia ca imi place foarte mult sa conduc) ii placea sa ma atace.Bine-nteles si eu ii faceam la fel de la primul lui scuter. Acum in fiecare zi trec prin fata curtii lui si nu mai aud nici un zgomot si nici nu voi mai auzi salutul "Iar pe jos?" alaturat unui zambet pe sub mustata. Imi pare rau dar totodata sunt fericita ca stiu ca ei sunt fericiti si alaturi de noi TOTI. Au facut parte intr-adevar, pentru o zi, din familia motociclistilor si au plecat in momentul in care si-au implinit si ultimul vis!Dumnezeu i-a lasat pe pamant pana in clipa ca in care ei deja se pregateau sa treaca intr-o a doua etapa a vietii...maturitatea. I-a luat fericiti la finalul unui capitol de viata! Dumnezeu sa ii ierte si asfalt uscat! << Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.>>
  9. Cu trei luni inainte ... <<Am fost la munte...>> <<Apoi am fost la mare ... >> <<Acum suntem impreuna , SUS, foarte SUS...>>
  10. Poze am cu gramada... Am sa scriu, promit. Merci pentru adresa. Nu mai am cuvinte, nu stiu ce sa mai scriu. Pana acum "luptam" pentru "intalnire" , acum ... <<A fost absolut impresonant! E prima data cand am participat la asa ceva si pot spune ca m-a miscat. Mai ales cand au inceput sa urle motoarele in fata cimitirului unde odihnesc cei doi si pe Plevnei la locul accidentului.>> La inmormatarea lor gandeste-te ca au fost 100 si astfel au facut in fata bisericii si in fata cimitirului! Oricum le multumesc tuturor care au venit atat la inmormantare cat si pomana! Sa dea Domnul ca , macar in cativa ani, sa se poata circula civilizat atat pe 4 cat si pe 2 roti si sa existe acel respect unii fata de ceilalti , respect care noua, romanilor, ne lipseste cu desavarsire! Asfalt uscat si "la cat mai putine intalniri din acestea"!
  11. Ati facut mai mult decat ne asteptam. Multumesc din suflet si scuze daca am fost cam insistenta...am cam tras de topic...dar sunt fericita ca mi-am indeplinit o dorinta (mai bine zis mi-ati indeplinit-o) venind atatia si desi nu am (INCA) motor , am intrat in familia "moto", familia voastra. Abia astept sa dau de A si sa vin si eu asa cum ati venit voi. Am trei poze si restul am filmat. Pun doar pozele iar filmuletele nu stiu cum. Daca le vreti imi explicati cum sa fac sa le puteti lua. Sunt filmate de o manuta amatoare asa sa nu va asteptati la ceva prea clar.
  12. Va multumesc din suflet pentru tot sprijinul astazi. A fost extraordinar! Mai am o rugaminte. Am vorbit astazi cu cineva care a zis ca poate sa faca rost de intregul film de la inmormantare de la antena1. In toata invalmaseala am uitat sa-l intreb macar cum il cheama. L-as ruga sa dea un semn, daca mai citeste topicul. Am vorbit si eu cu cineva dar nu stiu cat de sigur este. Va multumesc inca o data pentru tot si acum intr-adevar se poate inchide topicul ,caci TRAIAN si ELA s-au ridicat fericiti la CEL DE SUS.
  13. Am auzit ceva ca soferul basculantei ar fi murit. Sincer nu este decat un zvon, dar daca aflu mai multe ... Sper ca vremea sa tina fara "lacrimi" ...lacrimi vor fi oricum... Ne vedem astazi!!!!
  14. Acea poza mare cu ei nu am reusit sa o fac. Este greu sa lupti de unul singur...dar eu m-am gandit la un mesaj scris. Un cearceaf si un spray negru se face rost daca stabilim...dar mesajul nu stiu care sa fie...eu am propus dar am mai asteptat si din partea altora. Eu sunt PENTRU pentru un mesaj lasat in urma acestui accident!...un impact mai mare...
×
×
  • Creează nouă...