Sari la conținut

bored

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    edi_bara

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti, berceni pe mijloc.
  • Carnet moto din
    -
  • Numar Moto
    cu ro, standard si foarte vizibil
  • Club
    rolling ... stoned

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -
  • Interests
    fiind "bored" nu prea sunt interesat de nimic. uimeste-ma... :))

bored's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. iar si iar viteza. si iar "probleme" cu spalatul strazilor etc etc. fratilor in unele tari este cald si ploua zilnic. lumea insa merge cu milioane de mobre pe strada. eu personal am mers de mai multe ori pe bulevarde inundate cu juma' de metru de apa. si am mers si mai ales am ajuns la destinatie. chiar trebuie sa mergem "tare" daca avem motor cu muschi? chiar toata lumea e nebuna si noi suntem persecutati? cand e ud mergem mai incet. spalatul ala mai taie nenorocirea de praf din oras. cand e uscat mergem mai tare. alta chestie, aia cu frica si viteza. eu nu ma gandesc ca mi-e frica sa merg mai tare. ma gandesc ca am curajul sa imi accept limitele intr-un anumit moment si raman la o viteza "safe". nu il stiu pe bietul baiat si chiar nu am nimic de spus vis-a-vis de accident. doar in ceea ce priveste "cocosenia" altora. nu am chef ca intr-o zi fiind in masina sa imi intre unul pe geam. sincer... si gata ca e tarziu. vine o noua saptamana cu MUNCAAAAAA noapte buna!
  2. Interesant de vazut ca pe forumurile cu accidentele la zi mai toata lumea ii injura pe conservari. Aici mai putine posturi. Se vede din posturile cu accidente ca mai toate trosnelile de oras se petrec in intersectii. Ii injuram pe conservari ca nu ne vad si dau peste noi. Oare noi ii vedem? Viteza cu care intram in intersectii o fi buna? Nu ar fi mai sigur sa "bagi" farul in intersectie mai usurel, mai tarselos, mai cum vreti voi sa ii spunem? Chiar e mai bine sa vii ca berbecul si pe urma sa plangi pe la spital sau mai rau sa planga altii dupa tine? Observ ca unii dintre noi disconsidera ideea de conducator de motociclu. Ei se considera motociclisti. Poate ca Hells Angelsii aia. Cand esti conducator de motociclu cum ma consider eu si conservar de f. multi ani in acelasi timp, poti intelege ambele situatii: masina si mobra. Cand le intelegi pe amandoua stii cam cum sa te feresti cand esti calare pe mobra. Acum nimeni nu spune ca nu mai sunt si ghinioane sau fatalitati dar un tsunami vine odata la zeci de ani pe cand cu mobra poti trece prin intersectii de zeci de ori pe zi. Calculati voi riscul de a avea un accident mai ales daca iti fortezi norocul. Daca te sui pe motor si ai pretentia ca toti conservarii sa te vada si fereasca pe tine cavalerul cuceritor al asfaltului care vii in goana cailor putere atunci Doamne ajuta! S-auzim numai de bine!
  3. si la predeal erau +10 dar lumea se dadea cu schiurile, saniutele si snowboardurile. e adevarat ca am vazut pe la partie si un baiat cu un ktm... dar ala se cheama deja sport extrem si cand faci sport extrem nu te infigi in rezervorul unei amarate de dacii. am mers si eu cu mobra pana pe la 8 grade dar era ca si cum m-as fi dat cu un scuter, cuminte fara prea mari ruperi de aderenta. ce vreau sa spun e ca placerea e mult diminuata, frigul e foarte "rece" si daca iti mai rupi si oasele nu vad rostul acestei experiente. doar ca sa fii "cool" (desi nu vad cat de cool e chestia asta) ... mai bine pas. luati un snowboard, si acolo e pericol si adrenalina multa pt cine vrea.
  4. din nou... n-am nimic cu nimeni dar cand esti incepator (si evident ca era dupa cum s-a produs accidentul) nu iei frate oameni cu tine pe motor. ei ce vina au ca reflexele tale nu sunt formate? si mai lasati-l pe ala cu dacia. cred ca si ala era un biker slayer care avea ca scop sa darame toate motoarele de pe strada. romania, ianuarie, motocicleta... nu prea se potriveste nu credeti? mai ales fara experienta. nu e mai bine pe caldura, cu asfalt si implicit cauciucuri calde?
  5. ma rog, toata vorbaria specifica pt motoretism punkt ro ) o intrebare: nu va cad dintii fratilor pe mobra? pe vremea asta masinile se incalzesc pe dinauntru dupa 10-15 minute de functionare. cand vad cate un curajos pe doua roti ma gandesc: oare i-o fi frig?
  6. bored

    Copil'u Cu Scuter

    scuze dar nu ma pot abtine.... mare meserias de motorist numai unul d'asta poate avea norocul porcului.
  7. bored

    Mi-a Tras-o Unu...

    problema asta cu desconsiderarea motoarelor de catre "masinisti" e o chestie care afecteaza pe multa lume. astia "tari" care se pis...a pe motoare sunt din toate paturile sociale. ieri mergeam pe turnu magurele (luica). dupa ce plec de la semaforul intersectiei cu metalurgiei sunt claxonat dupa vreo 100 de metri de catre unul cu renault clio in care se aflau nevasta si un copil mic. aveam 85 la ora! chiar m-am uitat la kmtraj. imi facea semn cu farurile sa ma dau la o parte ca vine el. bineinteles ca l-am ignorat si am continuat cu aceeasi viteza. dupa inca vreo suta de metri urmeaza o trecere de pietoni. doua femei erau pe stanga si se angajau in traversare. incetinesc, franez in ideea de a opri la trecere (eu asa fac!!!) asta cu clio vine ca berbecul pe mijlocul drumului si trece prin fata femeilor care raman siderate pe trecere. ma iau dupa el si il prind binenteles la urmatorul semafor (racovita). era rosu. ma bag la geamul lui si ridic viziera. deschide geamul si zice "mergi domle mai pe dreapta ca nu au loc masinile de tine". nu ma pot abtine si ii zic ca eu nu merg prin gropile de pe margine cu un motor cu 4-5 mii de euro mai scump decat masina lui . se inroseste la fata dar semaforul se inverzeste si il salut din mers pe "meseriasul" care isi plimba familia intr-o duminica dupa amiaza. poate ca am fost si eu nesimtit dar o merita. cam asa sunt unii oameni. si-au luat sosea si numai ei merg pe ea. cei care sunt in fata trebuie sa se dea in laturi pt ca ei nu pot depasi. se uzeaza becurile de semnalizare probabil. alta data am fost interpelat de niste manelisti intr-un bmw decapotabil. erau politicosi si admirativi in privinta motoretei. bineinteles ca intrebau cat "baga". totusi mult mai "oameni" decat "familistul de ieri. datini si obiceiuri la romani.
  8. ce imi place, incepe distractia. va las sa "dezbateti". eu ma duc sa fac plaja pe mobra vreo 2-3 ore.
  9. daca e dauna totala atunci e un "ACINDET" nasol
  10. nice... asa a facut un prieten de-al meu cu multi ani in urma dar intr-o conserva. rezultatul? gagica lui si-a pus dinti de plastic la 20 de ani. bine macar ca eroul nostru a reusit sa se catapulteze, sa nu mai facem iar procese "criminalilor" de soferi.
  11. daca macar motociclistii ar citi aici cu atentie poate nu am mai avea accidente ca cel din bucuresti pe strada luica sau dn1 cu mercedesul daramat. si daca am incerca cat mai multi sa fim oameni normali si sa discutam cu toti "conservarii" din jurul nostru despre accidente cu masini si motoare si eventual sa ne acceptam unii pe altii poate ca asa o sa micsoram masacrul asta de pe sosele. toate campaniile de presa, politia, stickerele etc sunt nimic in comparatie cu discutiile de la om la om. problema romanilor este ca se urasc unii pe altii de la inceput fara a incerca sa se cunoasca. manelarii cu roacherii si cu hip hoperii. mobristii cu conservarii. saracii cu bogatii. soferii cu politia. etc. romanii sunt printre putinele popoare din lume care vor sa se omoare intre ei si sa se autodistruga cat mai repede. orice alti oameni pe care i-am vazut eu pe coclauri erau mandri de cine erau si de tara lor. dar ma rog daca eu mai continui asa o dam iar in diverse si ajungem de unde am plecat. bascalie si ura. peace, love . ma gandesc ca cei doi baieti tineri care au plecat la cer credeau in ideile astea. ar trebui sa o facem si noi.
  12. foarte nasol ce s-a intamplat. mare pacat de copii aia (21-22 de ani) problema este ca a fost un accident din multele care se produc in weekendurile de toamna. baietii cu chopperul au avut ghinionul fantastic sa il intalneasca pe chiorul ala. cum spunea cineva mai sus, mai bine intra intr-un tir ca sa se sature de smecherie. daca ati urmarit stirile in ultimele zile sigur ati vazut ca unii se rastoarna beti in rau cand sunt cu copii in masina!!! altii se fac praf cu 150 la ora in oras!!! nu cred ca dobitocul avea ceva cu motoristii. el de fapt nici nu i-a vazut. el era un (cuvant urat) conducand o masina de keke si incercand sa fie mai smecher decat "aia cu Jeepuri si Bemveuri" din coloana. unul din frustratii angajati la nush ce firma, care plateste rate si pt hartia igienica. sunt 5-6 accidente din astea in weekenduri. sunt accidente in care popi (aspiranti, ma rog) merg beti cu 7 persoane in masina si se fac praf omorandu-si prietenii. sunt cretini care pun un sofer beat la volan (cica) ca sa le aduca copii acasa si ei se rastoarna in rauri etc etc. asta e romanul. cei care se considera conducatori de auto si de moto stiu despre ce vorbesc. din 5-6 cazuri nasoale unul este si cu o motoreta si asa se simt ofensati unii care merg pe mobra. nu exista nici o "conspiratie" impotriva "hellsangelsilor". e adevarat ca sunt unii care au in mod deosebit ceva impotriva mobrelor dar nu sunt chiar asa multi. taximetristii intorc pe linie continua (din trei miscari!) chiar si cand vad masini si dube venind din ambele parti (azi am patit-o). ei asa fac de obicei cu toata lumea. aia care forteaza sensurile giratorii in care au cedeaza o fac pt ca asa vor ei. ieri un sofer complexat de dacia papuc a venit ca berbecul in fata mea in sensul giratoriu. l-am vazut cum se uita in ochii mei. o fi zis el: "p...a matii cu peugeotul tau, stai ca iti arat ce tare sunt eu cu cazanul". mai sunt cei drept si unii soferi de jeep care in sinaia trag dreapta de volan cam doi metri fara nici un motiv in linie dreapta cand tu vii usurel cu mobra prin dreapta lui ca sa mergi inainte. dupa ce franezi ca la curse si treci la geamul lui si bineinteles ca nu injuri ci doar incerci sa intrebi ce are cu tine, omul zice "scuza-ma frate,nu te-am vazut". si asta e adevarul!!! soferii romani nu se uita in oglinzi, nu sunt atenti la celelalte masini, nu "give a fuck" pentru nimic din ceea ce ii inconjoara. asta e romanul nostru cel de toate zilele si el se va schimba foarte greu. ii va fi foarte greu sa devina civilizat ca mai toy restul lumii. am calatorit ceva prin lume si pot spune ca nu am vazut ca la noi. asa ca este incerta data la care vom deveni civilizati in trafic. oamenii se schimba greu, legile sunt de keke, politia e spagara sau depasita... trist este ca asistam la accidente ca cel despre care vorbim in care oameni nevinovati pleaca mult prea devreme dintre noi. tot ce pot eu sa fac este sa casc ochii tot mai mult in fiecare zi in care ma dau pe 2 sau 4 roti, sa las masina la carciuma dupa ce m-am imbatat si sa iau un taxi, sa incerc sa calmez "speed demonul" din mine treptat-treptat. ce bine ar fi ca dupa ce luam contact cu astfel de accidente sa facem toti la fel... ce bine ar fi
  13. piata moto este o piata imensa. exista foarte multe feluri de motociclete pentru a veni in intampinarea GUSTURILOR clientilor. fiecare isi ia ce ii place. daca "vitezanele" au prea multi cai atunci chopperele au prea multe kile. respectand acelasi rationament banditurile sau horneturile inca au prea multa putere. deci ar trebui sa avem numai scuterase si matizuri pe strada. sau si mai bine, toata lumea sa mearga in autobuze standard cu indicative ce desemneaza destinatia. nu stiu cati dintre voi au "prins" vremea lui ceasca, biju, nea nicu etc. atunci mai toata lumea era gri si implicit similara. nu erau bogati sau saraci si toata lumea era "egala" (e adevarat ca unii erau mai egali decat ceilalti). toata clasa muncitoare mergea cu mobra la peste. toata lumea avea probleme cu platina si cauta una bosh pe sub mana. era mirobolant. e adevarat ca imaginea cate unui q7 alb sidefat condus de persoane cu bronz artificial sau natural este hilara. la fel ca si imaginea cate unei sorcove repsol sau "custom" la care si placutele de frana sunt nichelate. asta nu inseamna ca oamenii nu au dreptul la propriile gusturi. atata timp cat cel cu q7 este mai respectuos in trafic decat cel cu matiz si "repsolarul" mai civilizat decat ala cu scuterul kymco totul este bine si frumos ( da doamne... ) problema este ca uitam definitia tuturor acestor obiecte ale discordiei: vehicule. ele trebuie tratate ca niste masinarii care te duc de la a la b (unele mai repede si unele mai incet ). de reamintit ca suntem pe strada impreuna cu alte fiinte umane (sic) pe care trebuie sa le respectam. si gata, destul cu vorbaria. ma duc sa ma joc pe net, sa mai impusc niste angajati ai multinationalelor sau niste manelisti sau niste roacheri satanisti sau niste intelectuali sau niste portari sau niste ...........
  14. doamne cata polemica poate naste procesul asta de ardere a combustibilului lichid!!! observ neimpliniri si refulari de ambele parti ale baricadei. lasati-o in tufis de cearta. imi place ca pe site-ul motoristilor sunt ridicati in slavi motoristii si pusi la colt "conservarii". pe cel al masinilor peugeot se dau motive pt a considera "pejourile" ca masini f. bune. pe site-ul honda, masina honda e mai tare si ca bmw-ul. pe site-ul manelelor, adi minune e mai bun ca pavarotti. putem continua asa la nesfarsit. romanul este cel mai complet, asa crede el, animal politic. o singura intrebare... eu cu cine votez taticule?
  15. pentru toti cei care merg pe doua roti. daca nu vreti sa va fortati norocul, incercati sa cumparati o casca japoneza. sunt diverse siteuri romanesti care vand la preturi acceptabile. am vazut shoeiuri in jur de 800 RON. poate ca nu au cele mai frumoase desene si nici nu sunt vasilica verdi replica dar in cazul unui accident de oras, viteze potrivite de obicei (30-50 km/h), creierul este protejat foarte bine. chiar daca aveti un scuter de 2000 RON, mai "stoarceti" inca cateva sute pt o casca de calitate. retineti nu trebuie sa fie modelul de top al firmei. arai sau shoei = calitate japoneza. nu cred ca mai e nevoie de alt argument. oricum se vor gasi destui contestatari al acestui post. treaba lor, eu merg pe mana japonezilor, orezarilor, ochiul mic ... cum vreti voi sa le ziceti. ps. exista versiuni de casti japoneze care arata foarte bine chiar si pe harley davidson. toata tevatura cu lookul e o chestie gust la urma urmei, e un moft sau mai modern o fitza. nu uitati: "capul face, capul trage"
×
×
  • Creează nouă...