Sari la conținut

knight

Membru
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de knight

  1. O sa merg sa vad cateva modele si sa le aud cum suna, test ride banuiesc ca nu se prea ofera. Piaggio Fly pare ok dar as merge pe un design mai retro. Merci pentru sfaturi si idei.
  2. Salut, Vreau sa imi iau un scuter de 50 cc pentru oras (Bucuresti). Imi plac modelele retro, gen Vespa dar nu la banii aia. Din ce am cautat m-am oprit la un Benelli de 50 in 2T (http://www.sunmotors.ro/detalii_scuter/pepe_lx_79.html) si un Pegasso Milan 50 in 4T. (http://www.pegasso.ro/modele-scutere/pegasso-milan-50.html#detalii). Dati-mi va rog un sfat. Nu stiu daca ar fi mai bine sa imi iau un 2T sau un 4T. Din ce mi s-a spus motoarele de 50 cc la 4T sunt mai lenese iar pe de alta parte cele in 2T scot mult fum. Despre producatori nu stiu mai nimic, Benelli am inteles ca se face in Italia iar Pegasso ar fi ceva chinezesc (Spaniol dupa altii). Multumesc, Adrian
  3. as veni si eu la doua zile ce e de facut/vazut acolo? rezervarea la hotel e obligatorie sau sunt sanse sa gasesti cazare si la plezneala?
  4. Cat de departe este de aerodrom? Coordonatele aerodromului sunt N44 46.8, E025 58.5 (in DJ 101A)
  5. Suna bine, mi-ati dat tema de gandire
  6. knight

    manusi iarna

    Manusi incalzite electric: http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...ac&ID=71532 http://www.motodelta.ro/gerbing.html Manusa interioara la 89 EUR, manusi moto la 179 EUR si manusi moto hibrid (cu baterii LiIon, 6 la 12 ore autonomie) la 279 EUR. Garantie pe viata pentru elementii de incalzire!
  7. S-a hotarat, maine in jur de 10 plec de la Universitate, directia Tuzla/Constanta si in jur de 1500 ar trebui sa trec la Bulgari prin Vama Veche. Ne vedem in bazinul cu bulbuci
  8. Azi decid si eu, 90% cu moto, o sa o iau prin Vama ca trebuie sa trec pe la Tuzla, pe la 14 termin si o iau spre Varna.
  9. Merge careva in weekendul asta la Sf C&E, moto sau auto?
  10. Consumurile nu sunt asa mari iar daca folosesti un controller digital probabil o sa il tii pe la 60% in mod normal. Manusi: 2.2A perechea adica 26.4W Branturi/talpici: 2.2A perechea idem Geaca: 6.4A adica 76.8W Pantaloni 4A adica 48W In total 14.8A adica la 12V 177.6W In practica folosesc geaca si manusile pe Fazerul meu de 600 la 100% fara probleme. Pe touring-uri de 1000 nici nu se simte.
  11. Hai sa fac si eu un calcul Geaca incalzita Gerbing's: 199 EUR Pantaloni incalziti Gerbing's: 199 EUR Manusi incalzite Gerbing's: 179 EUR Talpici incalziti, of course tot Gerbing's: 79 EUR Controller digital single: 69 EUR Total: 725 EUR (care se poate reduce la 592 EUR daca renunti la talpici si iti iei un switch on/of in loc de controllerul digital). Marele avantaj este ca atat geaca cat si pantalonii se poarta pe sub echipamentul pe care il aveti deja. Si nu, nu curenteaza daca se uda
  12. Pretul a fost fara rezervare. Cu incalziea nu au fost probleme.
  13. Gata, am bifat, ne vedem la OMV la 16, sper sa imi treaca mahmureala pana atunci. Aduc si 'rufele electrice' desi la cum se anunta vremea o sa avem nevoie de aer conditionat mai degraba.
  14. Azi hop si eu :-) O sa vin si cu jeaca incalzita si cu manusile pentru cine vrea sa le vada 'la lucru'.
  15. loc de campare mai e sau bagam cortu' in padure cu ursu?
  16. Cum scrie si in titlu, plec Sambata la 0830 la Tuzla si ma intorc seara, viteza cam 150 pe autostrada, in rest mai moale. Plec din sudul Bucurestiului, daca mai vine cineva ne putem vedea la intrarea pe A2.
  17. Am vazut reportajul, a inregistrat cineva? Este admirabil efortul parintilor de a da un sens tragediei, de a cauta cauzele reale si a le expune pentru ca asa ceva sa nu se mai intample. Asta ar trebui sa ne motiveze si pe noi sa facem ceva cata vreme mai suntem pe aici pentru a nu deveni si noi victime. Ne vedem la urmatorul termen.
  18. That's the spirit Duminica a fost mai bine, vremea a fost mai blanda, au aparut si Yak-urile. Cateva poze, luate de pe www.xtrem.ro si un filmultez, merita vazut. http://video.xtrem.ro/Aviatic_Show_Giurgiu...9-27000495.html
×
×
  • Creează nouă...