Sari la conținut

Choparica

INACTIV
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Choparica

  1. De vanzare,doua magnetouri de izh (cred). Puiu Adrian tel:0761816453
  2. S-au dat:carburatorul K37,pedala se pornire.Restul inca valabil. P.S.Trimit si in tara,prin posta curierat ce vreti voi.
  3. Se dezmembreaza Izh Jupiter 4,ce se vede in poze,plus motorul si cutia de viteze care sunt desfacute.Pretul il facem impreuna (mai mult voi).Pentru mai multe detalii P.M. sau la tel 0761816453 Puiu Adrian.
  4. Sau dat :saua,farul,semnalele si parbrizul de atas,restu inca valabil,la cerere mai multe poze, pretul il faceti voi. O seara buna.
  5. Vand -Dezmembrez Ij Jupiter 4. Cadrul,furca,farul,rezervorul si cutiile laterale au fost revopsite,motorul si cutia sunt desfacute,motocicleta este inmatriculata pe numele altcuiva dar se pot face actele. Pentru mai multe detalii 0761816453 Puiu Adrian. Mesaj completat P.S Pretul este de 800 ron pe toata motocicleta, pe piese negociabil.
  6. Salut,am un coleg care are un RT 1100 si unul care GS 1150,fata de motocicletele lor la al meu se aude mult mai tare...iar treaba cu ABS-ul la mine nu este cazul pt ca nu are ABS. Mesaj completat Ma nu sunt chiar atat de (cuvant urat),de 1 Mai am fost cu motocicleta la mare,si cum treceam de 3000 RPM incepea sa se auda,face indiferent ca este in neutral sau in viteza,oricare ar fi ia de la 1 la 5,zgomotul apare numai in momentul cand accelerez pe deccelerare nu se mai aude.Am mai intrebat in stg si in dreapta, dar cate capete atatea idei,de la injectoare infundate ,aprindere ne sincronizata,ajungand la joc in boltul de la piston sau cuzinetul de pe arbore uzat,de asta am intrebat aici,m-am gandit ca s-a mai intalnit cineva cu problema asta,nu imi ramane de facut decat sa le iau prin eliminare.
  7. Cand merge pe liber are un zgomot metalic (zornait) iar cand apas ambreiajul nu mai face. Mesaj completat Dar nu asta este problema cea mai arzatoare ,ci bataia din motor,care apare pe la 3000 rpm, indiferent ca sunt in neutral sau in orice alta treapta de viteza
  8. Salut,de curand mi-am luat si eu un BMW R 1100 RS din 98,vreau sa stiu si eu de unde sa cumpar piese si anume un rulment de presiune pt cutia de viteze,iar problema cea mai grava este ca am un zgomot in motor,o bataie cred,la pistonul drept,cand se incalzeste motorul,in turatii peste 3000 ture incepe sa bata,am facut o proba si i-am scos fisa de la pistonul drept si mergand intr-un singur piston nu mai bate,aveti idee ce poate fi,a mai intalnit cineva problema asta?
  9. Salut,ma alatur si eu grupului,Puiu Adrian.
  10. Bebelule, te cerea Rechinu de nevasta? Kali here
  11. La multi ani, buburuzooooooooo!!!!! Te iubim muuuuult!!!!
  12. Sunt bunica, maaaa! Coditza a depus primul ou PS; Kali sunt =))
  13. La multi ani, zeule! Sa fii vesel, breee! (Si sa raspunzi la telefon ) Kali&Chopi
  14. Ma, copii, io sunt in concediu saptamana asta, nu veniti si voi la o cafea maine? PS: Kali sunt. Va astept pe la 8, care aveti elan/timp.
  15. Choparica

    Hai La O Plimbare !

    Scuze pt offtopic, insa nu stiu unde sa postez acest link, astfel incat sa fie citit cu siguranta de clujeni: /index.php?...t&p=2299323 Intrati, este f important, este din zona voastra.
  16. Pai io sunt de parere ca tanarul Claudiul tre sa se ocupe de bifat persoane Nu de alta, da' el sta si purica topicul de la inceputuri si pana in zilele noastre, semn ca e foarte ocupat la serviciu Bazil! O fi in tzara? Edit: Kali, desigur
  17. Joi venim si noi. Poate mancam si tort de mere, daca ma enervez, daca am timp sa fac si daca va place. Choparica ajunge inaintea mea sigur, ca nu ma vad plecand mai devreme de 20.00 de la job. Vbiti si cu veledeu', nu-l uitati Ca nu l-am mai vazut pe panarama ala de mai bine de un an! PS: Kali here
  18. Neata, kinderi! Am nevoie de niste ajutor diseara, in jur de 8.00. Am nevoie de o masina, sa iau o catzelusa de la cabinetul veterinar sa o duc acasa. Eu am ramas tocmai azi fara masina si nu pot amana luarea cainelui de la medic. Decontez deranjul. Edit: Kali sunt.
  19. Cu ceva intarziere va multumesc pentru urari si va doresc toate cele bune P.S Mandibula :foarte bune pilulele albastre,poti sa mai faci rost de cateva cam un bax asa
  20. Vorbeste cu Boris sau cu Jordi sa vina cu mitraliera
×
×
  • Creează nouă...