Sari la conținut

Optimus

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Optimus

  1. Hello, Nu stiti careva pe unde gasesc vreo 2-3 suruburi de carena pentru un VFR din 98-99? Chiar si set complet daca aveti careva. Sa vina odata primavara aia, ca nu mai pot! Drumuri uscate si bafta multa! Paul
  2. Nu vreau sa fiu offtopic dar poate stie careva ceva... Schimb VFR 800 din 99, in stare foarte buna, cu Fireblade 954 si dau diferenta, in functie de starea respectivei motociclete. Drumuri bune si asfalt uscat, daca mai avem noroc anul acesta.
  3. Nu vreau sa fiu offtopic dar poate stie careva ceva... Schimb VFR 800 din 99, in stare foarte buna, cu Fireblade 954 si dau diferenta, in functie de starea respectivei motociclete. Drumuri bune si asfalt uscat.
  4. Salut, mai ai 954 sau l-ai dat? O zi buna.
  5. Un prieten a cumparat de pe ebay unul modelul SH689DA undeva pe la 80$. Uite aici mai multe linkuri: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-VFR-8...bayphotohosting http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-VFR80...bayphotohosting http://motors.shop.ebay.com/__?_from=R40&a...tor&_sacat= O zi buna. Paul
  6. Multumesc mult de pont! Paul
  7. Salutare, Nu stiti careva ceva tobe aftermarket care sa mearga pe VFR 98-01, chiar si SH, nu de alta dar a mea originala am cam zgariat-o si as incerca si una aftermarket? Ne vdem la Cluj, cu cei care vin. Multumesc! Drumuri bune si bafta!
  8. Va salut frati VFR-isti, Ma intereseaza cele din titlul topicului, adica far, bord, jug bord VFR800 98-2001, daca stiti pe cineva ca dezmembreaza vreunul, va rog sa imi spune-ti. pop_paulro@yahoo.com Va multumesc, Paul
  9. Un motociclist de al nostru a avut un accident sambata si de atunci se lupta sa traiasca, Haide-ti sa il ajutam cu sangele de care are nevoie!!!! avem nevoie de sange B3+ URGENT!!!! Haideti sa salvam o viata!!! Raul Ciurus are nevoie de noi. Si el ne-ar fi ajutat!!!! Doritorii va rog sa sune la 0745.258348 In special cei din Baia Mare si din apropiere. Va multumim!!!
  10. Eu am unul model 98-2001, nu este cel cu V-tec. Daca vrei sa il vezi da un mesaj pe pop_paulro@yahoo.com O zi buna!
  11. Eu zic sa verifici busonul radiatorului daca inchide bine garnitura si da jos carena de pe stanga si vezi cat lichid de racire mai ai, daca e cazul completeaza. Nu stiu sa aiba vreo supapa de refulare pe sus, doar sub motor unul dintre furtunele de evacuare in caz de supraplin. Este posibil sa iti fiarba antigelul si atunci face presiune pe instalatie sau sa fie fagurele de la radiator spart. Da jos carenele si verifica bine. Daca vrei iti trimit cartea tehnica pentru 98-2001 si mai verifica pe acolo cum se desface, daca ai model cere la careva cartea tehnica sau cauta pe net. Eu zic sa nu mai mergi cu ea asa, ca risti sa termini un motor care dealtfel este cam greu de pus pe butuci daca ai grija de el. Spor la treaba.
  12. merci, da-mi pe mail sau pe mess pop_paulro@yahoo.com
  13. Nu stiti pe undeva o trusa de scule de VFR? Ma intereseaza sa cumpar una, eu am luat motorul fara ea. Multumesc.
  14. Depinde pe unde umbli cu el, daca e cald peste 25 grade si te plimbi prin oras, o sa iti cam porneasca termocupla pe la 104-105 grade tot timpul, daca te duci la drum intins temperatura este intre 75 si 85 de grade, dar asta tot in functie de cat de cald e afara si viteza de rulare. E cam incomod in oras cate incalzeste cu ventilatorul, dar merita. Aceste temperaturi le am eu pe un model din 2000, la altele nu stiu.
  15. Hello, M-am linistit cu motorul, este bestial, problema era de la suspensia fata, am mai tensionat putin furca si 'minune' este altceva. Sta frumos pe curbe si m-am indragostit de el. Am facut un drum de vreo 400Km si nici o problema nici o durere nimic. Este exceptional. Va multumesc pentru sfaturi. Sa aveti noroc la ele si drum bun!
  16. Si mie mi sa parut ciudat, am fost ieri si am umflat fata la 2,2 si spatele la 2,6 si ma prins ploaia, deci am fugit repede la garaj. Sper sa am noroc astazi sa ma dau putin, dar dupa cum arata vremea e putin probabil. Eu am inca un CB500 cu care m-am dat destul de mult dar nu am simtit niciodata asa ceva. Am mai calarit si altele CBR600F4, Bandit 1200, Thuhdercat, Fazer 600, da nu am mai intalnit asa ceva. I-am dat si unui prieten sa mearga si sa speriat si el de comportament. Am incercat sa ii misc bascula sau roata dar par a fi solide nu se simt jocuri anormale, chiar l-am lasat pe amicul meu in fata cu ea si mergeam in spate sa vad daca se vad ceva miscari neobisnuite, dar nu se vede nimic. Am sa ma uit putin in manual sa vad pe unde o fi bucsa de la bascula si sa incerc sa vad daca nu joaca de acolo, cu toate ca dupa cum face e mai mult chestie de suspensii, imi e teama ca am de schimbat telescopul spate. Multumesc.
  17. Le-am umflat cat scrie in manual dar nu am simtit vreo imbunatatire notabila. Merci.
  18. Va salut, Tocmai am achizitionat (de vreo 2 saptamani) un VFR 800 din '99. Nu stiu de la ce i se trage sau doar faptul ca nu sant eu obisnuit cu el, dar mi se pare sa suspensia spate e cam varza, adica are un comportament deosebit de ciudat in curbe. Daca ai norocul sa prinzi ceva denivelari in curbe ai toate sansele sa o ia razna, parca vrea sa te arunce din sa, incepe sa vobleze ciudat. Initial i-am mai comprimat putin arcul de la telescopul spate dar parca facea mai ciudat, in schimb daca l-am lasat mai moale a inceput sa se mai aseze pe curbe. Este adevarat ca aveam rotile cam moi sub 1,8 dar mi sa parut cel putin ciudat comportamentul ei. Citisem dinainte ca are suspensiile moi, dr nu mi-am imaginat ca ar putea crea probleme de acestea la denivelarile din curbe. In afara de asta ghidonul merge atat de usor de parca e bicicleta, are chiar un efect supravirator. Va rog sa imi spune-ti si voi din prima experienta cu VFR, daca ati avut ceva surprize asemanatoare. In rest este super OK, comod si motorul trage liniar si frumos, clar nu este o bestie, este un motor de touring foarte OK. Va multumesc pentru rapsunsuri. Paul
×
×
  • Creează nouă...