Sari la conținut

Mangosuthu

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mangosuthu

  1. Atunci stie cineva un spiter care s-ar baga la asa o lucrare,la noi in bv atelierele de biciclete nu vor sa auda de motoare... ...si nici de rotile lor...e vb doar de roata fatza
  2. Salutare oameni buni, vin si eu cu o problema,la care cat am rasfoit topicul,nu am gasit nimic si anume unde se poate centra o roata. La echilibrare mi s-a spus ca nu mai merge cu plumb,trebe lucrat din spite. A mai avut cineva de aici asemenea probleme?
  3. Na, merem si maine sa vedem daca mai sunt ursii pe acolo?
  4. In principiu eu vin cu tine Adi,azi am suferit o mica interventie chirurgicala,dar sper ca imi revin pana maine! Sa fixam ora exacta ptr. plecare!
  5. Salutare De vanzare o pereche de cizme Alpinestars tech 8, model mai vechi dar inca functional pret 2oo LEI. tel 0722164852
  6. S-a intamplat ca pe 7 august 2007 doua motoare cu trei pasageri au pornit spre granita romano-maghiara(Oradea),ca dupa doua zile de hoinarit prin diferite magazine in tara vecina pentru a completa bagajele impachetate cu atata grija,incat lipsa unor tevi de cort,izoprene si alte maruntisuri au fost detectate abia noaptea intre 11-12 in campingul unde urma sa dormim,sa treaca granita spre Slovenia la Redics. (zambetul nu-i al meu) Camping mult mai primitor in Luce,sat cochet la poalele muntilor(sa nu va deruteze imaginea,era destul de racoare chiar si in perioada asta!) Drumul urca spre dubla granita intre Slovenia si Austria,adica se iese din Slo si dupa cativa km se intra iarasi Mici biserici la tot pasul...si in sfarsit un pic de umbra Skofia Loka cu cu casele din centrul vechi......si cu terasele intunecate la colt de casapana sa vad poza ,stiam ca a baut ice-coffee Si iata-ne si in Ljubljana! intrare in cetate chelnerii de pe aceste terase sustin sub juramant ca o bere la ghidon nu constituie contraventie Va urma dupa o pauza de.....na --- Mesaj completat în 21 Oct 2007 17:41 ------------- Treaba cu ice-coffe se refera la ultima poza(pentru cine nu-si da seama ) --- Mesaj completat în 21 Oct 2007 17:45 ------------- Treaba cu ice-coffee se refera la ultima poza(poate v-ati dat seama) --- Mesaj completat în 22 Oct 2007 21:47 ------------- In drum spre lacul Bled Lacul Bled,dragut dar prea "comercial",lacul Bohinj e de o frumusete rara,pozele din pacate nu cred ca redau ce vede omul stand la marginea lui. Parcul national Triglav are cateva drumuri dragute,pacat de asfaltul prost Cum inaintam lasand in spate satele si peisajul tipic austriac,la marea Adriatica intalnim orase vechi cu porturi mici,strazi inguste,parca am fi in Grecia!
  7. Din 2 iun.2006 de cand mi-am cumparat acest moto pana in prezent,adica doua sezoane,20.000km niciodata in oras sau servici,exusiv ture lungi.
  8. super!!!!!Sa ne tii la curent situatia sculelor,as vrea sa-ti fac o vizita pentru o verificare cu un R 1100 GS
  9. Salutare!! Ce parere aveti(mai ales GIV 32) de niste testere?? pe care le vad pe ebay germania (diagnosegerät) la preturi destul de dubioase,intre 30-40 euro,sunt bune de ceva,si ce anume se poate "repara" cu ele?
×
×
  • Creează nouă...