Sari la conținut

vass_alexandru

Membru
  • Număr conținut

    210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    vass_alexandru

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Vulcan-Hunedoara
  • Carnet moto din
    1993
  • Numar Moto
    HD-07 -ZYX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    altele motoare otto

vass_alexandru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am ajuns cu un consum de 7,5 l % la SV-ul meu de 650 din 2001 cum vi se pare ?
  2. dealer INCEARCA LA BAIATUL ASTA si eu am luat de la el un regulator de tensiune si am vazut ca avea ceva piese de sv
  3. am probleme cu regulatorul de incarcare .Stie careva cat costa unul nou ? sau daca ati facut vreo adaptare ?
  4. Da din pacate nu prea avem un loc anume unde sa ne intalnim .De obicei folosim numerele de telefon cand dorim sa facm o plimbare scurta sau una mai lunga. Lasa-mi un mesaj cu numarul tau de telefon si cand iesim te sunam .
  5. Felicitari pentru motor ,Deci nu sunt singurul SV -ist
  6. E adevarat ca nu avea permis de conducere ? Mesaj completat sau ce dracu am citit acolo in articolul respectiv ? Mesaj completat cred ca e vorba de 2 accidente diferite . In Adevarul de Hd e vorba de un motor albastru si in alte poze vad un motor CBR rosu .
  7. Intrebare: De aseara nu imi mai arde nici faza scurat si nici faza lunga . Am cautat sigurantele de la bec .Nu le-am gasit .Cele de sub sa scrie head Lo si head -hi , meter , Ignitor si mai sunt 2 Spare (libere ) Toate sunt bune .Pe bord este aprins semnalul de la faza lunga (becul albastru) imi arde in schimb becul de pozitie. CE poate sa fie ? Becul nu e ars . Are cineva o schema electrica ?
  8. da e "monstru " mai pune mana si te uita la motociclete .Hai sa zicem daca era carenat, na nu stiai ce e sub plastice dar asa E SV 650 facut de SUZUKI
  9. Daca te-am iertat asta nu inseamna ca ai fost si uitat .
  10. La voi cat mai consuma Sv 650 . Acum duminica am iesit cu el la 5.6 .Mentionez ca eram singur , mers frumos in grup , viteza maxima 140km/h ca de acolo in sus bate vantul rau .Cateva sprinturi doar cu turatii pana la 9 500 rot/min dar in rest undeva pe la 5 000 -6 000 rot/min. Oare trebuie duse carburatoarele la sincronizat ? De pornit porneste destul de usor, iar de turat se tureaza destul de liniar atunci cand trag de gaz. Ceva sugestii ?
  11. Dupa ce am aflat cum e cu casca (cum trebuie uscata in cuptorul cu micrunde si nu avem voie sa lipim un actibild ) acuma sa spuna careva starea baiatului. Stie careva unde gasesc un stiker :" A nu se scoate decat de catre SMURD" Chiar vreau sa-l lipesc de casca indiferent daca isi schimba proprietatile de absorbtie a socului, pe riscul meu. Un PM va rog, daca stie careva .
  12. Eu am dat motorul la cativa prieteni si amici si nu mi-a fost rusine si nici frica .Aveau si ei motoare si le-am schimbat intre noi sa ne facem pareri de functionarea diferitelor modele. Dar asta nu a implicat sa vedem viteza maxima si nici eroisme. Doar am facut un scurt schimb(ma refer la 4-5 minute de o tura). Eu pe mobra lui si el pe a mea. Dar e adevarat ca respectivii erau trecuti de 30 de ani, poate asta a contat, exista incredere reciproca. NU CRED CA AS FACE ACEST SCHIMB DE MOBRE CU UNUL CARE NU ARE PERMIS SAU NU ARE CERNEALA USCATA PE CARTON. Ce dracu te mai uiti si la persoana cu care faci schimb.
  13. Dumnezeu sa o odihneasca pe Veronica, iar pe Adi sa-l ajute sa treaca peste necaz. Ti-e ciuda cand afli, ca doi oameni normali se distrug din cauza unui idiot care nu se asigura. Doamne ce durere se afla in familia respectiva . Ajuta-i Doamne sa treaca de moment . RIP pentru Veronica
×
×
  • Creează nouă...