Sari la conținut

vass_alexandru

Membru
  • Număr conținut

    210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vass_alexandru

  1. Am ajuns cu un consum de 7,5 l % la SV-ul meu de 650 din 2001 cum vi se pare ?
  2. dealer INCEARCA LA BAIATUL ASTA si eu am luat de la el un regulator de tensiune si am vazut ca avea ceva piese de sv
  3. am probleme cu regulatorul de incarcare .Stie careva cat costa unul nou ? sau daca ati facut vreo adaptare ?
  4. Da din pacate nu prea avem un loc anume unde sa ne intalnim .De obicei folosim numerele de telefon cand dorim sa facm o plimbare scurta sau una mai lunga. Lasa-mi un mesaj cu numarul tau de telefon si cand iesim te sunam .
  5. Felicitari pentru motor ,Deci nu sunt singurul SV -ist
  6. E adevarat ca nu avea permis de conducere ? Mesaj completat sau ce dracu am citit acolo in articolul respectiv ? Mesaj completat cred ca e vorba de 2 accidente diferite . In Adevarul de Hd e vorba de un motor albastru si in alte poze vad un motor CBR rosu .
  7. Intrebare: De aseara nu imi mai arde nici faza scurat si nici faza lunga . Am cautat sigurantele de la bec .Nu le-am gasit .Cele de sub sa scrie head Lo si head -hi , meter , Ignitor si mai sunt 2 Spare (libere ) Toate sunt bune .Pe bord este aprins semnalul de la faza lunga (becul albastru) imi arde in schimb becul de pozitie. CE poate sa fie ? Becul nu e ars . Are cineva o schema electrica ?
  8. da e "monstru " mai pune mana si te uita la motociclete .Hai sa zicem daca era carenat, na nu stiai ce e sub plastice dar asa E SV 650 facut de SUZUKI
  9. Daca te-am iertat asta nu inseamna ca ai fost si uitat .
  10. La voi cat mai consuma Sv 650 . Acum duminica am iesit cu el la 5.6 .Mentionez ca eram singur , mers frumos in grup , viteza maxima 140km/h ca de acolo in sus bate vantul rau .Cateva sprinturi doar cu turatii pana la 9 500 rot/min dar in rest undeva pe la 5 000 -6 000 rot/min. Oare trebuie duse carburatoarele la sincronizat ? De pornit porneste destul de usor, iar de turat se tureaza destul de liniar atunci cand trag de gaz. Ceva sugestii ?
  11. Dupa ce am aflat cum e cu casca (cum trebuie uscata in cuptorul cu micrunde si nu avem voie sa lipim un actibild ) acuma sa spuna careva starea baiatului. Stie careva unde gasesc un stiker :" A nu se scoate decat de catre SMURD" Chiar vreau sa-l lipesc de casca indiferent daca isi schimba proprietatile de absorbtie a socului, pe riscul meu. Un PM va rog, daca stie careva .
  12. Eu am dat motorul la cativa prieteni si amici si nu mi-a fost rusine si nici frica .Aveau si ei motoare si le-am schimbat intre noi sa ne facem pareri de functionarea diferitelor modele. Dar asta nu a implicat sa vedem viteza maxima si nici eroisme. Doar am facut un scurt schimb(ma refer la 4-5 minute de o tura). Eu pe mobra lui si el pe a mea. Dar e adevarat ca respectivii erau trecuti de 30 de ani, poate asta a contat, exista incredere reciproca. NU CRED CA AS FACE ACEST SCHIMB DE MOBRE CU UNUL CARE NU ARE PERMIS SAU NU ARE CERNEALA USCATA PE CARTON. Ce dracu te mai uiti si la persoana cu care faci schimb.
  13. Dumnezeu sa o odihneasca pe Veronica, iar pe Adi sa-l ajute sa treaca peste necaz. Ti-e ciuda cand afli, ca doi oameni normali se distrug din cauza unui idiot care nu se asigura. Doamne ce durere se afla in familia respectiva . Ajuta-i Doamne sa treaca de moment . RIP pentru Veronica
  14. Dar poate citeste si "Gica" care are mobra cumparata in conditii similare si nu o da lui " Pista " sa se dea cu ea in fata blocului .Sau poate " Pista " nu se urca pe o mobra fara sa poarte casca chiar daca e pe un drum necirculat. Ca daca pica poate sa-l culeaga SMURD-ul .Asta cred ca am vrut sa spunem cei de aici. Poate reusim sa salvam macar pe unul chiar daca 99 % se duc , acel 1% scapa pentru ca a citit acest post . O seara faina .
  15. lasa-l frate ca asa mai face omul posturi
  16. Si cand esti bagat in aceasi galeata cu "ei" de catre oameni , cum te simti ???? Atunci cand calaresti mobra ai cumva permisul agatat pe far sa vada lumea ca esti cu acte in regula ????????????????? Nu cred !!! Cand tipam cat ne tin boasele " Exista motociclisti in trafic " si multe alte sloganuri sa fim respectati si apreciati de catre TAXImetristi si alte categori de conducatori auto oare tot pe forumul " www.MaBucurDeMoarteaAltora.ro" ar trebui sa postam ???? De ce dracu nu pricepe " unii " ca ar trebui sa fim primi care luam atitudine impotriva acestor " mascarici " Nu exista padure fara uscaturi dar macar sa le eliminam ( nu fizic ) ca se elimina ei . A mai fost un accident, acu ceva vreme cred ca 2 saptamani in Baia Mare tot pe un R1 . ( similar R1 , fara permis corespunzator si ceva viteza ). Sa spun selectie naturala ? pare prea dur, mult prea inuman, dar vreo 10 suturi in fund si 2 casti in cap si eu i le-as darui cu placere ( la ambii meseriasi ) .
  17. Nu cumva are agatat de firele respective si un detector de radar ? Cel putin eu asa am vazut din prima poza .Poate gresesc .
  18. E o motocicleta foarte potrivita pentru un incepator . Dar poti sa citesti mai intai acest topic /index.php?showtopic=318320 cu toate linkurile existente . poate macar inveti si tu ceva . Sper sa ne auzim cu bine . citeste si acest topic /index.php?showtopic=84781
  19. rasfoind intamplator prin topicul cu amenzi de radar uite peste ce dau : /index.php?...1472&st=180 cititi si voi in josul pagini si nu va mai mirati de accident : " post Nov 18 2008, 10:50 PM Post #190 Membru DEFECT !!! New Posts Group: Membru Posts: 207 Joined: 6-September 08 From: ConstangeleS Member No.: 42.082 Moto: Yamaha R6 Numar: ductil , fragil si anaerob ! Club: Drunk Team United mie la mobra numarul nu mi se vede deloc(nici macar un S sau o cifra)... si in 2 saptamani cred ca am fost surprins de radar de cel putin 4-5 ori... si asta la viteza sa 150+++ . pana acum nu mi'a venit nimic acasa... ce pot astia sa imi faca?? adica de unde stiu ei ca e mobra mea ... un singur r6 albastru e in Constanta? hai sa fim seriosi... eu am jurat ca atunci cand ma simt cu musca pe caciula nu opresc nici macar la semnalul politistilor... ! mai pe scurt... la ora 7 dimineaza cand nu e nici dracu pe sosea... cum sa merg eu cu 50 kmph in localitate...? si daca imi face gaborul semn sa opresc... decat sa pun frana si sa trag pe dreapta mai bine apas ambreiajul si dau o inferioara... ! Acum voi o sa ziceti.. ca da ca uite mentalitate de roman... eu sunt constient de asta .. dar si sa ma fu7a astia cu amenzi si puncte... sau mai rau cu permisul suspendat... NO WAY ! laugh.gif Fiecare face cum il taie capul.... dar aveti grija ca atunci cand nu e cap... vai de picioare...!! Nu doresc nimanui sa munceasca pentru amenzi . Bafta multa la pacalirea radarelor ! "
  20. Sa ne mai miram ca scuteristii produc accidente? http://www.antena3.ro/stiri/romania/care-e...beat_67387.html Sa ne mai miram ca scuteristii produc accidente? http://www.antena3.ro/stiri/romania/care-e...beat_67387.html
  21. "Fara carnet in buzunar stai si te uiti la televizor, sorbind o bere si privesti la Rossi cum incearca un R1 circuland cu 200 km/H pe pista de circuit ". Vezi ce frumos e ? Si nici nu ai probleme cu nimeni. Dar asta e UTOPIE pentru noi si pentru el ( si pun ramasag ca o sa mai fie multi ca el pana in toamna ) e nefiresc de trist . El trebuie sa incerce imposibilul si asta au facutsi cei de la salvare sau SMURD. Ramane familia acasa care o sa-l planga mult si bine . Apropo am citit ca mai era cu un grup de prieteni . OARE ASTIA SE numesc PRIETENI !!! Daca erau prieteni il trimiteau sa faca scoala si sa aiba permis in jeb (buzunar -asa se zice in ardeal ) .Si daca il manca pe asta asa de rau puteau sa mearga intr-un poligon si sa faca ceva exercitii de stapanire a mobrei. Acolo putea sa invete probabil mai multe . Pacat de el ca om , ca motociclist nu ne reprezinta !!
  22. Apropo am vazut la cineva intr-un sopron un MZ de 250 daca te intereseaza am sa-i arunc o vorba . Ma gandesc pentru piese ca stiu ca sunt rare .
  23. Aviz amatorilor de motoare mari care abia si-au luat permisul. Apropo se fac reduceri la Hayabusa. Cica se ridica mult mai repede pe o roata decat R6. Pacat ca a trebuit sa moara cineva . Nu e usor cred sa ai pe cineva pe constinta. Odata am omorat cu microbuzul un catel , era un dalmatian ce fugea dupa o pisica. l-am vazut cand a iesit dar nu am reusit sa opresc si am trecut cu spatele peste el. NU aveam mai mult de 40 Km /h, eram intr-un sat . Masina find destul de grea a strivit bietul catel .Am oprit si imi venea sa plang de ciuda ca nu am mers mai incet si nu am evitat . Zilele urmatoare am cumparat un alt catel Dalmatian si m-am dus la familia respectiva cu el in brate chiar daca ma mai facut vreo 80 Km pana la ei . O fetita de 10 ani plangea pentru catelul ucis de mine. Era ingropat in curte (cruce si lumanari ), poate ca unii rad dar asta era . Dupa ce i-am dat catelul am vazut ca fata l-a luat in brate si ii povestea despre celelat catel . La intoarcere catre casa ma gandeam daca era copilul ? Ce puteam sa aduc familiei ?????????????? Deci viteza UCIDE !!!!!!!!!! p.s. Sa mai ascuti si de altii si sa nu te crezi atotstiutor.E pacat ca trebuie sa treci prin asa momente, dar le vei duce toata viata cu tine (FAPTUL CA AI UCIS chiar si o baba alcolista.)
×
×
  • Creează nouă...