Sari la conținut

sbk750

Super Membru
  • Număr conținut

    852
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de sbk750

  1. La 10.02.2020 la 20:25, Dmmn a spus:

    Salutare,

    Sper sa ajute pe cine-l primeste ca recomandare in TM.

    Eu l-as evita pe Paie. S-a bagat sa-l segmenteze pe-al meu (TDM 850) si cand sa-l puna la loc i-a busit distributia (montata gresit si neverificata -> pinionul de jos barbierit).

    Cine dracu e Paie ?

  2. Acum 31 minute, LifeOwner a spus:

    Nu ma dadeam darz , pur si simplu ma grabeam si am gesticulat ca nu intelegeam dc. franeaza ala din fatza aiurea...

    Deci nu frana aiurea ala , interesant modul prin care ai aflat , dupa modul asta de condus o sa ai multe alte accidente pe viitor , aici nu e ceva neprevazut e prostie .

  3. Rossi L.a blestemat rau de tot pe MeMeu si s.a prins al dracu de bine , cursa ne va arata cam pe unde e MM in momentul de fata , restul sunt povesti . Chestia ca isi permite anu asta sa fie lejer ai deastea is povesti , bun , n.o sa ia titlul , dar cine are impresia ca MM va merge la siguranta se inseala , daca ai mai lasa si anu asta pe baieti sa zburde .... Greu ai mai ajungi , chiar MM fiind , unde pui ca au devenit niste motociclete fantastice Ducati si Suzuki , iar Yamaha de anu asta merge bine .

  4. Pai din greseala aveam de sudat in aluminiu si am mers pe calea buziasului , vis a vis de Detergenti , in curtea aia cu foarte multe firme unde se fac radiatoare auto la comanda au si un strungar , dar am mai dat de cineva in curte la Pencoop , cum intrii ,drept in fata , si acolo e un strungar. 

  5. daca in cutie ai bagat 700 grame de ulei , si cand l-ai schimbat mai aveai 300 grame , cred ca e  evident de unde vine problema cu fumul , orice alta discutie parerea mea e ca e fara sens , iar da 20 grame amestec la litru de benzina e excelent ptr Motul800  , remediaz-o ca nu e ok ma mir  ca n-ai schimbat bujii intruna cu uleiul de cutie in amestec ....

  6. Asa e cand romanashu schimba doar pistonu si considera ca are 0 ore motoru  .... Daca ai belit chiuloasa ai belit.o si tu , chiuloasele de yz250f is cele mai rare si cautate , sunt foarte multe yzf uri trase pe dreapta ca nu gasesc  chiuloase , desigur la un pret cat de cat rezonabil nu noua .....

  7. Acum 3 ore, thesaw a spus:

     

    Bun al dreaq, nu a putut sa franeze in 150m de la 100 la ora. Ce mai faci cand iti apare ceva in curba sau in 20m? E fix carne de tun colegul.

    pentru un ochii neavizat , ar parea ca ai dreptate , eu iti zic sigur , daca vad ca banda doi e libera , normal ca degajez pe ea decat sa iau semnelele alea in brate , daca era masina luam semnalelel alea  fara drept de apel , repet , multi privitori ..... putini cunoscatori .... poate nu vedeti ca rider ul nu s-a cacao pe el si si-a luat o pauza cum ar fii facut 90% pe aci  sa-si stearga carnatii de la poponeata , ok s-a enervat umpic si mai departe , adrenalina alea alea n-a stat sa tremure .... sa vezi acuma injurii de la novici ....

×
×
  • Creează nouă...